אחרי המבול

ligo

New member
אחרי המבול

לאחר חששות וחרדות לקראת הצפוי לי, לאחר הכנות קשות שעשיתי לבעלי שיהיה סובלן כלפי, עברתי את צילום הרחם בגבורה! ובנות- זה הרבה הרבה פחות נורא ממה שציפיתי! אומנם כאב, אבל כל הזמן חשבתי לעצמי שתיכף זה נגמר, ובאמת זה נגמר מהר. ביחוד הרגשתי הקלה עצומה כשהרופא אמר "הכל תקין". הייתי חייבת לשאול: "הכל תקין?", כאילו אם כבר סבלתי אז שימצאו משהו... בקיצור, אבן נגולה מליבנו. נותרנו "רק" עם בעיית זרע... אגב, נועם, תמצית רסקיו מוכרת לי מקרוב! אני די מזקקת אותה בכמויות...יש לי גם קלמנרבין למקרה הצורך. אבל הכי כיף להיות "אחרי" מה שזה לא יהיה ואז אין צורך בכלום. בהצלחה לכולנו!

ligo

New member
שכחתי...

אגב, אני חייבת לשאול: מה זה היפרסטימולציה? כשגדלים יותר מידי זקיקים? ולמה אתן תמיד אומרות לשתות הרבה מים?

נועם@בת

New member
היא גדולה ../images/Emo70.gif היא גדולה ../images/Emo70.gif

כל הכבוד לך. בעיקר בגלל שלמרות שכאב, את ידעת שעוד מעט נגמר, ככה הכאב הופך לפחות עקרוני. היפרסטימולציה- גירוי יתר של השחלות. מצב בו יותר מידי זקיקים מתפתחים ומפרישים לדם רמה גבוהה של E2. במצב כזה יש ספיחה של נוזלים לחלל הבטן שגורמת לנפיחות ולכאבים. האיזור מסביב "מתייבש" בגלל ספיחת הנוזלים ממנו, ועלולים להווצר בו קרישי דם שמסכנים את חיי האשה. שתיית מיים מרובה מונעת מצב של התייבשות רקמות מסביב. ומקטינה את נזקי ההיפר. שלא תדעי מזה בכלל, וזהו
נועם

יפעתי&

New member
ליגו הלוואי שתתגשם אגדת צילום הרחם.

אני שמחה בשבילך שעבר בשלום ומאחלת לך הרבה
לעניין השתיה המרובה זה בגלל שב"היפר" השחלות מתנפחות וצוברות את הנוזלים ולכן חשוב לשתות המוןןןןןןן שלא תדעי ושנשמע רק בשורות טובות

מצטרפת לאיחולי יפעת

שהלוואי הלוואי ותצטרפי לבנות שמתגשם להן החלום לאחר צילום הרחם. והלוואי שזה יהיה באופן טיבעי. מחזיקה אצבעות עבורך.
סאני.

את גיבורה!!! זו הדרך לעבור את

הבדיקות הללו. צריך לחשוב "הנה זה נגמר", להתאפק קצת ואז לראות שזה מאחורינו. טוב לשמוע שהכל בסדר, למרות שאני מבינה את ההרגשה שלך שציפית שיגידו משהו ואז דברים יתבהרו.

שחר חדש

New member
כל הכבוד! זה מעודד גם אותי - מאלה

שעוד לא... עכשיו נשאר לך רק להיכנס להריון...

למעלה