אחרי המון זמן.....

אחרי המון זמן.....

כרגע חזרתי ממחנה קיץ של הצופים, היה משהו בסט... אפילו ניסרתי את היד ויש לי 5 תפרים
בקיצור, אני אתחיל להופיע פה יותר.

שישיץ

New member
גמני גמני חזרתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השבוע הדרכתי בסמינר מדצים..פעם ראשונה.. והיה די מדהים! וגם להיות חלק מהצוות.. וגם כשעושים את כל הפעולות ורואים את האושר בעיניים של אנשים שהם יותר מתבודדים (או מבודדים) ובכלל של החניכים זו ההרגשה הכי אדירה בעולם! ויש לי צמיד של שישיצ וזה מגנייייב... היו לי קצת שלוכשיזם עם כמה חניכות אבל הסתדרנו בסוף... ועכשיו אני מתהההה לישון.. כמעט ולא ישנתי.. והתמכרתי לנילס הולגרסון (מחדש) וללונדון וקירשנבאום.. ועשיתי ערסל בחדר, בגלל היינו רק שניים בחדר (של שבע) חעעע חחעע חח בקיצור עכשיו אני פה שבוע לרשותכם..
קצת שבוע עמוס אבל אכן כאן
אוהבת אתכם...

שאאאאאאאאלום לכולם!

גם אני חזרתי מאותו מחנ"ק שגם מלני הייתה בו (מלני חזרת יותר מוקדם משאר השכב"ג? כי הם נשארו לנקות...). היה טיפה קשה (השכב"ג של השבט שלי, "נופר" מלהבים, יצאנו ל-11 ימים כדי לעזור בהקמת מקלחות, חלוקת סנדות ומגדליות להנהגה וכו'...), גם קצת עם החניכים אבל הצוות שלי זכינו (ביחד עם שבט ניצני הנגב בבאר שבע) במערך פעילות מצטיין לשכבה ו'!!! יי!
ובכלל זכינו (השבט) ב-4 פרסים! כיף! וכוס אמא של כל אלו שהיו בהופעות של עברי ורונה למיניהן. כל רגע ששמעתי עברי משבטים אחרים עצרתי את הפעולה ל-8 שניות רק כדי לשמוע קצת...אררג. יומעולה יקרים, אני אשתדל מעתה להיות פה יותר!

0mroosh

New member
יא אתה! התגעגעתי המון!!!!

פות אמא שלך! אתה לא חווית את: מואיש דודה חנה עוגה מקמח מלא וסוכרזית כובעים וקאמה סוטרא של לסבית בת 50. אבל היית במחנ"ק. מעולה! ושב, כל הכבוד על המערך!

קוֹבּ

New member
יא שמן מכוער מדהים

אתה לא יודע כמה הפסדת! מחנה קיץ לא משתווה לכל מה שעומר ציין. פספסת את מואיש, לעזאזל! מראשוני הספרים ההומואים בישראל.. ארר
פעם הבאה אתה בא, ונמדוד יחד את הכובעים של דודה חנה [לפרטים נוספים שאל את עומר, הוא ישמח להסביר].

darling2

New member
מיקי!!! התגעגעתי!!

פעם הבאה בת"א (הופעה של עברי כמובן..) אתה בא.. כל היודע דבר על מיקום האדם העונה לשם מואיש.. מתבקש להודיע לי!! אני רוצה פן! מרגול כפרות!!

קשוח ../images/Emo150.gif

אוי אוי אוי אוי אוי אוי.. ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו אחכה לו בכל יום שיבוא.
עומר בתגובה: "קדימה בני עקיבא".

0mroosh

New member
קדימה בני עקיבא!

קה קה קה קה קייצת. מה מה מה מה מגניב אותי!

אוקיי, שלום...

עכשיו שמתי לב שכולם הביעו סימפתיה אדירה לכבוד שובי, ומכל זה הוצאתי רק "המפ. אני לא אגיב", כמו חתיכת מיזנטרוף (אבל לא באמת כי התכוונתי לזה שאני לא אגיב על הדברים ההזויים שעדיין לא ברורים לי בכל הנוגע לדודה חנה) אז שלום לכל המברכים והנמצאים, התגעגעתי המון, באמת ובתמים, התגעגעתי כמו שילדים מתים, עליי וגם עליכם רואים את השנים. אני אוהב תימנים, בוא אליי מוכר פרחים.

0mroosh

New member
צואה.

יש לי פסי שורש ברגל! אני כה שרוף.
רואים אותך מחר בניצנים! [מקווה מאוד].

0mroosh

New member
נצל"ש

רונה בחוצה ישראל עכשיו. ערוץ 2. תודה לזוהר על הסבון מלפפון-מלון.

0mroosh

New member
אהההההההההההה! מדהימה.

כה חכמה וענוגה. היא שרה את "מבול" ו"מיהו המילל ברוח" והייתה מקסימה. דב אלבוים דובון שמן-מסוקס וחמוד. היא לבשה חולצה אדומה

למעלה