אחרי המון שעות עבודה...

אחרי המון שעות עבודה...

האתר שלי נראה הרבה יותר טוב! שיניתי את העיצוב, הוספתי לינקים ומה לא? מסג´ בורד... איך אני עושה את זה? מישהו מוכן להסביר? תודה, קופידונית

הרבה הרבה יותר טוב

כל הכבוד הדר
האתר של נראה הרבה הרבה יותר טוב בעיקר בזכות שינוי העיצוב בקיצור אני מאחלך לך המון הצלחה ניר

תודה רבה!../images/Emo24.gif

ומה השאר חושבים? הערות כלשהן? ד"א...התלבטתי איך לקשר את האתר שלך... the sky are not the limit? זה נשמע לך טוב?

אחלה

נשמע מצויין נשמע אורנג´ (מה הקשר???) אני אשמח את תזכירי את האתר שלי בשלך בתודה מראש:ניר

Jenkins

New member
The Sky is Not the Limit

בדרך אגב... כי שמיים באנגלית זה יחיד ולא רבים.

Jenkins

New member
משהו על המסג´ בורד שלך

אני לא חושבת שילך לך כ"כ איתו. בשיא הכנות, מסג´ בורד שיש בו המון משתמשים גם ככה לא תמיד מקבל הרבה הודעות (ראי את המסג´ בורד שאנחנו נמצאים בו כרגע!), אז לפתוח אחד לאתר חדש לגמרי ולצפות להרבה תגובות זה מוגזם. לא רציתי להגיד לך את זה עד עכשיו, אבל נראה לי ששווה לך לפחות לדעת למה את לא מקבלת שם הרבה הודעות.

הבנתי את זה לבד...../images/Emo13.gif

ובגלל זה הוספתי צ´טר... אולי אני אשנה את המסג´ בורד לספר אורחים?? איך אני יכולה לעשות את זה? קופידונית

איה@

New member
קיפדונית ../images/Emo149.gif

נראה טוב! יופי! את מוכנה לפרט את השאלה - אני לא מבינה למה את מתכוונת ב"מסג´ בורד"..... חג שמח!
אההה כן......עוד משהו.....נסי להבא לשרשר את ההודעות שלך, אין צורך לפזר הודעות חדשות באותו נושא. וגם המעקב הולך לאיבוד
איה.

../images/Emo13.gif שמחה שאהבתם!

במסג´ בורד התכוונתי לתגובות שאנשים יכולים לשלוח לי אחרי שהם קראו מה שכתבתי ובכלל.... איך אני עושה את זה? תודה, קופידונית

binba

New member
אממממ

באמת שאני לא אוהבת לכתוב ביקורת רעה, אבל לפעמים אין ברירה...פשוט לא אהבתי. עכשיו אני בטח נשמעת נורא רעה, כי כולם פה מקבלים בתשועות כל בלוג חדש, אבל אני מעדיפה לומר את האמת, בלי צביעות. לא אהבתי את כל הורוד הזה, וזה לא שיש לי בעיה עם ורוד (להפך, אני בתהליכי גמילה :), אבל כל דבר במידה. הקומפוזיציה לא טובה, והציורים עם האנימציה או המלאכים באיכות גרועה...גם הם לא מוסיפים לאתר. גם הפונט בו כתבת about me ו-links לא מוצלח במיוחד. בקיצור, לדעתי יש המון מקום לשיפור, ואני בטוחה שאת עוד תלכי ותתקדמי עם הזמן, כי יש לך את והיכולת. בהצלחה, וסליחה אם פגעתי, רותם.

מממ...

אני שמחה שאת אומרת את מה שאת חושבת, אבל בכל זאת את לא צריכה לקרוא לזה אמת, זה לא עובדה, לדעתי זה עניין של טעם...לא? תראי, זה האתר הראשון שלי אז מבחינת האיכות של המלאכים בואי נגיד שאני יודעת שיש מקום לשיפור אבל בכל זאת אני מאוד גאה בעצמי שהצלחתי ליצור את זה... בחיים לא השתמשתי בפוטושופ אז גם זה משהו... הקומפוזיציה לא טובה? למה הכוונה? הסבירי את עצמך. את הפונט אני אשנה..לא הייתי בטוחה לגביו אבל בקשר לצבע...אני דווקא ממש אהבתי, ורוד זה הצבע שאני הכי אוהבת וכל מי שמכיר אותי יודע שזה אחד המאפיינים שלי וזה מה שחשוב בעצם לא? אני אשמח לקבל עזרה מבחינת עיצוב של קופידונים למיניהם אם תוכלו.... ועדיין לא עניתם לי בקשר ללוח תגובות.message board קופידונית

היי חבר´ה!

בשעה טובה הצלחתי להוסיף מסג´ בורד לאתר... אני אשמח אם תיכנסו ותכתבו בו! ודבר שני, איה, אם תוכלי להוסיף את האתר שלי לקישורים של הפורום אני אפילו עוד יותר אשמח! הפרונטפייג´ החליט לעשות לי בעיות היום אז אני אעדכן רק היום בערב! תהנו מהאתר! (30 אנשים שונים כבר נכנסו ביומיים האחרונים!) קופידונית

החמישיה של יום שישי ../images/Emo12.gif

נתקלתי בהמון בלוגים ב"חמישיה של יום שישי" חמש שאלות שבעל הבלוג עונה עליהן... מה זה בדיוק? מאיפה זה בא? קופידונית

למעלה