אחרי המממון זמן

אחרי המממון זמן

אני חוזרת אליכן (אם יש מי שעוד זוכר...) פעם (לפני שנה בערך) הייתי פה ועכשיו אני חוזרת, כמעט שלושה חודשים אחרי לידה... בעבר הייתי חברה בשומרי משקל, ועכשיו הצטרפתי לסדנת הרזיה של קופ"ח (אני מאלה שחייבים את המסגרת). בשבוע הראשון כבר ירדתי 1.300 והיום השקילה השניה... השבוע גם התחלתי לעשות צעידות ברגל (מוקדם בבוקר), מקווה להתמיד!!!

קלריסה

New member
ועכשיו אני סקרנית

לאחר קריאת ההודעה המעניינת שלך, אני סקרנית איך את עכשיו, האם את מתמידה? איך את מרגישה עם זה? תני עוד קצת טיפים בבקשה, אני כמהה לטיפים הלוואי שאגיע ל-38-40 טוב, ל-40 גם אברך על כל יום כשאהיה שם

אז ככה

עכשיו חזרתי לזה, בחודש האחרון התחלתי לקחת את עצמי בידיים, וכשאני מחליטה - אז אני מחליטה!!! אני עושה את כל מה שצריך, מתמידה ונהנית מזה אפילו (עכשיו חזרתי מהשקילה השבועית - ירדתי 900 גרם). שלא תביני לא נכון, בהריון קצת פישלתי, אבל אני חושבת שזה בסדר להתיר את הרסן מדי פעם (ויסקלו אותי על זה, אבל זה אפילו הכרחי בעיני...), אם יודעים לתפוס את זה בזמן ולחזור לתלם. עכשיו, אחרי ההריון, נשארו לי בערך עוד 10 ק"ג פלוס מינוס לרדת כדי לחזור לשם, ואני בהחלט מאמינה שזה אפשרי (זה בכ"ז לא מתקרב למה שהייתי...).

חן123

New member
בטח שזוכרת!!!

ברוכה השבה. שמחה לשראות אותך כאן אחרי הכל. בקרוב אצלי... את כבר יודעת שאני בעד מסגרות, אז אחלה שיש לך אחת כזאת

1אורניתה

New member
זוכרת גם זוכרת

בנות להסיר את הכובע מיד בפניה האישה הזו אשת אשכולות אמיתי. מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך שתמשיכי כמו שהתחלת. אני המעריצה מס' 1 שלך-אגב כמה עלית בהריון וכמה נשאר לך להוריד אחרי כל כל כל הדיאטות?

עליתי די הרבה בהריון

יותר מ-20 קילו (לא יודעת מספר מדויק) כן, הרשיתי לעצמי, אבל כל הזמן זה היה במודע, וזה בעיני מה שחשוב. אני חושבת שאפילו צריך את זה מדי פעם. אמנם אכלתי יותר, אבל זה ממש לא מגיע לרמות של פעם, אכלתי בריא בסה"כ. ידעתי לאורך כל הזמן שכשאני אחליט שדי, זה ייגמר. והנה, עבר ההריון, ילדתי, עברו כמה שבועות והתחלתי לקחת את עצמי בידיים. עכשיו אני בשאיפה לרדת 10 ק"ג, אבל לאט ובטוח. שום דבר לא בוער לי...

קלריסה

New member
איזה יופי!

גישה בריאה לחיים בריאים לא צריך לרוץ לשום מקום לשמלת החתונה שלנו הרי כבר נכנסנו אז שום חתונה אחרת לא שווה את המאמץ ההיסטרי
בהצלחה ומזל"ט, אם עוד לא אמרתי (וגם אם כן)

magicwoman

New member
היי כנרת

גם לי נשארו 10 קילו 4 וחצי חודש אחרי לידה איך את מתכוונת להוריד את ה10 קילו אני כרגע מידה 43 ומחכה למידה 40 שלי
בהצלחה לך

../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

איך אני מתכוונת? לאכול מסודר, בריא, להמנע משטויות (לא להמנע לחלוטין - מבחינתי אין דבר כזה אסור, הכל אפשרי - רק במידה). התחלתי לעשות הליכות. כל יום בבוקר אני יוצאת להליכה של 40 דקות בערך (במשך היום אין לי מתי ובערב בד"כ אין לי כוח, אז אני מתחילה את היום ב-6:00, כשהאיש עוד בבית). זה פחות או יותר מה שאני עושה. הכי חשובה בעיני זאת ההתמדה, בעיקר לא להשבר. ז"א - שגם אם אני נופלת לא להחליט שנכשלתי וללכת עם זה עד הסוף, אלא לקום מזה ולהמשיך.
גם לך כנרת

למעלה