אחרי הניתוח

ranko

New member
אחרי הניתוח

אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה קורה אחרי הניתוח ממש בתקופה של חודש אחרי ומה קורה לאחר שהמטען השומני ירד ועברו שנתיים שלוש,האם מוציאים את הטבעת (אני הולך לעבור קיצור מסוג LAP-BAND) לאחרה זמן זה? דרך אגב , אני משוטט בפורום הזה כבר חודשיים(בערך ממתי שהחלטתי שזו הדרך) ופשוט אין לי מילים על רמת הפירגון והעזרה שכולם נותנים למישהו שנמצא בדילמה\צרה. עוד אין לי תאריך אבל אני בשלבי סיום של הבדיקות(SO FAR SO GOOD ),ואז אני מקווה כמה שיותר מוקדם (לפני שיתחיל סמסטר ב´ באוניברסיטה)לעבור את השלב הראשון להרזיה, הניתוח(השלב היותר קל), ואז להתחיל בחיים חדשים(טיפלה קשה אבל לא נורא).

שלגיה**

New member
ברוך הבא רנקו

לאחר הניתוח יש שלבים שונים ואם אתה כאן בפורום כבר חודשים אני מניחה שהבנת שלא רק הניתוח או הטבעת הם המביאים לירידה הגדולה במשקל. הניתוח הוא כאמור רק אמצעי עזר ולא יותר ! לא קורה שום דבר מיוחד כחודש לאחר הניתוח,לאר הניתוח אתה אוכל כלכלה נוזלית אח"כ מוצקה יותר (ירקות מבושלים ,בשר קרקרים..) הכל תלוי במיקום שמיקמו לך את הטבעת על הקיבה,מספיק מילימטר אחד כדי שכל סוג של אוכל יעבור לך ויש כאלה שהמיקום לא מאפשר להם לאכול כל דבר,זה משתנה,כמובן יש את עניין ניפוח הטבעת שזה יכול לקרות חודש אחרי ע"מ ךהגביל את עצמך יותר וליצור את האפקט הניתוחי ואפשר שזה יקרה כחצי שנה אחרי או בכלל לא.יש כאן כאלה שניפחו אחרי חודש יש אחרי 4 חודשים (אני בשבוע הבא) ויש כאלה הם יותר משנה וירדו המון ולא היו צריכים לנפח בכלל.. הניתוח והשלכותיו אינדבדואלים לכל אחד ואחד בדיוק כמו שחילוף החומרים וצבע העיניים שונה מאחד לאחד אין אחידות אצל כולם . תוחלת החיים של הטבעת היא 10 שנים בנתיים ,כלומר לא מוציאים אחרי 10 שנים כי פג תוקפה אלא זה הזמן המירבי שעד כה היו מנותחים של לפ-בנד. אפשר לחיות עם הטבעת ואין סיבה להוציא אותה אחרי שמורידים את כל הקילוגרמים כי אז הוצאת את "חברת השמירה" מהבית ואפשרת "לפורצים" (לאוכל ולראש השמן) להכנס ככשהדלת פתוחה לרווחה-יש סיכוי גדול שתעלה את הכל מחדש. אני מציעה שכרגע תתכונן לדרך חיים חדשה ולא למה יקרה אחרי שתוריד את כל העודפים כמו שאומרים "פרה-פרה"
איפה אתה מתכוון לעשות את הניתוח? אתה יכול לספר פרטים נוספים.? (רק אם תרצה? כמובן). שיהיה בהצלחה
וספר לנו כשתקבל תאריך ובכלל. שלגיה

ronnymp

New member
RANKO - ברוך המצטרף

תגיד לי - לא דיגדג לך חודשיים ככה בקצה האצבעות לענות פה ושם ? ולמה החשאיות הזו שהיתה לך ?
למה להיות נוסע סמוי ?
אז עקונית - החתונה עם הטבעת - היא חתונה קתולית - כלומר לא נפרדים ממנה מייד לאחר הניתוח מתחילים בכלכלה נוזלית אח"כ , ובהדרגה - מתחילים לעבור לכלכלה דייסתית ולאט לאט עוברים לכלכלה מוצקה , בשלבים . ההתקדמות היא בקצה אינדיבידואלי - ואין מרשמים לזה . האם אתה יודע איפה תנותח וע"י מי ? בכל מקרה - שיהיה בהצלחה רוני

gal-or

New member
ברוך הבא למועדון ../images/Emo24.gif

רק שתדע שזה רק אמצעי (אני לא עברתי את הניתוח אבל נלחמת במשקל ויודעת שאני יכולה להגיע למצב כזה) ואם לא תעבור את הסוויץ´ בראש, שום דבר לא עובד. עדי

ranko

New member
בקשר לשאלות שלך...

באמת לא יודע גם לא היו לי שאלות ולא תשובות לאחרים. גם לא רציתי להכניס את האף לתחום שבו לא הבנתי כל כך, אבל אני אשתדל לכתוב מידי פעם לפורום אני גם שמח להכיר אותכם.

lir42

New member
המון המון בהצלחה

אני לא יכולה להסביר לך על הניתוח כי עברתי ניתוח אחר. אבל ממש בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות מי מנתח אותך והיכן? שלך לירי

עדי.פ

New member
ברוך הבא

בשבוע/עשרה ימים ראשונים די כואב ומעט חלשים אח"כ חשים שובע לאחר כמות קטנה מאוד (אתמול לא הצלחתי לאכול רבע מנת פלאפל) אם שומרים ואוכלים נכון יורדים בשבועות הראשונים 10-15 ק"ג ואח"כ 1/2 עד 1 ק"ג לשבוע לאחר שמגיעים כמעט למשקל הרצוי (+10-15 ק"ג) ממש קשה יותר לרדת אבל כאמור הכל אינדוידואלי

רוייקו

New member
אהלן, רנקו.. ברוך הבא.

חשוב מאוד מהן הצפיות שלך מהניתוח, כמה אתה מצפה לרדת במישקל ומה אתה מוכן להשקיע כדי להצליח. שנית, מה המישקל העודף שאתה צריך להוריד ? איזה קופת חולים אתה שייך והאם יש לך משלים מהיכן אתה, אגב ?

ranko

New member
הציפיות המוגזמות שלי......

תאמת אני רוצה להוריד חצי מהמשקל שלי(160ק"ג על 180ס"מ BMI49)השומן הגיע עד נפש.. תאמת אני מוכן לעשות הכל, אני כבר חטפתי פיצול מהאישיות שלי חצי אמר לא וחצי אומר כן החצי שאומר כן ניצח כמובן לאחר שגם ראיתי תוצאות של אנשים שכמוני ,אף לא אחת מהדיאטות עזרה להם, והצליחו יפה מאד. יש לי מושלם כללית אז נראה לי שלא צריכה להיות בעיה. ותודה על ההזמנה אני אראה מה קורה בהמשך היום בעבודה הבנתי שהמפגש ביוטבתה 17:00 עזריאלי היום?!

שלגיה**

New member
רנקו

אתה יכול לבדוק עוד אפשרויות של ניתוחים אחרים.ולאו דווקא הלפ-בנד יש גם GBP שהוא ניתוח אחר לגמרי ואם תדפדף תוכל לקרוא. דבר חשוב אחר-אתה יכול להגיע למפגש היום,הוא יתרום לך מידע פי100000 יותר מכל שאלה שתשאל בפורום,אין כמו לדבר ולשאול בנושא הניתוח פנים אל מול פנים,כך אני עשיתי במפגש שהיה לפני יותר מחצי שנה ב אצל רוייקו בבית ונתן לי המון מידע. בעזריאלי ביטבתה החל מהשעה 17:00. אתה יכול לשלוח אי-מייל לאחד מאיתנו וליצור קשר באמצעות הפלאפון. בכל מקרה בהצלחה בשאר השלבים. שלגיה

רוייקו

New member
כן. הפגישה ב 17.00, רנקו .. ואתה

מוזמן. אני ממליץ לך לבוא, גם ובגלל שאתה לפני החלטה. אנחנו ניפגש בכניסה ליטבתה בדיוק באותה שעה. אני מקווה לראות אותך. רוייקו

ranko

New member
בקשר להחלטה...

אצלי זה כבר לא נמצא בסטטוס החלטה , כבר החלטתי, מה שאותי מעניין זה הקטע של אחרי. ונראה לי שאני אגיע אם לא יפתיעו אותי בעבודה.

RomiVais

New member
ברוך הבא רנקו!! ../images/Emo13.gif

קראתי שענו לך על שאלותיך, אז כל מה שנשאר לי לומר, זה ברוך הבא!! ובהצלחה!!!

למעלה