אחרי הספרים בא התור של הקלטות

רותי&ע

New member
אחרי הספרים בא התור של הקלטות ../images/Emo44.gif

על איזה קלטות/דיסקים וידאו/אאודיו הייתם ממליצים? ומה עם משחקי מחשב? אני פותחת עם קלטות הוידאו: דיגדיגדוג מחסן השטוזים של דתיה טלטאביז סדרת פינוקי דיסקים: אוסף שירי הילדים של מדיה דירקט (5 דיסקים)-אוסף קלאסי מעולה של שירי ילדים מכל הזמנים. משחקי מחשב: ביבי גורדי

אין במו בייבי מוצארט

וגם בייבי וואן גוך, כששירה רואה את זה, כאליו אין עולם מסביב , אי אפשר לדבר איתה היא פשוט בתוך הטלוויזיה

מסכימהאיתך

יש גם בייבי ברייני שהוא מומלץ, זה שתי קלטות לגילאים שונים, כל קלטת עובדת על צד אחר של המוח

לאה_מ

New member
אצלנו כשרוצים לעבוד על המוח

(לא יודעת על איזה צד) מכבים את הטלויזיה...
וברצינות, אנחנו צרכני טלויזיה קטנים מאד. לגדולים יש קלטות של דיסני (אבל מה שהם הכי אוהבים - והאמת, גם אני - זה את הסרטים שם עשו עם פיקסר - צעצוע של סיפור ובאג לייף), אורי קיבל בייבי מוצארט ובאך, אבל כבר חצי שנה לפחות שהוא לא צפה בזה. עומר מאד אוהב את הקלטות של נשיונל גיאוגרפיק לילדים. אני לא מתה עליהן, אבל הוא למד מהן הרבה, והוא מאד אוהב אותן. גם שירה צופה בהן בשמחה. משחקי מחשב - ליותר גדולים אני ממליצה על "בעקבות המילים האבודות" - זה חיזוק קריאה (כלומר, לכאלה שכבר קוראים, אבל לא לגמרי שוטף) ועשוי באופן פשוט מצויין. גם הלומדות של איתמר וגורדי לא רעות בכלל, אבל לדעתי אין מה שמשתווה למילים האבודות.

בייבי באך../images/Emo91.gif

לי יש ותאומים שלי בני ארבע חודשים פשות מתים על זה....... לי יש גם בייבי מוצארט,בייבי ואן גוך,בייבי שייקספיר ואני רוצה גם ליקנות עד.......קלטת עם החיות.....

לי אין הרבה המלצות...

אבל...אני מסכימה איתך בנוגע לאוסף של מדיה דירקט! הוא מקסים! לפני שקנינו את האוסף היה לנו את האוסף של 100 שירים ראשונים שגם הוא מקסים בעיני... כמו שאמרתי אין לנו קלטות וידאו כמעט, אבל יש לי המלצה אחת שווה! והיא: אלמו- הסרט, הרפתקאה בארץ זעפניה! גם את הקלטות של ברני הוא אוהב. לגבי משחק מחשב, אם זה נחשב, אז הטלפונים של אלמו ושל אריק ובנץ!

אז ככה

אחרי שספיר עשקה אותנו מטלויזיה ווידאו, אנחנו לא נותנים לה גישה למחשב בינתיים. משהו מגיע גם להורים... אשר לוידאו: ג´ימבורי ג´אמפי (=שקיבלנו מתנה ממטרנה) דיסני (אצלנו כולן פרט לשתיים באנגלית) בילבי (יש לנו את של דנה דבורין וגירסה נוספת מצויירת, את שניהם ספיר מעריצה). שירי משחק של בן דור אישית שנאתי את ירון לונדון אבל ספיר אהבה את חמישה בלונים. שלום לך אורחת (יותר מתאים לדתיים)(לדעתי) בארני (!!!) אגב, אישית, מפריעות לי מאוד הפרסומות בקלטות האלו!!!

אז ככה

קלטות וידאו: פים-פם-פה - קלטת המבוססת על אגדות ילדים, בהשתתפות טוביה צפיר. מדהים. טיף וטף - אורנה ומשה דץ. גוזל שלי - עם מיכל צפיר. אף אחד חוץ מאריאל לא סובל את הקלטת הזו, אבל היא מתא עליה, אז שיהיה לה לבריאות. בייבי באך/מוצארט - לא עניין אותה בכלל. אוסף קטנטנים משחקי מחשב: קומפי

noa_f

New member
קלטות לגדולים יותר

וכאלו שלא פוחדים מאנגלית: וואלאס וגרומיט של ניק פארק (היוצר של מרד התרנגולות - שלא אהבתי), יש 3 והן מדהימות. נסיך מצריים - הפקה נאה. והפיבוריט של הבן שלי כרגע: צוללת צהובה. (של החיפושיות) נ פ ל א ה ! קלטות אודיו: הכבש הששה עשר (בהפקה המקורית! ולא המלוקקת של כוכבני ערוץ הילדים.) משחקי מחשב: לקטנים, לא אהבתי את איתמר וגורדי כי הממשק קשה להם. גדולים יותר יסתדרו עם הממשק, אבל התוכן יהיה "קטן" עליהם. קומפי - מצויין לקטנים (רק לא המשחקים של הפנתר הורוד והמספרים - בזבוז כסף!) אם תמצאו בשוקי המציאות, משחק ישן אבל עשוי נפלא ומתאים כמשחק עכבר ראשון: "קטנטנים" גן חובה וכתה א´: משחקי לגו, יש לי סוד , המסע הקסום שלי, הדג שרצה להיות בלש (Freddi Fish באנגלית).

anat30g

New member
קלטות שאנחנו אוהבים

הקטנים שלי אוהבים "בגן של דודו" 1-2-3 עם דודו פישר מהווי הגן הדתי. הגדולים אוהבים קלטת שנקראת "נגנים בלגנים" - זה צילום של הצגה עם דוד זר ומוצי אביב בנושא מוזיקה. מצחיק משעשע וגם משכיל. אני לא יודעת איפה אפשר להשיג את זה - אני קניתי את זה לפני שלוש שנים באיזה חנות צעצועים. חוצמזה - ברני מככב אצלינו בסדרת הקלטות - עכשיו יש במבצע של 4 קלטות במחיר של 50 ש"ח במרכולים. ענת

חביבי הקהל../images/Emo106.gif

אצלינו בבית: טיף וטף 1,2 , ג´אמפי וטלטאביז הם סידרת ה"מרקידים" תומר, בן שנה ו-9 לא יכול לצפות בהם בלי לרקוד יחד איתם. לעומת זאת , בייבי ואן גוך ,ברייני בייבי וחיבוקי הם סידרת הריכוז של תומר ,כשהוא רואה קלטות אלו יכול להיות קרנבל מסביבו והוא לא ירגיש . יחד עם זאת חשוב לי לציין שאנחנו מגבילים את הצפייה בקלטות באופן מאד ברור ומעודדים מגוון גדול של פעילויות אחרות (שווה דיון בפני עצמו!).

נשיקות,אפרוחים, זה בנוסף-לגיל הרך

לילדים הגדולים יותר (4)- סרטים מצויירים של דיסני,לייף באג,ליטל סטוארט שראק-הסרט,

ההמלצות שלנו-וידאו

יתכן שאציין קלטות שכבר הוזכרו כאן
וידאו:
בייבי מוצארט
בייבי שקספיר (לגילאי שנה+)
נשיקות
אפרוחים
קיטי קיטי בום בום - קלטת עם שירי חיות בעברית ובאנגלית
גימבורי1 (קסם בגימבוירי..)
סבתא בשלה דיסה, שירי משחק..
בוא אלי פרפר נחמד - קלטת קצת צעקנית בעיני אבל בסדר..
שירים קטנים - לנו יש את החלק כשנהיה גדולים והיא בסדר..
קלטות מוסיכף של ניצה שאול- מוסיקה קלסית לקטנים (זה היה פעם בערוץ 2 ברשת, ואני מאד אהבתי את התוכניות..)
מיץ פטל, דירה להשכיר, הכינה נחמה - לגילאי שנה +
קלטות של פינוקי - גם כן חמודות..

אודיו ומחשב

אודיו:
מאה שירים ראשונים - 2 קלטות, יש לנו גם את הספר וזה היה נהדר לעקוב אחרי השירים שבספר
תינוקצב - ועוד קלטות של אריאלה סביר, הקלטת הזאת היא קלטת לגיל הצעיר ומאד מאד מתוקה..
קלאסיטף- מאת מלכה בלוי - קלטת עם מקצב טוב ואיך שכחתי יש סדרה של קלטות של עדי סולקין, בו המקצב ממש טוב, לא מהיר מדי לעתים איטי וזה דווקא טוב לגיל הרך
מחשב: קומפי

דיסקים וקלטות וידיאו :

את רוב הקלטות שיובל אוהבת כבר אמרו כאן. אפשר להוסיף את טרזן של דיסני ואת "היו זמנים עם פיסטוק" - קלטת שקבלנו פעם מתנה מהסופרפארם והיא פשוט מדהימה. תמצית של הילדות שלנו -קשקשתא, here we are, רגע עם דודלי ("לא לוקחים את המפתחות של חביתוש בלי רשות..."), בולבול הקבולבול, דני דינה ועוד ועוד. זה בשחור לבן ובאופן מפתיע - יובל מאוהבת בה לחלוטין. הצד החזק אצלנו זה דיסקים: טיול לארץ התוים עם שלמה ארצי. סיפור מקסים שמלמד ילדים מיהם סטקטו ולגטו ומהו מפתח סול. אמנם האוירה של הדיסק קצת מיושנת ("הקיוסק של גצעל...") אבל זה מקסים. אוסף הפסטיבלים. לפני דור שרית חדד וחברים בפסטיגל, היו פסטיבלים נאיבים כאלה עם שירים מקסימים (זוכרות?...) היפוהיפו, ברבאבא וכו´. מומלץ מאוד. מחסן השטוזים של דתיה. אני לא מתה על קלטת הוידיאו (גם יובל לא) אבל הדיסק להיט אצלנו (עם טיף וטף זה הפוך). בובה מתי של מתי כספי. מתי כספי לילדים. "כמו גדולים" - אריק אינשטיין לילדים. רדיו גן. שירים גדולים לקטנים (שיר הזברה בביצוע משינה וכו´). בחגים - הדיסקים הייעודים של קלסיקלטת לחגים. פטר והזאב - בקריינות של יוסי ידין האחד והיחיד.

למעלה