אחרי העדרות ממושכת מדי

אחרי העדרות ממושכת מדי

שהייתה נחוצה בגלל הלימודים אני שב אליכם בסערה ומאושר לראות את החבר´ה החדשים\ ישנים (לא הייתי הרבה זמן). מי הולך להופעה הראשונה בצוותא? אני ממש לא רוצה להיות בלי אף אחד מהפורום כי כולם חושבים שאני המטורף היחיד שבא לכל ההופעות וממש לא בא לי להיות לבד בקטע הזה) אמרו לי אגב- ןאני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על זה כי אצל שלמה הכל יכול להשתנות אבל בעיקרון הDVD אמור לצאת לפני או מיד אחרי ההופעה הראשונה. כאילו ממש עוד מעט . רוצים לארגן הקרנת בכורה משותפת?
 

אהבתיה

New member
היי גיל! מה נשמע?

טוב לראות אותך שוב!
אני בדיוק מתגייסת כשמתחילות ההופעות אז לא יודעת אם ייצא לי ללכת לכמה אם בכלל! אני מאוד מקווה שאלך לפחות לאיזו אחת כי עד עכשיו כל ההופעות שהייתי בהן של שלמה היו רק בקיסריה (שזה דבר מדהים בפני עצמו!) אז מה חדש אצלך?
 
גיל!

התגעגעתי !! ניסיתי להתקשר אליך אתמול ולא ענית. אני אלך לאחת מההופעות בצוותא השאלה איזה. בואו נקבע איזו הופעה (רק שתהיה ביום שישי ) שכולנו נלך אליה. אני אנסה לטלפן אליך ב7 שיר (עפיפון)
 
למעלה