רוב מה שאמרת נכון, ורק ממחיש את מה שאמרתי.
"והחוק הוא לאו דווקא דתי" - במקרה הזה החוק הוא בהרכח דתי.
"איסור עבודה בשבת הוא לפי "חוק מנוחה בשבת" ורוב רובם של החילונים בכלל מברכים על זה, " - שקר.
"אולי נחשוב קצת אחרת לשם שינוי ונשאל מדוע להיכנס עם רכב בשבת לשכונה שלמה שכל כולה הם חרדים
ונהיה חייבים להפריע להם ולרגשותיהם, " - לא מדובר על שבת, אלא על לפני כניסת שבת, במקרה קצת אחרי שעלינו למדינה כרנו בשכונה שחלקה חרדי, ומשהו כמו שעה או אפילו שעתיים לפני כניסת שבת הילדים מחוץ לבית הכנסת היו רצים אחרי מכוניות ויורקים אליהם וזורקים דברים בעוד שהאבות שלהם מסתכלים מהצד ומחייכים, ולא אי אפשר לפספס את כניסת השבת בגלל שיש צפירה בכניסת השבת.
"להתחתן רק דרך מוסד דתי, נכון, ושוב, זה רצונו של רוב הציבור בארץ כולל חילונים" - שקר.
"מה הקשר לתקשורת - כל מטרתה ופעילותה זה רק לחרחר שנאה ומחלוקת בציבור ובאופן קבוע נגד החרדים, " - שקר, זאת פשוט הקרך שלכם לבטל את מה שנאמר נגדיכם.
"מישהו מהם פעם נתן איזה מילה טובה לזק"א או ארגוני חסד אחרים שעוזרים לכלל הציבור בהתנדבות מוחלטת ?" - כן, למרות שלא באמת צריך אותם, המדינה צריכה לספק שירות דומה, בלי מתנדבים, כמו שעושים בכל העולם.
"ודרך אגב, אין מה להתבייש בזה, זוהי מדינת ישראל, מדינה של יהודים, וליהודים יש מסורת, והמסורת היא לא פק"ל כיסים של החרדים אלא של כלל הציבור
ואני אומר לך את כל זה כאחד שעובד ושעשה שירות צבאי מלא כולל שירות מילואים בהווה." - אז בעצם אתה מסכים אם מה שאמרתי, ישראל היא מדינת דת, הדת לא מופרדת מהמדינה.
זה שהערבים לא מחנכים טוב את ילדיהם לא אומר שלכם מותר גם. אם השכן שלי רוצח האם גם לי מותר?
אני חוזר בי מהכותרת, רוב מה שאמרת לא נכון, אבל זה שהסכמת שישראל היא מדינת דת כמו אירן, זה נכון.
ולגבי ההודעה השניה, נכון יש בעיות עם החילונים, עם הערבים עם כולם, אבל כמו שציינתי עכשיו ובעבר, האם זה נותן לכם זכות גם להיות לא בסדר? לא. ושוב, כשתגיעו לאחוזי גיוס של החילונים נדבר, זה יהיה המצב הרצוי, שאין הבדל בין אחוזי הגיוס של החרדים לחילונים, שאחוז העוני יהיה שווה בין החילונים ולחרדים - מה שנקרא שוויון בנטל.