אחרי הפרק השני... מי מסתמנים כפייבוריטים שלכם? זכר נקבה
ס סרדינים New member 28/12/09 #2 לא מכיר עדיין שמות ממש אבל מנסה נקבה- מאיה החוקרת גבר- החבר הטוב של איתמר שהיה אמור להחליף אותו ראשון בטייסת...איך קוראים לו?
לא מכיר עדיין שמות ממש אבל מנסה נקבה- מאיה החוקרת גבר- החבר הטוב של איתמר שהיה אמור להחליף אותו ראשון בטייסת...איך קוראים לו?
ש שודדתהטבעת New member 28/12/09 #3 ../images/Emo41.gifמנסה גם../images/Emo20.gif נקבה- יעל גולדמן (נעמי?) זכר- לא זוכרת שמות- בעסה טוב, אולי באמת הגיע הזמן להעלות תמונות של השחקנים והדמויות שהם מגלמים
../images/Emo41.gifמנסה גם../images/Emo20.gif נקבה- יעל גולדמן (נעמי?) זכר- לא זוכרת שמות- בעסה טוב, אולי באמת הגיע הזמן להעלות תמונות של השחקנים והדמויות שהם מגלמים
צ צאקאלקה New member 28/12/09 #8 אכן כדאי תמונות ויפה שעה אחת קודם ../images/Emo13.gif הסדרה עדיין בחיתולים ...טבעי שלא זוכרים את כולם...
אכן כדאי תמונות ויפה שעה אחת קודם ../images/Emo13.gif הסדרה עדיין בחיתולים ...טבעי שלא זוכרים את כולם...
צ צאקאלקה New member 28/12/09 #4 שלי... החוקרת מאיה - טל טלמון החמודה מאוד הגברים... מממ... שם קצת יותר קשה לי לירון משחק מעולה וגם נתי רביץ... בטח עוד נראה דמויות בהמשך... אגב, לא אהבתי את המשחק של יעל גולדמן... ואני לא ממש מאמינה לרשעוניות של שרי גבעתי
שלי... החוקרת מאיה - טל טלמון החמודה מאוד הגברים... מממ... שם קצת יותר קשה לי לירון משחק מעולה וגם נתי רביץ... בטח עוד נראה דמויות בהמשך... אגב, לא אהבתי את המשחק של יעל גולדמן... ואני לא ממש מאמינה לרשעוניות של שרי גבעתי
V vanilla maple New member 28/12/09 #6 בנתיים אין לי פייבורייטים יש לי עד כה מישהי שנראה לי שלא אחבב במיוחד וזו מאיה