אחרי הפרק של היום

Dawn12

New member
אחרי הפרק של היום

הגעתי למסקנה שצח"מ צריכה עלילת רוצח סדרתי בדחיפות. יש כמה אנשים בג'נואה סיטי שפשוט דורשים את זה, ואני לא מדבר רק על מוות אלא על מוות אכזרי. נתחיל בשני הקורבנות הראשונים, ואתם מוזמנים להוסיף: קורבן #1 - אוליביה האם מישהו יכול לרחם על האישה הזאת בגלל המחלה שכביכול תוקפת אותה? אחרי שהיא עצמה הרחיקה את מלקולם ממנה והרסה לעצמה את הנישואין היא האשימה את קאלי בכל הבלאגן. אחרי שמלקולם וניל גילו שהיא חולה היא התנפלה על כל אחד מהם והבהירה להם שהיא לא זקוקה להתערבות שלהם בחיים שלה. אחרי שנייט "הותקף" ע"י הבריונים של קאלי היא בחרה להאשים דווקא את מלקולם והחליטה לשלול ממנו את זכויות הביקור. איך היא צריכה למות? אני הייתי הולך על שריפה, ורצוי להתחיל בפאה הזאת שיש לה על הראש. תגידו מה שתגידו - זה לא שיער. קורבן #2 - ברוק אולי יש כאלה שאוהבים את האיחוד המשפחתי הזה באחוזת צ'אנסלר. אני לא. ברוק הוא תוספת עלובה לסדרה והוא הצליח להוציא את טיפת העניין שעוד היתה בסיפור החזרה שלו לעיר מהר מאוד. איך הוא צריך למות? בזמן שהוא מזמזם לעצמו שיר זוועתי נוסף הרוצח יגיח מאחוריו, ייקח ממנו את הגיטרה ויחבוט איתה בראשו.

junny

New member
אני מעדיפה

דדוקא להיפטר מאיש השיווק הדביק של ויקי שמלקק לה ומציק לאנשים אחרים כדי למצוא חן בעיניה.. (לא מבדילה ביניהם- רוס או גארי..) והמוות צריך להיות תוך כדאי אמבטיה, הרוצח יכנס וידחוף לו את הראש למים עד שיפסיק לפרפר

ים כחול

New member
אז ככה :

סצינה מספר אחת : אוליביה הצנון השחור פתאום חושקת שוב בניל המיובש מגיעה לדירתו אך אויה הדלת פתוחה והיא ממשיכה לחדר השינה ושם היא מגלה את ניל עם קאלי (שהפתיעה אותו ונסחפה אחריו לסקס סוער) אוליביה חוטפת הלם ושבץ מוחי .... ונופלת במקום . .... סצינה מספר 2 : אחרי שברוק זימר לאסתר שירים כלבבה הם נסחפו ונמשכו זה לזו והיא חטפה אותו למיטתה בחדר המשרתות ושם קרעה את בגדיו וביצעה בו את זממה אחרי ששנים לא בא גבר אל מיטתה ) הוא מצידו היה זקוק להעלות את האגו שלו מאחר ולא זקף הקטן קומתו עם ג"יל (בסצינה אחרת שפעם המצאתי) הוא נפטר מעודף אורגזמות עם חיוך ואסתר נכנסה לכלא על הריגה ברשלנות . כך ניפטרנו משתי דמויות פאתטיות ... מה שנקרא שניים במבצע ... ....... חושבים שזה מוות נעים מידיי לברוק ?? אחרי שעזר לכלכך הרבה אנשים בחייו מגיע לו למות בכבוד

Dawn12

New member
אני חושב שגם המוות שלך עבור ליב

הוא נעים מדי. אוליביה צריכה למות בייסורים.
ואסתר היא לא דמות פתטית לדעתי, היא דמות קאלט!

אל דאגה

יש לי תחושה שסקעת יעלה
הוא ממש ה"שי גבסו" של הכוכב נולד הזה (אפרופו, מישהו שמע את הדיסק של הגבסוסון? שווה משהו?) לגבי הזכיה הסופית - סשה נראית לי המועמדת המובילה.

אני גשרים לכל מיליך ../images/Emo29.gif

זכה בהפרש גדול סקעתוש, אה
האמת ששלושתם שרו מאוד יפה היום. הרבה אומרים על הראל סקעת שהוא גיי שכן "אף סטרייט לא היה שר שיר ללשון זכר". אבל השיר עצמו במקור - מה הוא בעצם? הוא הרי ממשפחה מסורתית, וזה הגיוני שזה מעין שיר תפילה לאלוהים, מצד שני... זה לא מובהק. אפשר לפרש את זה גם אחרת. מישהו אמר לי שזה נראה לו "כמו שיר פרידה מאיזה בחור". מה אתם חושבים, ואיך אתם מפרשים

גיי או לא, אין לי מושג אבל...

ייייייייייייייייייש !!! הוא באמת לקח ובגדול !!! טוב, זאת לא היתה כזאת הפתעה, הסולו שלו היה מ-ד-ה-ים
ואל תגיד אפילו בצחוק שסשה לוקחת כי אני לא מוכנה לשמוע. הראל חייב לזכות. מי זאת סשה לידו???

ועוד משהו על סקעת המלך../images/Emo47.gif

מצד אחד כולם מדברים על זה ואומרים שהוא אבסלוטלי גיי ומצד שני בעיתון מקומי היה כתוב שהוא סיים קשר של שנתיים עם חברה ומה גם שהוא תמיד נראה צמוד למתמודדת חגית נדרי. הקיצר נראה לי שככל שהתוכנית תגיע אל קיצה (והראל לניצנים הלוואי) אז נדע בטוח, עד אז בטח הכל יהיה גלוי. ואהבתי גם את הביצוע של טאפטה. התוכנית היתה הרבה יותר יפה משבוע שעבר.

תצביעו לו בשבילי אם לא אכפת לכם...

דרך האתר MY MUSIC , אפשר להצביע 240 פעם... הוא כזה מוכשר ומתוק

dviridit

New member
האמת לא מובן לי איך אפשר להצביע

יותר מפעכם אחת, ולדעתי זה לא הוגן כל כך. אגב הראל, שמתי לקול שלו מההתחלה.

אני שמחה שהצבעת להראל ../images/Emo24.gif

כי באמת מגיע לו. בקשר להצבעות, אני חושבת שזה כדי שיראה כאילו יש כ"כ הרבה צופים לתוכנית ובטח יש להם גם הסכם כלשהוא עם חברת הפלאפונים. היתה על כתבה לא מזמן בוואלה. חוץ מזה ש-250 זה עוד בסדר, לפני כן כל אחד יכל להצביע 1000 פעם... ואז החליטו לאחר שקלול ש-250 זה מספיק בהחלט.

junny

New member
הצבעתי בשבילך..

למרות שאני לא רואה את התוכנית.

למעלה