אחרי הרבה זמן שלא הגבתי - כנסססססססססו

אחרי הרבה זמן שלא הגבתי - כנסססססססססו

התגעגעתי ברמות לכולכם - טיאלוי היה הורסססס לא ראיתי אותכם רק את יעקוב אבל לא יצא לי להגיד שלום ! טוה משהההו נחמד - תראו מה כתבו עלי בספר מחזוור - כנסו לתמונה ! מתתתתתה על ג'וללללה

TAL BAR ZOHAR

New member
יוו אין יותר מרגש מזה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בהזדמנות זו אני רוצה לאחל לך דנית ולכל חברי הלומדים בפורום ! קיץ תוססססס וקיץ שלאא היהה!!!!! המון אהבה טל :]

TAL BAR ZOHAR

New member
שינויים בלו"ז הופעות !!עידכון!!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

ירושלים -אושיין - נדחה לתאריך ה-13.7.08 שזה יוצא יום ראשון ! כל שאר הלו"ז מתנהל בכרגיל! לו"ז הופעות מעודכן !! DUDI SHARON & JOUEL -------------------------------- 9.07.08 מועדון ה-NIGHT -תל אביב שעומד בראשו חיית הלילה חיים פינחס חוגג שנה ומארח להופעה המרכזית את דיוות המעדונים JOUEL להופעה חד פעמית לכבוד האירוע הנוצץ של השנה!! גילאי:27+ 10.07.08 מועדון ה-VIEW- אילת המגה קלאב האילתי בליין הסטודנטים מארח להופעת בכורה את הרכב הקלאב המוביל בישראל דודי שרון & ג'ואל להופעה בומבסטית וסט רווי חומרים חדשים! גילאי:24+ 11.07.08 מועדון ה-פלטיניום-אילת סוגר את שעריי המועדון לאחר 6 שנים של פעילות ליין הגיי פרידום לכבוד האירוע הכלכך מיוחד מתארחים דודי שרון וג'ואל להופעת "יוניק" ובלעדית במקום שאפשר לעשות בו הכל!!! גילאי:21+ 12.07.08 מועדון ה-VIEW ליין ה-רבלושיין מעתיק את מקומו מהאומן 17 לטובת מסיבה חד פעמית במועדון הוויו האילתי בהשקת הסינגל החדש CHECKINTAMPA מתוך האלבום החדש בקרוב!! 13.07.08 מועדון-אושיין-ירושלים קהל השמינסטים חוגג חופש וקיץ!! חופש אז הכייי חופש!! עם הרכב הקלאב המוביל בפצצת אנרגיה ישירות מת"א לעיר הבירה בסט והופעה שתשאיר אותכם לעוד!! 26.07.08 מועדון-WORK -טורקיה יתארח המגה סטאר דודי שרון לסט בומבסטי וגאה מתמיד רווי חומרים חדשים !! 31.07.08 הפלגת הקיץ מנמל חיפה-דודי שרון & אייל גולן ההפלגה תתבצע מנמל חיפה לכיוון קפריסין וטורקיה ! חברי הפורום !! המשך שבוע מקסים לכולם :] איפה אתם בקיץ הזה -VOOZEE

זה אמיתיי?!.!?!?!

שלושה ימים ברצףףף הופעותתתת של דודי וג'ולהההההה הורסססססססססססססססססססס אני מתה מהתרגשותת

דודי וג'ואל חזרווו לדרוסססססס איזה כיף לשמועע

אין איןןן עליהם לו"ז מטורףףףףףףףף אוהבתתתתתתתתתתתתתת<<<<<<<<<< נייט יש מצב אני באהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<< אילת 3 פעמים איסה כיףףףףף לךךךךךך אמאאאאאאאא יצא לך שלמותתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<<

דורעעע

New member
מממ אני וציון נהיה !

תבואי ותגידי לנו שלום.. הנה תמונה אבל בכל מקרה את כבר תזהי אותנו לפי ההרמות שלנו שם.. שתי אוחצ'ות מעלפות רוקדות כמו ג'ולה צועקות ומשתגעות! אז נראה אותך ?

ברררררררררררררררררור לא מפספסת את זהה בעד שום

הוןןןןןןןןןן שבעולםםםםםםםםםםם :O מתהההה שזה יגיעעע כבררררר במיוחדד כשיום לפני הייומולדת שלללללי כולםם יוצאיםםם יום אחר כךך :p ובאיםםםםם איתתתתתתתתתתתי לאושייןן ! אני יבואא להגידד שלוםםםםםם :) מקווה שתזהוו :)

chong1

New member
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

את לא מבינה כמה מדהים זההההההההההההה תשמרי את זה את שומעתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה