אחרי הרבה זמן שלא הייתי יש לי שאלות

אחרי הרבה זמן שלא הייתי יש לי שאלות

ראשית: אני מחפש מקום מגורים בבית שמש (בתמורה לתחזוקה וכדומה). שנית: כמו שכבר בעבר אז גם עכשיו אני מחפש מחשב לבית יש הצעות? שלישית: כמו שכבר כתבתי כאן בעבר אז גם עכשיו, יש לכם אולי מכשיר פלאפון (לא כולל סים + עדיפות לצבעוני) גם במחיר סימלי? תודה לכם והמשך יומטוב ושתיהיה לכם שנה טובה עם הרבה עושר, כושר, אושר ושמחת חיים.

סים יש לי כבר

אבל אשמח לקבל מכשיר אחר. כי לי יש פלאפון ענתיקה (נוקיה בשחור ולבן) תודה

angel Mom

New member
אחרי הרבה זמן שלא היית גם לי יש שאלות

ראשית לגבי המחשב שאתה מחפש ושנית לגבי הנייד שאתה מחפש תרשה לי לשלב אותם ביחד - אתה כל הזמן כותב שאתה גולש מהפלאפון , ושזה עולה לך מלא כסף וכו'. עכשיו אתה מספר לנו שיש לך נוקיה ישן - שמאוד מעניין אותי איך גולשים ממנו באינטרנט בצורה כזו כמו שאתה גולש , מאוד מעניין אותי איך יש לך חשבון מסנג'ר ואיסקיו - מהפלאפון . אני לא פעילה בפורום בכלל - אבל אני נכנסת להציץ מידי פעם על האנשים המקסימים האלו שנמצאים פה ונותנים את נשמתם , כספם וזמנם עבור נזקקים. ובטח יש פה הרבה אנשים שלא מבינים שגלישה דרך הסלולרי היא מאוד מצומצמת , ושלא לדבר על זה שאם כבר גולשים בצורה חלקה כזו - צריך מכשיר דור 3 מתקדם. מעניין מי אתה באמת?!

בואי ותביני דבר אחד או שניים.

כן יש לי מכשיר מדור 2 בשחור ולבן של חברת נוקיה. את הגלישה באינטרנט אני קונה חבילה של 100 מגה ב 20₪ לחודשיים ! אם את חושבת שזה קצת לכזה מכשיר אז שלא, זה המון ! אגב אני לא יודע מה זה מסנג`ר ואייסיקיו הלוואי שהייתי מבין מה זה אומר. ואם את עדיין לא (רוצה) מאמינה לי אז תבואי לבית שמש בקריה החרדית ונדבר. מה את אומרת? רוצה?!

מירנטו

New member
הבהרה

אני גולשת מנוקיה ישן דור בלטה וזה עולה 14.90 לחודש באורנג זה הכי זול.אז אי אפשר לראות תמונות אך משך הגלישה לא מוגבל וזה הכי משתלם.

צריפינה

New member
בקשר ל"יולדת הקיסרית שלך"

יש לי סלקל, אמבטיה ומעמד לאמבטיה - למסירה. אני יכולה אפילו להביא את הכל אליה אם תגידי לי לאן. בהצלחה לשתיכן במשימה שלפניכן

0ziris

New member
../images/Emo207.gif הערה:

עמוס לי מאוד כרגע .... ממש !! אין ולא יהיה לי גם בתקופה הזאת זמן להקדיש ונראה לי שתיקון והרכבת המחשב עבורך- ירושלמי יתעכב עד מאוד. ( כנ"ל בדיקת המחשב שכבר העברתי לך -- עליזה 63 ) מה שאני מציע : אם יש לך חשק להתקשקש עם 2 מחשבים ישנים לא הכי תקינים ולנסות להרכיב מהם משהו עובד ויש גם מי שישנע אותם אליך לירושלים אשמח ואף יותר להעביר אותם כפי שהם מה שנקבע ששיך לך - עדיף כבר שיעבור אליך ולא יתעכב עם כל הרצון הטוב שלי תודה וגמר חתימה טובה

אני יגיד לך משהו קטן אוזיריס.

אני לא צריך מחשב בדור מתקדם אלא מחשב ממש פשוט כדי להכניס בו נתונים. כמו כן אני לא מעוניין שיהיה בו מודם, גרפיקה, משחקים ועוד שטויות מהסוגים האלו. מה שאני כן צריך זה שיהיה בו תוכנה של אופיס לכרטיסים. כמו שפעם היה בחנויות המכולת השכונתיות. אם יש לך שאלות נוספות אז אשמח לענות עליהם. תודה וגמר חתימה טובה.

0ziris

New member
המשך התכתבות במסרים + אנא דאג לשינוע

ערב נעים

רותה לי

New member
ירושלמי2007 - ממליצה לך לשנות סגנון.

אנשים פה מנסים לעזור אחד לשני, והדגש הוא על המילה "מנסים". משהו בסגנון הפניה והבקשה שלך מעט חצוף. אולי רק אני רואה את זה, אבל לא יכולה להתאפק וחייבת לומר לך. כשאתה כותב "אני אגיד לך משהו קטן אוזיריס", זה מריח התנשאות. זה לא סגנון שמתאים לפורום הזה, אולי זה מתאים לפורומים אחרים שאתה מכיר, אבל לא לכאן. מאידך, אתה יכול לבחור להמשיך בסגנון שלך, אבל אתה מרחיק ממך אנשים שמנסים לעזור לך. תסכים איתי, שהרבה יותר נעים לעזור למישהו שפונה ומבקש ומסביר ומבהיר - בנועם. ואני במקומך הייתי שולחת מסר התנצלות לאוזיריס!! שיהיה לך ערב נפלא

0ziris

New member
הכוונה: אני הבנתי את הנימה של ירושלמי קצת אחר

ולא במשמעות פוגעת כלל

יובל2

New member
ג'מני לא חושבת שישנה משמעות שלילית בטון

זה הסגנון של הבחור
הוא לא מתכוון לפגוע ובטח שלא מתנשא. צריך ללמוד להכיר את הנפשות הפועלות. ואני חושבת שרובנו כבר הכרנו

רותה לי

New member
אוזיריס, לפעמים אני קוראת מילים אחרת, כנראה..

לי לא היה נוח. אבל אם לך נוח - אז הכל בסדר.

0ziris

New member
מקרה אמיתי

היה לי חייל עולה חדש ממוצא בריטי וכששאלתי אותו פעם משהו ענה בתרגום סימולטני מאנגלית "לא היה בראש שלי... המפקד" - וישר כעסתי It was'nt on my mind או משהו כזה באנגלית הכוונה פשוט - שכחתי אז בימים של סליחות ורגישות.. אני משתדל לחפף ולעבור הלאה וגם בהזדמנות זאת יעני אם כבר - אז כבר אז לנצל"ש :-ג ולבקש סליחה כאן ועכשיו מכל מי שפגעתי בו בעלבתי - התייחסתי לא יפה..שכחתי.. הייתי גאה מידי וכו' גמר חתימה טובה לכולם ממני

למעלה