אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה - המלצות

Natynova

New member
אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה - המלצות

1.unique feat robin beck - first time djs work radio edit krukev - שיר יפה 2.System Drivers - Rhythm Is A Dancer (2006) - שיר לא רע 3. Sam G-Dont Leave Me Alone (Original Mix) - שיר פצצה 4. Indra - Sois Beau Et Tais Toi - 2006 Dance - שיר יפה בצרפתית 5. East Clubbers - Walk Alone (Original Radio) מומלץ בחום 6.neo cortex elements (styles and breeze remix)-xtc _ שיר לפנים 7. blank and jones feat elles - mind of the wonderful (shortcut) - יפה! 8.ineffect and gammer - we come alive - אחלה 9.ineffect and gammer - stuck in a moment - אחלה 10.josh destino - bombalong radio edit - חמוד

אני צריך עזרה בזיהוי

נכנסתי לשין הזה http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=307780 ואני שומע את הדאנס הזה הרבה פעמים אבל לא יודע איך לזהות אותו מישהו יכול להגיד לי מה השם שלו והאמת קצת מבלבל בין דאנס להאוס למרות שאני יודע להבדיל תגידו לי מי מזהה את זה? כי זה שיר שמשמיעים אותו המון במועדונים ואפילו בפורום באר שבע המועדון לילה. מחכה לתגובות.

bitonano

New member
חחחח איזה מצחיק...

ואני לא מדבר על שין הפרעעעעחה הזאת שהיה גם מצחיק... יש לך פלייליסט למעטה.

זה של דאלי?

איך לא זיהיתי את זה כי אני רגיל שבמסיבות שאני נמצא בהם הדי ג'י משלב סט של האוס ניו יורק ודאנס וזה מבלבל לאללה

חח סליחה אחי היא החליפה

היה שם שיר של דאנס עכשיו זה הכל פסיכודאלי סליחה על הטעות אבל אתמול היה שם דאנס

למעלה