אחרי הרבה זמן.....
חלוקת כרטיסים

איף

New member
אחרי הרבה זמן..... ../images/Emo88.gif חלוקת כרטיסים

בהתראה קצת קצרה אמנם, אבל עדיף מאוחר מאף פעם.
ההופעה תתקיים ב-17/7/08, בברל'ה מיוזיק קלאב - קיבוץ להבות חביבה, שעה 20:30. על מנת לקבל זוג כרטיסים עליכם לשלוח לי מסר אישי עם שם פרטי+ שם משפחה. למקרה ששכחתם ....קבלת הכרטיסים מותנית בכתיבת סיקור הופעה בפורום לאחר ההופעה.
לאלה מכם שלא יקבלו את הכרטיסים - טלפון להזמנת כרטיסים: 04-6369993/4. אגב, אני הרבה פעמים מקבלת מסרים אישיים מאנשים שהם "קוראים סמויים" ולא נעים להם לבקש כרטיסים או להתחיל לכתוב בפורום בכלל. אז "קוראים סמויים" יקרים שלי! אנחנו פורום חמים ונעים, אתם יותר ממוזמנים לבקש ממני כרטיסים, ואז לכתוב סיקור הופעה בפורום...ואחרי שתקבלו תגובות חמות מאנשי הפורום היקרים, אתם תראו שזה ממש נחמד לכתוב פה, ואולי אפילו תמשיכו ...
אני אומרת את זה מנסיון העבר שלי, ממש פה, בפורום הזה.
וגם אם לא תמשיכו, אתם עדיין יקרים. בהמשך ייפתחו חלוקות להופעות אחרות. תהנו!

TEENAGER1

New member
יש לי התחייבות קודמת לאותו הערב../images/Emo3.gif

וממש במקרה היא קשורה לאחיו הקטן. לא נורא. מי שהולך - תהנו!! ואגב, ראיתי היום שמאיר יופיע ביריד חוצות היוצר ב-18.8. זה בדרך כלל הופעות "להיטים" כיפיות כאלה, בחוץ, מלא אנשים, והכי חשוב: אפשר לרקוד. מומלץ

neciha1

New member
חוצות היוצר

חוצות היוצר - זה בבריכת הסולטן בירושלים. תאריך המופע - 20.08.2008 :)

neciha1

New member
חוצןת היוצר

יש להם טעות באתר. זה בטיפול. חוצות היוצר - 20.08

איף

New member
מה שמזכיר לי,

אני צריכה לעדכן את לוח האירועים של הפורום. תנו לי יומיים-שלושה , אני מבטיחה להשתלט על זה. ימים לחוצים. (כן כן, אני יודעת, זה לא תירוץ
)

honey pie1

New member
יו, חוצות היוצר! זה עדיין קיים?D:

הייתי הולכת לזה הרבה עם המשפחה כשהייתי קטנה... בירושלים, נכון?

TEENAGER1

New member
אכן, בירושלים (וזו גם תשובה ליסמין ../images/Emo8.gif)

בעיקרון זה יריד שמתקיים בבריכת הסולטן בירושלים בכל שנה באוגוסט, למשך שבוע וחצי. יש דוכנים של דברים מכל מיני ארצות, וגם דוכנים של אמנים ישראליים. המחירים בדרך כלל יקרים בטירוף, אבל זו חוויה מגניבה ביותר להסתובב בין הדוכנים וסתם להסתכל. יש גם המון דוכנים עם אוכל טעים. וכמובן - כל ערב יש בבמה המרכזית הופעה של אמן ישראלי כלשהו. בקיצור, מומלץ לגמרי
הנה האתר: http://www.jerusalem.muni.il/yotzer/chutzot.html

honey pie1

New member
איזה יופי:]

ומה בדיוק עולה שם כסף? ז"א הכניסה עולה כסף או הדברים שמוכרים?

TEENAGER1

New member
גם וגם

צריך לשלם על כניסה (בדרך כלל בסביבות ה-40 ש"ח) והתשלום הזה תופס גם לגבי ההופעה. על הדברים שקונים - משלמים, כמובן, בנפרד.

למעלה