אחרי הרזייה

אחרי הרזייה

אופיר שלום

אני עברתי ניתוח טבעת לפני כ 10 חודשים ורזיתי עד כה כ- 30 ק"ג.

אני סגורה 10 באבעת כבר 4 חודשים מה שאיפשר את ההרזייה המאסיבית ועד אז ההרזייה היתה איטית מאוד!!!

אני יורדת משהו כמו 1.300 לשבוע כשהמזון שנכנס לפי במשך 4 החודשים הוא:

מים
קצת דיאט קולה טיפות טיפות

גרעיני אבטיח, אגוזים מסוכרים לאט לאט מרק צח טיפונת גרברים וירקות מבושלים כי ממש לא עובר ושתייה מתוקה וקפה מתוק מאוד הרבה פעמים ביום הקפה.....

א ב ל !!!!

בשבועיים האחרונים אני מרגישה שכל האזור בקרסול מעל האצבעות בכף הרגל רדום.

ההליכהה שלי השתנתה מאחר ואני לא יכולה לצעוד כרגיל והעור שלי באזור שהסברתי מרגיש רדום.

נאמר לי מחברה שהיה לה משהו דומה והיה חסר לה מגנזיום ברמה מסוכנת

לדעתך כדאי לי לסוע למיון היום בערב כדי שיעשו לי בדיקות דם מקיפות
או לחכות לעשות בדיקות דם בקופת חולים.

האם בקופת חולים צריך לקבל הפנייה מיוחדת לבדיקת מגנזיום?

את מכירה תופעות כאלה????

אופירA

New member
מנהל
את לא נמצאת בפורום שבניהולי

הפורום הזה הוא פורום רפואי של איכילוב, ועונה פה רופא לשאלות רפואיות.
אקווה שגם הוא מצידו יתייחס למצבך הרפואי.

אני משוכנעת שלא ירדת הרבה במשקל, כל עוד את שותה כל כך הרבה מתוק.
משום מה, במקום להפסיק את השתייה המתוקה ולהמירה בהרגל אחר, החלטת פשוט לצום ולחיות על הרבה סוכר ורעל (קפאין), אגוזים מסוכרים וטיפה גרבר... כי ככה את מרזה.
לא עדיף שתכרתי את 2 רגלייך במטרה לרזות בבת אחת בחצי משקל גופך? איזה חיים את חיה בדיוק עם תזונה כזו?

אני בטוחה שלא רק מגנזיום חסר לך, אלא הרבה הרבה חומרים חיוניים נוספים, ובעיקר חשיבה תקינה... החשיבה שלך אנורקטית, לא פחות.
לדעתי את צריכה כרגע לפתוח את הטבעת בחצי CC או בכמה שאת צריכה כדי לאכול אוכל נורמלי, ולהתחיל באותו רגע לאכול אוכל נורמלי - גבינה, ביצים, טונה, עוף רך והרבה ירקות.
לא לחכות יומיים, שבוע, אלא כרגע, בדקה הזו - לפתוח את הטבעת ולהפסיק לצום.

יש לך בעיה לרזות? הפיתרון לבעיה הזו אחר לגמרי, לא הפיתרון שנקטת. יש דרכים רבות לזרז הרזייה תוך כדי אכילה, ולא ע"י צום של סוכר עם סוכר + קפאין מרוכז...
גם אם את חושבת שאינך מסוגלת להפסיק לשתות סוכר מזוקק, עדיין יש דברים שאת כן מסוגלת לעשות, והם בגבול ההיגיון - מה שאי אפשר לומר על צום סוכרים ורעל או על כריתת 2 הרגליים...

אני מכירה הרבה תופעות משונות מפה ועד להודעה חדשה אצל אנשים שגוזרים על עצמם צומות שונים, ומפתחים אנורקסיה וחסרים תזונתיים לטווח הארוך. אנשים מתעלפים באמצע היום, אין להם כוח לכלום, מלאים דיכאון וחרדות, נושרות להם הציפרניים, השערות, העור שלהם נהיה צהוב, נהיה להם עיוורון תרנגולות (בלילה), השלד שלהם מתפורר בגיל צעיר והם לא מסוגלים לעמוד על הרגליים רבע שעה... ועוד כהנה וכהנה...
אני לא יכולה לדעת אם הירדמות כף הרגל קשורה לכך או לא, אבל זה ממש לא משנה! ברור שצריך לעשות כרגע שינוי דראסטי בהתנהגות, אם חפצת חיים את.

כמובן, לא כדאי לפתוח את הטבעת יותר מידי, כי זה מפר את האיזון הבריא לירידה במשקל ולמערכת העיכול המטובעת. לכן כדאי לפתוח במיון שאת יודעת שפותח רק חלקית, ומוכן לפתוח רק 1/2CC או 3/4 או 1 - כמה שאת יודעת שאת צריכה כדי לאכול נורמלי.
(אם את לא יודעת כמה את צריכה, את מוזמנת להתקשר ולהתייעץ - 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי).
אבל את המעקב הרפואי הסדיר לא נראה לי נכון לעשות בבי"ח. בי"ח זה מקום שמיועד לריפוי חולים במצבי חירום, לא עבור בדיקות דם או שינויי התנהגות.

אני לא מאמינה בלטפל בבעיה ברמה של לברר אם חסר לך מגנזיום כי לחברה היה משהו דומה...
לא צריכים לחכות לבעיות פר חומר חיוני חסר, כדי להשלים את החסרים. אם ברור שאת מחסירה חומרים חיוניים מגופך, צריך לעשות שינוי בכל ההתנהגות הבעייתית.
ובנוסף צריך לבדוק בבדיקות דם את כל מה שחסר לך, ולא רק מה שאולי גורם לנזק עצבי זה או אחר...

למעלה