קבלת הפני שחיכתה לנו מהכלבה שלנו היתה שווה הכל. היא היתה כזו מדהימה... חוץ מזה היה פשוט נפלא (הטיול יזכר כ"טיול חיפוש השירותים של מיכל") איטליה משגעת, ורק מזג האויר הצליח קצת לקלקל (היה גל חום מטורף...) מה חדש פה?
(ולא רק מנחת) נהנינו הכי בעולם, איטליה היתה מדהימה, המלונות שלקחנו היו מעולים והאוכל,,, הו האוכל בעצם אולי מזה השמנתי???? (רב הזמן הייתי עסוקה בלשאול את ירון אם אני נראית שמנה של הריון או סתם שמנה...)
והם עשו לנו upgrade היסטרי אז קיבלנו וולוו S60 (לא רע לנו) נסענו "לטעום" קצת ממילנו, ומשם עלינו לאזור האגמים. ארבעה ימים במקומות הכי יפים שהייתי בהם בחיים, ואח"כ לונציה. יום אחד בונציה, משם לפירנצה דרך רוונה ורימיני. יומיים בפירנצה המדהימה שלושה ימים בטוסקנה המשגעת ולקינוח יומיים ברומא. בסירמיונה (באזור האגמים) פגשנו את אייל פלד מצלם תוכנית על האזור חזרנו עם מליוני המלצות למסעדות ומלונות. מי שצריכה עזרה מומנת לבקש