אחרי התואר..

אחרי התואר..

היי,
אני בטוחה שהנושא נחרש פה רבות, ובכ"ז, לא הצלחתי למצוא שרשור משמעותי בעניין.

אני מדברת כמובן על שאלת השאלות- מה עושים עם התואר הראשון-בלי להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה.
אילו תארים ניתן ללמוד עם התואר, מהן אפשרויות התעסוקה?

אשמח שתפנו אותי ללינקים או שרשורים קודמים שהיו פה, וכמובן- אשמח לתשובות מיודעי דבר..

תודה

sense9

Member
מנהל
אפשרויות תעסוקה

משאבי אנוש, מכוני מיון, חונכויות, תפקידי ריכוז, עוזרי מחקר, תפקידים כלליים שדורשים תואר ראשון במדעי החברה. [ועוד כמה אפשרויות תעסוקה שוודאי שכחתי]

לימודים לאחר התואר: לימודי CBT - מסלול חדש באוניברסיטת חיפה
[לא זוכרת אם תעודה או תואר] , תואר בלקויות למידה, לימודי תרפיה, תואר שני בתחומים שונים שלעיתים דורשים השלמות. הכל תלוי במה מעניין אותך.

אז זהו, ההשלמות האלה הן בעיה..

חשבתי על אבחון דידקטי למשל, וגיליתי שדרוש לזה ניסיון של 5 שנים בחינוך.. רק להוציא ת. הוראה ולצבור את הניסיון זה המון זמן!

בכל אופן תודה על התשובה,
מקפיצה לתשובות נוספות..

sense9

Member
מנהל
מז"א?

בעברית ובחיפה יש תואר שני בלקויות למידה,ואפשר להתקבל אליו עם תואר ראשון בפסיכולוגיה. לאחר מכן אפשר לעסוק באבחון דידקטי.
תעודת הוראה נדרשת רק אם אתה רוצה לעבוד בבי"ס. אבל לעבודה במכונים פרטיים/ציבוריים - לא.

עשיתי חיפוש

על "תואר שני באבחון דידקטי" וזה מה שקראתי באתרים השונים.

טוב לקרוא את מה שאת כותבת, אחפש עכשיו תואר שני בלקויות למידה..
תודה!!!

matsipo

New member
לימודי CBT

לימודי CBT באוניברסיטת חיפה מיועדים לבוגרי תואר שני ובעלי נסיון.
לא רלוונטי למי שרק סיים תואר ראשון.

מצטרפת לשאלה ..

אני כבר מרגישה מטרידה פה את הפורומים :)

אבל אני חייבת באמת לשאול אחרי שהבנתי שפסיכולוגיה זה תחום שכן מעניין מה ניתן לעשות איתו בתואר ראשון ? אילו מקומות עבודה דורשים תואר כזה ?

מוסיפה למה שאמרו כאן-

מניסיון של חברות שהמשיכו לתארים שניים שאינם פסיכולוגיה-
אפשר ללמוד תואר שני בייעוץ ארגוני, בלימודי משפחה, קרימינולוגיה קלינית, יש לי חברה שהלכה ללמוד באדלר תעודה בהנחיית קבוצות הורים, וחברה אחרת הלכה ללימודי השלמה לתואר שני לעו"ס. אה, וחברה נוספת הלכה להשלמה של תואר ראשון בעו"ס

בקיצור- יש הרבה מאוד כיוונים שאפשר ללכת אליהם, ואני בטוחה שיש עוד הרבה שלא ציינתי

למעלה