אחרי התיעצויות רבות ה-ח-ל-ט-ת-י !

אחרי התיעצויות רבות ה-ח-ל-ט-ת-י !

שאני יעשה את שיטת בר טוב כל הזמן אומרים לי שהרב שרצה 1900 ש"ח הוא לא רופא אז למה לקחת סכום כזה התיעצתי אפילו עם רב מאוד מאוד נחמד במכון פוע"ה שלא האמין שרב לוקח סכום כזה ...[וזה לא מדעי ] אז זהו אני יעשה את השיטה של בר טוב במדיקל סנטר הרצליה קבעתי תור לברקוביץ ליום שני אני רוצה לשמוע את דבריו לכל עינין הטיפול וזהו שיהיה לכולם יום ניפלא יונית החיננית @

נועם מ1.10.01 יהיה לי השתתפות ... ../images/Emo57.gif

ב"ה שזה יגיע סוף סוף ואני אוכל לנסות את שיטת ברטוב בנתיים אני אלך לדבר עם ד"ר ברקוביץ שהוא הרופא הקודם שלי ניראה מה יהיה לו להגיד ולהציע ! ביי ושבת שלום יונית

יקירתי ../images/Emo45.gif

אני חושבת שקיבלת את ההחלטה הנכונה. שיהיה בהצלחה ושהשנה הקרבה תהיה לך מתוקה מקודמותיה. נשיקות זוהרה

yaelhul

New member
יונית, לדעתי קיבלת את ההחלטה הנכונה

ואני מקווה שהיא תביא לכם את האושר במהרה. בהצלחה. יעל.

יונית - שיהיה לך המון בהצלחה.

אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק, יפתי, שהפעם היא הפעם.
סיגל

יפעתי&

New member
יוניתי החינניתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

מחזיקה לך את כל האצבעות ומקווה מאוד מאוד בשבילך שזה יקרה ושתהיה לך השנה הכי טובה והכי מתוקה בעולם...

ענבל **

New member
יונית, החלטת החלטה נכונה ../images/Emo45.gif

אני בטוחה שהיא תוביל להצלחה. לגבי הרב יש הרבה רבנים טובים, שלא לוקחים סכומים כאלו, וכוון שאת מאמינה זה בטח יוכל להועיל לך. אני מכירה רב כזה אבל בצפון...כל מה שהוא אמר לי היה נכון. אני עוד ממליצה לך הפעם אולי לשלב גם רפואה אלטרנטיבית...כמו רייקי, שדרך אגב ממומן ע"י קופות החולים....לפחות אצלנו בלאומית,לי זה עזר. המון הצלחה.

רוני@30

New member
יונית - העם מאחורייך (אני לפחות) ! ../images/Emo57.gif

אני מקווה שממש מהר יהיו הוכחות חד משמעיות לזה שבחרת נכון !!! בהצלחה רבה, רוני

דל

New member
יונית ../images/Emo47.gif

קראתי את כל מה שכתבת וכתבו לך על הרב ועל ברטוב כאחת שלא בכיוון של רבנים בכלל אבל דוגלת בכל זאת שמה שלא יועיל לא יזיק רציתי להגיד לך שאני שמחה שהחלטת ללכת לכיוון המדע ועוד יותר אני שמחה שאת שבה לדר ברקוביץ שהוא גם הרופא שלי וכבר דיברנו רבות בשבחו בפורום אז אני מאחלת לך הצלחה גדולה בדרך החדשה ישנה שלך ושרק יצליח לך כבר ובקרוב באהבה דלית

שחר חדש

New member
יונית החיננית

מאחלת לך הצלחה מחותלת. אני חושבת שבכל "האלטרנטיבות", שיטות המזרח או רבנים למינהם - צריך להאמין. זה חלק בלתי נפרד מהעניין. ואם את סקפטית - חבל על המאמץ. לכי על דברים שמדברים אלייך יותר. שיהיה בהצלחה עם שיטת בר-טוב.

יופי של החלטה ../images/Emo13.gif

יונית, אני חושבת שההחלטה שלך היא החלטה נכונה ושקולה. מאחלת לך המון
בדרך החדשה...

למעלה