אחרי התלבטות קשה ביני לבין עצמי

drorlazar

New member
אחרי התלבטות קשה ביני לבין עצמי

החלטתי כן לשלוח הודעה, אז הנה זה בא.... היי לכולם אני דרור, בן 25 מהרצליה, והסיבה העיקרית שפניתי לאמצעים "לא קונבנציונליים" שכאלה היא ביישנות, אני יודע שזה נשמע מטופש אבל אני עדיין באיזשהו מקום מאמין שפרטיות זה דבר שצריך לכבד, ולכן לצפור לבנות ברחוב נשמע לי בהמתי, ולגשת לשולחן של אחת מכן בבית קפה או בפאב נתפס בעיני כסוג של חדירה לפרטיות, אז זהו, זה זה, אני ביישן (אולי גם קצת מפגר) ולכן אני מחפש מישהי שתדע לקבל ולתת, בחורה עם ראש על הכתפיים (ושאר חלקי גוף שמונחים אחד על השני בסדר הגיוני) מישהי שתהיה מסוגלת לנהל שיחה מעבר לאיזה הנחות יש בזארה, כמובן, שתיראה טוב (לא רזה מדי ולא שמנה מדי) כי אחרי הכל אם כולנו היינו מתעניינים אך ורק באינטלקט אורלי ויינרמן הייתה בודדה מאוד, אז זהו אני מקווה שעשיתי את שלי, אני אשמח לשמוע מכל מיני אנשים,רצוי נשים, (בעצם רק נשים), So Long For Now דרור

באמת עשית את שלך

הסברת המון על עמך ועל מטרתך שיהיה לך רק בהצלחה ..

drorlazar

New member
....

כן יהי רצון, בעזרת השם, טפו טפו טפו, נגעתי בירוק חי בס"ד שכחתי משהו? בכל אופן אני סתם ציני אבל באמת שיהיה בהצלחה לכולנו (גברים ונשים כאחד) כי אחרי הכל לכל סיר יש מכסה לכל פקק יש בקבוק יש הרבה דגים בים and so on....

ליאן.

New member
אז זה מה שנקרא אמת בפרסום ? ../images/Emo8.gif

הוספתי אותך למאמרי הפורום, שיהיה בהצלחה

למעלה