אחרי זה צריך גם בצד השני

sillnce

New member
אחרי זה צריך גם בצד השני

לדעתי אני הייתי נגד ההתנתקות אבל אני יודע שהרעיון זה שיהיה להם מדינה ושיחיו שם אבל הבעיה שהדמוגרפיה מראה שאנחנו בסכנה רצינית!!!! עוד 19 שנה יהיה רוב ערבי של לפחות 20 אחוז!!!! אז כמו שידעו לפנות את המתנחלים מאדמות שלא שלהם צריך להזיז את הערבים לשטח שלהם כי כולנו יודעים מה יהיה אם יהיה רוב ערבי בממשלה ואיזה חוקים יתקבלו ואני לא אומר כלום ח"ו אבל היו כבר בימין הקיצוני שקראו להם גייס חמישי והיו הרבה משתפי פעולה ערבים ישראלים עם מחבלים וכולנו יודעים עד כמה הם(לא)מעדיפים מדינה יהודית אז כמו שידעו למתנחלים לעשות את זה צריך לדעת איך למנוע סכנה של ממש ולהעביר אותם לשטחים עכשיו שיהיה להם הרבה מקום להיות( את הציבור הערבי) נ.ב יש הרבה בציבור הערבי שנאמנים למדינה ואזרחים טובים אבל לצערי הרוב מעדיף אותנו בים!!!!!

itaym02

New member
תחליט בעד או מגד? אתה מבלבל אותי

מצד אחד אתה נגד התנתקות. מצד שני אתה סוף כל סוף הבנת את הסכנה האמיתית, ואת הפתרון שלה. אך אם לא נתנתק איך נגרש את הפלשתינים לפלשתין? ואל תבלבל את המוח עם 22 מדינות לערבים (ערבים=דוברי ערבית). בדיוק כמו שניו-זילנדי הוא לא אמריקאי, כך גם פלשתיני הוא לא בדואי מירדן או איראני, או עיראקי, למרות שלך כולם בטח נראים אותו דבר.

AirBot

New member
>>>>>

לא נראה לך שלהעביר את כל ערביי ישראל למדינה אחרת בעייתי קצת יותר מאשר לפנות את התתנחלויות?

Princess Galush

New member
בקשר לרוב הערבי..

תראה, זאת אחת המטרות בהתנתקות- להתנתק מהפלסטינים ברצועת עזה! אם נישאר שם בסופו של דבר נצטרך לספח את כל השטח למדינת ישראל, וזה יגרום לכך שמליון וחצי פלסטינים יהיו אזרחי ישראל, בעוד שרק 8000 יהודים יווספו..

sillnce

New member
אבל אם...

מה אומר לכם שאם ניתן את השטחים יהיה הגירה המונית של ערביי ישראל ל"פלסטין" תסתכלו על הבעיה הדמוגרפית לא רחוק היום שהערבים יהיו רוב במדינה ואז מה יהיה??? באמת נראה לכם שהם יעזבו עבודה טובה בית גדול ואת החברה שלהם ויעברו לשטחים שפינינו וככה פתרנו את הבעיה???

OMER G17

New member
אף אחד לא אומר את זה...

אבל זה לא אומר שבגלל שיהיו לנו את ערביי ישראל אנחנו צריכים להשאיר בשטח שלנו את כל הפלסטינים!

למעלה