אחרי זמן רב שנעדרתי אני כאן!! מה שלומכם? מה חדש? מי חדש? מה קרה בפורום בזמן האחרון?
א אין לי שם יצירתי New member 22/6/12 #1 אחרי זמן רב שנעדרתי אני כאן!! מה שלומכם? מה חדש? מי חדש? מה קרה בפורום בזמן האחרון?
Purple Mushroom New member 23/6/12 #5 נוסטלגיה בפורום זה שמי השני. מעניין אם אשאר כאן עד גיל 40 למרות שסוף העולם זה ב 21.12.12.
ק קופיפה טובעת New member 23/6/12 #6 למה להשתמש במונחים "היה" ו"קצר"? הרומן הזה עודנו חי ובועט! מחוץ לכתלי הפורום...
Purple Mushroom New member 23/6/12 #8 Like. הנה מה טוב ומה נעים,שבת אחים גם יחד שמח בשמחתכם, בקשר המיוחד שלכן, בנות צעירות ...
Purple Mushroom New member 23/6/12 #4 אני בסדר, רק לא מגולח. מבטיח להתגלח לפני מפגש הפורום הבא. (מקווה שהתקופה של המפגשים לא נגמרה, ולא אצטרך לחכות עוד 8 או 9 וחצי שנים )) מה חדש? גם אני נעדרתי מספר ימים, ואני בתהליך של גם לצמצם פערים, ולגלות את זה ביחד איתך ,הלילה, (או בימים הבאים). מקציב לעצמי עד 3:00- ואחרי זה עובר לדבר אחר. (אולי אולי אולי אצליח לכתוב פוסט\רשומה חדשה, לפני השחר, או לפני עלות השמש . . =] ...
אני בסדר, רק לא מגולח. מבטיח להתגלח לפני מפגש הפורום הבא. (מקווה שהתקופה של המפגשים לא נגמרה, ולא אצטרך לחכות עוד 8 או 9 וחצי שנים )) מה חדש? גם אני נעדרתי מספר ימים, ואני בתהליך של גם לצמצם פערים, ולגלות את זה ביחד איתך ,הלילה, (או בימים הבאים). מקציב לעצמי עד 3:00- ואחרי זה עובר לדבר אחר. (אולי אולי אולי אצליח לכתוב פוסט\רשומה חדשה, לפני השחר, או לפני עלות השמש . . =] ...