אחרי זמן רב...

שרונליא

New member
אחרי זמן רב...

שלום לכם, אנחנו אחרי הלידה, עברנו 6 גבסים וניתוח הארכת הגיד, עכשיו אנחנו בשלב הגסב של 3 שבועות. אשמח לשמוע המלצות איך ואיפה מזמינים את הנעליים עם כל מה שצריך (הופעתי פה בעבר כ"שרון17א")

טאניוש

New member
הנה את ../images/Emo24.gif

לא הייתה לנו עדיין הזדמנות להגיד מזל טוב- אז
! איפה אתם מטופלים בסוף?

שרונליא

New member
תודה רבה

ילדתי בבלינסון ב-25/12 ואנחנו מטופלים בשניידר ומאוד מרוצים גם הניתוח עבר בשלום ברוך השם אנחנו אחרי... יש לך מושג על איפה קונים את הנעליים באזור המרכז?

טאניוש

New member
אני ירושלמית...

ממש לא יודעת לגבי המרכז, בטח עוד מעט יענה לך מישהו מהאיזור. טוב לשמוע שאתם כבר אחרי הניתוח והכל בסדר
. תקראו בנתיים באתר של אושרי על שלב הנעליים, יש שם המון דברים שימושיים וחשובים. ואל תעלמי לנו יותר
.

לי יש!!!

אופס, קודם כל ברוך הבאשוב ומזל טוב שיהיה לך רק כיף.. יש הרבה מקומות שבהם ניתן למצוא את הנעליים אבל אנחנו קנינו, ואחרי זה לא השתמשנו, במדילייט בתל השומר, הוא ממש בחור מקסים אבל אולי קצת יקרן, כך הרגשתי לפחות..... ברשותך, תזכירי לי את השם של הפצפון...

שרונליא

New member
שוב תודה

שמו של גוזלנו ליאור, הוא נולד בנר ראשון של חנוכה... יש לך במקרה טל' של המקום בתה"ש? מה זה יקרן והאם יש לך אופציה אחרת? אם אפשר לשאול למה קניתם ולא השתמשתם?

carmitgi

New member
נעלי דניס בראון

שלום! שמי כרמית בני בן שנה ועשרה חודשים קניתי לו את הנעליים הראשונות והשניות באיכילוב הוא עושה עבודה מצויינת אבל יקרה כשהראשונות עלו 580 ש"ח והשניות 380 ש"ח

אז ככה....

קודם כל בחרתם שם מקסים, גם לבן של אילנה קוראים בשם זה וגם לבעלי...
כשאחזור מהעבודה אחפש לך את הטלפון שלהם... הרגשתי שהוא יקרן, מכיוון שסיפרתי כאן בפורום שקניתי את המתקן, שמעתי על העלויות ונדהמתי לעומת מה שאניקניתי. בכל מקרה, וזה הכי חשוב, "מכבי" השתתפה בחלק מהנעליים כך שהגלולה המרה "קצת" הומתקה. לשאלתך מדוע לא השתמשנו???? אז ככה, סיפור ארוך. הבן שלי תמיר בן שלוש את הטיפול הוא התחיל בשיטה המסורתית עם גבסים וסדים וניתוחון עד גיל שנה ו... בגיל שנתיים לערך החליט הרופא שכדאי לעבור לדניס בראון, ואני לא צריכה לספר לך, אולי כן, כמה קשה "לקרקע"- ככה כותבים?, ילד שרגיל בלילה להזיז את הרגליים... בקיצור דקה לא ישן וזה לא הלך והשתפר.... היום אנחנו מטופלים במשהו דמוי דניס בראון וכולם מרוצים... זה אותו מכשיר עם אותה זווית נעל רק שהבר- החלק המחבר בין הנעליים, מתקפל כמו אקורדיון באמת אצלם אותו פעם זהו , נקווה לטוב שבת שלום אורית

שרונליא

New member
אנחנו ב"כללית"

אז אולי נצטרך לברר שם בקשר להחזרים בכל מקרה אם יש לך את הפרטים של תה"ש אשמח שתיהיה שבת שלום

טאניוש

New member
../images/Emo4.gif יש לי תחושה שבירושלים הכי זול

320 ש"ח נעליים, 200 ש"ח מוט.

תחיצ

New member
היי! אנחנו באותו שלב

אמנם מלאכי קצת יותר גדול מליאור, אבל אנחנו מחר מורידים את הגבס אחרי הניתוח, ואולי כבר עוברים לדניס בראון. יש כאן הודעה קודמת שלי (2-3 הודעות אחורה) עם מספר טלפון של חנות בראשל"צ. אנחנו קנינו בסניף שלהם בירושלים - נעלים -320 ש"ח, בר- 380 ש"ח או להיפך. (בקיצור מחיר של טימברלנד). גם אנחנו בכללית,ויש לנו גם ביטוח מושלם - אם תצליחי לקבל החזרים תגידי לי, בבקשה, ואני כמובן אעדכן לגבי ההצלחות שלי. מזל טוב, ולהשתמע

שרונליא

New member
היי

בן כמה מלאכי? למה רק אולי עוברים לנעליים? בשביל לקנות אותם צריך ללכת למדוד ולוקח עוד זמן עד שהן מוכנות? ניסית לקבל החזרים מכללית? אעדכן במה שיהיה לי, שבוע טוב ותודה לך

טאניוש

New member
שלב נעליים

אנחנו המשכנו עם הגבסים עוד חודש אחרי הורדת הגבס שלאחר הניתוחון. לא הייתי מודעת לאופציה זו כלל, הייתי בטוחה שהניתוחון תמיד מצליח ואחריו ישר עוברים לנעליים. כדאי להיות מוכנים מראש לאפשרות של המשך גבסים לאחר הניתוחון כדי למנוע אכזבות. להתקין נעליים לוקח משהו כמו רבע שעה-עשרים דקות, אבל לא חובה שיעשו מיד (כי יש להם עוד עבודות לעשות). את הנעליים אכן צריך למדוד.

תחיצ

New member
מלאכי עוד מעט בן שלושה חודשים

למה רק "אולי" נעלים? כי אחרי שמסירים את הגבס שאחרי הניתוח צריך לבדוק עד כמה הרגל תקנה את עצמה,ולפעמים יש צורך בהמשך של התיקון (הניתוח הרי מתקן "רק" את העקב, ולפעמים יש צורך בעוד עבודה על הרגל) אנחנו כבר הזמנו את הנעליים והן מוכנות תוך שבוע-שבועיים. בגלל המידות המיוחדות (או בגלל שזה סוג מיוחד) פשוט מייצרים את זה בשבילנו. בינתיים קיבלתי תשובות שליליות לגבי החזרים (זה לא בסל וכדומה). נראה לי שצריך או קשרים, או להפוך שולחן, או לנסות (ואולי הפורום הוא הדרך להתחיל בזה) לפעול שזה יוכנס לסל...

למעלה