אחרי חודשיים של חיפוש: סוף סוף רכשתי אופניים

tomarie88

New member
אחרי חודשיים של חיפוש: סוף סוף רכשתי אופניים

אתמול קניתי אופניי יד שניה FELT AR4 - קרבון מלא עם גלגלי FULCRUM ואוכף של SELLE ITALIA. בנוסף לכך מד מהירות ופדלים קליטים.

המוכר הנחמד גם מסר לי מגוון מוצרים כגון זוג משאבות, אחת ניידת קטנה והשנייה עם רגליות, זוג פדלים קליטים נוספים של LOOK, זוג גלגלים ספייר שאחד מהם של SRAM, זוג תושבות חדשות למימיות.

כעת עליי לרכוש בגדים. יש לי מספר שאלות בעניין.
1. האם אתם מזמינים בחול? אם כן, האם חלים חיובים כגון מכס ומעמ על ההזמנות שלכם? ( קציתי לקנות אתמול מאחד מהאתרים wiggle או performance bike אבל הגעתי לסכום שקצת הרתיע אותי מלהזמין לארץ 230$ ) האם העניין עשוי להיות בלתי משתלם בעליל?
2. האם קיימות חנויות בארץ עם מחירים הוגנים? מבצעים אטרקטיביים עבור ביגוד קיץ?

תודה ויום טוב,
טום

ariasdo

New member
תתחדש - האם זה בתקציב של 4500 ש"ח כפי שצויין בהודעה ביולי .

ariasdo

New member
איזה גרופ מערכת מדובר ומה השנתון - נראה ממש טוב

tomarie88

New member
מערכות ULTEGRA משנת 2010,

הן עברו טיפולים סדירים אצל מכלופן מקצועי וניתן לראות זאת על מצב האופניים והמרכיבים. סך הכל אני מאוד מרוצה מהקנייה, במיוחד בשל העובדה שנותר לי מהתקציב לצורך הוצאות משלימות.

rolling9stony

New member
יופי של אופניים! איזה מערכות?

לגבי ביגוד - לא מציע לך לקנות באינטרנט, זה מתכון די בטוח למידה לא נכונה\ גיזרה שלא יושבת טוב וכו'.
להזמין באינטרנט עדיף כאשר כבר יש לך חולצה \ מכנסיים של חברת X, ואתה יודע שאתה צריך מידה Y ויכול להזמין בראש שקט יחסית. ולמה יחסית? כי גם לאותה חברה, בעיקר אם היא גדולה - יש כמה גיזרות, והדבר בא לידי ביטוי בעיקר במכנסיים.
בקיצור עדיף לשלם קצת יותר אבל למדוד ולהיות בטוח.

יש לא מעט מבצעים ומכירות חיסול של ביגוד משנים קודמות בארץ, במחירים די אטרקטיביים.
מאיזה איזור אתה?

tomarie88

New member
מערכות של ULTEGRA

אני גר באזור השפלה. מזכרת בתיה ליתר דיוק

למעלה