אחרי חצי שנה

אחרי חצי שנה

עידכנתי את האתר שלי עדכון ענק. כתובת למי שלא מכיר: http://free.hostdepartment.com/a/atlasorigami רשימה מדוייקת של העידכון יש ב-WAT'S NEW. יש בעייה עם הקובץ של התמונות מהכנס השני כך שאל תנסו לפתוח אותו (פשוט עשיתי דף שגיאה מלאכותי, אבל אני לא יודע למה האתר לא מסכים לקבל את ה-ZIP!!!!!!!)!

eyal reuv

New member
יפה מאוד!

מגוון מרשים מאוד של דגמים.(הממותה יצאה לך ממש יפה בצילום) כל הכבוד על פענוח תרשימי הקפלים של חלק מהדגמים(בייחוד התרנגול והחרק של גייסון קו).התמונות ממש טובות וברורות. קיבלת כבר את ספר החרקים של לאנג,או שהחרק שקיפלת הוא מחוברת טנטידיין? גם לי יש המון המון תמונות חדשות(בהרבה יותר טובות ממה שכבר יש באתר שלי,ושל הרבה דגמים חדשים ממגוון של יוצרים וספרים).אבל צריך המון סבלנות בשביל לסדר הכל באתר,אז בינתיים אני רק מקפל ומצלם. מי שרוצה לראות מוזמן לבקר.

תודה

את החרק מספר החרקים השני קיפלתי ממגזין טנטידן שיש לי, לפני הרבה מאוד זמן. אבל לפני ארבעה ימים הגיע גם הספר
. אני לא מצליח להעלות את ה-ZIP של התמונות של הכנס לאתר. מישהו יודע למה זה לא עובד???

היי

מאיזה נירות עושים את כל הקוביות המיוחדות? מהניירות המרובעים הקשים הקטנים שנמכרים בחבילות ב 2 שקל וכאלה? אם יש לך הסברים לדברים בסגנון תודה!

למעלה