אחרי חקירה מעמיקה....

ygazit11

New member
אחרי חקירה מעמיקה....

נשים וגברים רוצים אהבה, זוגיות. מה מפריע...? אגו, סקס (פחדים מ...), חוסר הבנה, משקעים, השוואות. פיתרון: הקשבה, הקשבה והקשבה.

leper

New member
לא שכחת משהו?

מה לגבי כנות? אני מוצא שיש יותר נשים אשר מעדיפות שיאמרו להם את האמת בפנים: 'זו הפגישה הרביעית שלנו, את אדם נפלא בעיניי לכן אני לא אשקר לך, אני לא בנוי למערכת יחסים זוגית כרגע, אני רוצה להנות איתך כמו עכשיו, אך אני יכול להביו אם זה לא מתאים לך, ואני מעדיף שאם זה לא מתאים לך, אנחנו נפרד בחיוך" אתה יכול להיות מופתע מהתגובות 1."הוא היה בן- זונה אבל לפחות אמיתי איתי" מה שזה פלוס רציני לאור העובדה שהן מעדכנות את בנות מינן בכל הנוגע אלנו, ואז אם תטען שאתה אמיתי יהיה ביסוס סביר לכך. 2. "אתה בן זונה רציני וכל הזמן הזה נתתה לי לחיות באשליות" לפחות יצאת ג'נטלמן כי לא נתת לה לחיות באשליות נוספות. 3. "מתאים לי" ומפה אני לא יודע מה קורה אך הכל פתוח. כי ברצינות לרגע, כשאתה רואה בחורה ואתה מעוניין בה, זה לא בהכרח בגלל שאתה מכיר באישיותה הזוהרת, וישנן כאילו, אילה במה שהיא מצניעה ממך... אם תגיד לי שאתה טוען אחרת, אוריד את כובעי מעלי, אקוד קידה עמוקה ואקרא לך צבוע. אלא אם אתה מטר תישעים ושמונה ושוקל מעל למאה ארבעים קילו ואז אני אסוג בשקט בשקט ופחדנות יתרה.

למעלה