אחרי טקס פרסי עמ"י

הוד11

New member
אחרי טקס פרסי עמ"י

האם לדעתכם היה מגיע לגידי גוב לזכות באחד הפרסים או לפחות ליהיות מועמד? לדעתי הייתה מגיעה לגידי לפחות מועמדות על אלבום השנה שם זכו מטרופולין שיש להם שיר אחד יפה וזהו. בקטגורית זמר השנה לדעתי הוא לא צריך ליהיות מועמד כי פרט לאלבום הוא לא עשה עוד הרבה דברים השנה. בסך הכל בטקס נבחרו המתמודדים הראויים.

לדעתי...

היו כמה אלבומים טובים השנה והטקס התעלם לחלוטין גם מהאלבום של רמי קלינשטיין שהוא לדעתי ממש טוב!!! לגבי מטרופולין- אולי לדעתך יש להם שיר אחד יפה אבל הם שחררו ממנו 4 סינגלים לרדיו, עשו סערה מאוד גדולה ועמדו יפה במצעדי מכירות, ובהשוואה להרכב חדש. הייתה להם פריצה יפה ובאופן כללי המוסיקה שלהם מיוחדת וכל הקונספט שהם מביאים והסאונד- ייחודי מאוד בארץ. כך שאין לזלזל בהם כלל!!! להיפך!!! לגבי גידי?.. "בקצה ההר" אלבום טוב אבל הוא לא סחרר את המדינה <שלצערנו כן מבוססת על הפלייליסט של גלגל"צ>. מה גם שהיחיד שנכנס לפלייליסט שלהם היה: "מי תרצי". הייתי שמה אותו כמועמד אבל לא בלב שלם.. זו דעתי.

movie man

New member
אם מדברים על פרוייקטים אז...

אני מעדיף את "מטרופולין" על הפרוייקט של רייכל, רייכל פונה יותר למיינסטרים שאני לא כל כך אוהב, אבל מטרופולין באמת מביאים מוסיקה איכותית, יש פרוייקט חדש שנקרא "30" יצא סינגל ראשון ממנו, שיר מאד מומלץ "לרוץ מהר" ששירם אותו מלאני פרס ויהלי סובול

המוזיקה של היום זה לא מה שהיה פעם

נשמע כמו קלישאה, אבל זה נכון. אני לא חושבת ש"בקצה ההר" פחות טוב משאר האלבומים של גידי, אני פשוט חושבת שהצעירים של היום (או לפחות, רובם) מעדיפים סגנון מוזיקה אחר מפעם. וזה אגב מתבטא לא רק במוזיקה.

למען האמת? לא.

כלומר מועמד כן, בכיף- אבל האמת היא שלא ראו אותו יותר מדי השנה מבחינת פעילות. נכון שהמוזיקה של היום היא לא כמו של פעם, אבל נראה שהוא לא ניסה השנה להתעלות מעל זה יותר מדי, והיו כאלו שראו אותם בשטח. מי יודע, אולי בשנה הבאה...

alonweinstein

New member
לדעתי דווקא

הדיסק האחרון הוא אחד המוצלחים שלו, ברמת הדיסקים הראשונים (טיפה אחרי אין עוד יום ודרך ארץ). פשוט הוא מ-מש לא קיבל חשיפה מספקת ברדיו/טלוויזיה, אם מבחירה ואם לא ועל כן הרבה אנשים לא מודעים לפנינות שיש שם כמו "כל שושנה" למשל

למעלה