אחרי כל הסיפורים העצובים-קצת בדיחות

חן (*_*)

New member
אחרי כל הסיפורים העצובים-קצת בדיחות

שיצחיקו אולי בעיקר את הבנות- (קיבלתי במייל) הוא והיא הוא: אני לא מבין למה את לובשת חזיה, ממילא אין לך במה למלא אותה. ?היא: אתה לובש מכנסיים, לא ?הוא: אולי נשנה תנוחה היום בלילה .היא: מצויין. אתה תגהץ ואני אשב על הספה ואפליץ ?הוא: מה עשית עם כל הכסף למצרכים שנתתי לך .היא: תסתובב ותסתכל בראי .?הוא: למה את לא אומרת לי כשאת גומרת .היא: הייתי אומרת לך, אבל אתה אף פעם לא שם "כתובת על קיר בשירותי נשים: "בעלי עוקב אחרי לכל מקום" "כתובת אחת מתחתיה: "לא אני לא ?כמה גברים מבינים, רגישים, מקסימים וחמודים צריך על מנת לעשות כלים .ארבעתם ?למה גברים לא ממצמצים במהלך המשחק המקדים הם לא מספיקים. ?מה הקשר בין גבר לזרע .לשניהם יש סיכוי של אחד למיליון להפוך לבני אדם ?איך גבר מראה שיש לו תוכניות לעתיד .הוא קונה שתי שישיות של בירה ?למה בדיחות על בלונדיניות כל כך קצרות .כדי שגברים יוכלו לזכור אותן .?כמה גברים צריך על מנת להחליף גליל של נייר טואלט לא ידוע, זה מעולם לא קרה ?למה קשה למצוא גבר רגיש, יפה ומקסים .רוב הסיכויים הם שכבר יש לו חבר ?איך קוראים לאישה שיודעת איפה בעלה בכל לילה .אלמנה ?למה נשים נשואות יותר שמנות מנשים רווקות .רווקה באה הביתה, רואה מה יש במקרר והולכת למיטה. נשואה רואה מה יש במיטה והולכת למקרר

טאKילה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדולללללללללל חן

Mוניk

New member
חחחחח חןןןןןןןןן אהההההבתי

וזאת הכי הצחיקה אותי הוא: למה את לא אומרת לי כשאת גומרת היא: הייתי אומרת לך, אבל אתה אף פעם לא שם קראתי משו על איך גבר צריך להתהג אחרי ה***** אם אמצא זאת אביא לפה. חןןןן את גדולההה
מוניק

חן (*_*)

New member
תודה מתוקה, אם זה מבריא אותך-

שולחת לך עוד בדיחה איש אחד נכנס לבאר, ושואל את הברמן: "זה לא בוש ופאוול שיושבים שם?" הברמן אומר: "כן, בכבודם ובעצמם..." האיש ניגש אל שניהם ואומר: "זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול?" בוש אומר: "אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית." האיש בתמיהה: "באמת? ומה עומד לקרות בה?" בוש אומר: "ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון עיראקים, ובלונדינית עם שדיים גדולים". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת: "בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה?" ואז בוש פונה לפאוול, טופח לו על הכתף, ואומר: "אתה רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון עיראקים!"

חתולון*

New member
חן ../images/Emo24.gif זאת בדיחה, אחלה בדיחה

אהבתי את הבדיחה, את המספרת, את השדיים שלה חחחחח ואת האמריקאים

Mוניk

New member
חחחחחח חן תודה מאמייייי../images/Emo25.gif

חחחח אההה חחחח אהבתייייי ממוש אופ תפוז עושה בעיות שעה כל תגובה אופפפפ מוניק

חן (*_*)

New member
עוד אחת, לפני שחתולון יברח ../images/Emo8.gif

איש אחד נכנס למספרה ושואל את הספר: "בעוד כמה זמן תוכל לספר אותי"? הספר מסתכל סביב, רואה שיש הרבה לקוחות ועונה: "עוד שעתיים". "טוב", אומר האיש, ויוצא. למחרת הוא נכנס למספרה, ושוב שואל את הספר: "בעוד כמה זמן תוכל לספר אותי"? הספר בודק את השטח ועונה: "עוד שעה וחצי". תודה, אומר האיש, ויוצא. למחרת, שוב: "מתי תספר אותי"? - "עוד שלוש שעות". "תודה ושלום". בשלב הזה הספר אומר לחבר שלו, שנמצא במספרה: "נורא מוזר האיש הזה. כל יום הוא בא, מברר מתי אוכל לספר אותו, אבל בסוף אף פעם הוא לא מסתפר. מעניין מה הסיפור שלו. מוכן לעשות לי טובה, לעקוב אחריו ולברר"? "אין בעיה", אומר החבר, ויוצא לדרך. כעבור לא הרבה זמן הוא חוזר מתפקע מצחוק. "אז מה הסיפור שלו"? שואל הספר, "לאן הוא הולך"? "לבית שלך"... עונה החבר.

חתולון*

New member
יופי של בדיחה, חן ../images/Emo24.gif עשית לי

את הערב, בדיוק רגע לפני שאני זז עם אשתי, עכשיו אספר לה, ונצחק כל הדרך להתראות בסביבות 22.00 תודה על הבדיחה ברגע האחרון

Mוניk

New member
חן הינה עוד משהוא בסגנוןןןןןןןן

אחד יושב קבוע בבית קפה מדי יום שישי. כל פעם בארבע אחר הצהריים הוא קם ואומר: "יוסי מנגן עכשיו, אני חייב לרוץ", ונעלם. אחרי חמש שנים שואל אותו אחד החברים: תגיד, מה הוא כבר מנגן שאתה חייב לרוץ? אז הוא עונה: "באמת שאין לי מושג. אני בסך הכל דופק את אשתו.
חן}{

חתולון*

New member
חן ../images/Emo24.gif אהבתי, אהבתי, חחחחחח

באותו סגנון חחחחחחח הספר והנגן חחחחחחחח

חתולון*

New member
סרק, סרק, מוניק, עשית לי סחרחורת

חשבתי שאת הבדיחה "הינה עוד משהו בסגנון" כתבה חן.... כי בסוף כתבת חן}{ ואת הקרדיט נתתי לחן..... לך מגיע כל הכבוד על ההוא שמזיין את אשתו של המנגן אופסססס, דופק את אשתו..... זה אותו דבר? לא? יופי מוניק , תביאי עוד

Mוניk

New member
יו דיייי קשה להגיב להכל אוףףףףףף

זוג עולים הגיע ארצה. לאחר שנואשו מחיפוש לשווא אחר עבודה אמר הבעל לאשתו: אין ביריה, אין לנו השכלה, אין לנו עבודה והרדך היחידה שנותרה לפנינו היא שתהפכי לזונה. נבהלה האשה ואמרה: אבל אני לא יודעת מה עושים, מה אומרים? הרגיע אותה הבעל ואמר: אין מה לדאוג, אני אהיה איתך. פשוט תגידי ותעשי כל מה שאומר לך. הגיעו השניים לאזור חוף הים, הבעל הסתתר והאישה נעמדה בצד הכביש. נעצר גבר ושאל: "כמה עולה?" הסתכלה האישה אל הבעל והוא אמר "100 שקל." ענתה האישה "100 שקל". אמר הגבר: זה יקר מידי. כמה עולה אורלי? הסתכלה האישה אל הבעל וענתה: "50 שקל". "טוב" הפשיל הגבר את מכנסיו ואישה ראתה שיש לו שמוק שכמוהו לא ראתה בבית. לא איבדה את עישתונותיה ומיד פנתה אל הבעל ואמרה: אתה יכול להלוות לי 50 שקל?. נו ניחוש מאיזה מדינה הגיעו ארצה הזוג הזה? חחח זהו לא מקלידה עוד

חתולון*

New member
אוףףףףףףףףףףףף

עצרנו בשבוע שעבר אם וביתה 15 שקל כואב הלב למחוק למחוק איש החוק

למעלה