אחרי כל הפיגועים צריך גם משהו......

אחרי כל הפיגועים צריך גם משהו......

אופטימי.. אז הנה לכם יצור תמים וחמוד... איציק אל תראה את זה לחתול שלך!!!!!!!!!!!!

StagaDish

New member
נו.. כי ציפיתי...

לשמוח קצת.. לראות את התמונה שלך.. ושיסתדר לי היום!! שהכל יהיה וורוד ואופטימי יותר! גררר.. וזה לא קרה.. אכזבת קשות

StagaDish

New member
מעניין...

למה העלת את זה דווקא.. מכל התשובות האפשריות.. מעניין... לא מסכימה לפרסם.. אבל עמוק פנים.. רוצה... רוצה...

פלופי!{ג´ויינט צ´ארלי ברנע הדסון!!}

שירן!!!! ככה האוגר שלי ניראה.. זה אוגר סיבירי.. אוגר כזה חמוד!!! תשאלו אל גיל!!! השם שלו- ג´וינט צ´ארלי ברנע הדסון.. ג´ויינט.. תמיד רציתי אוגר שיקראו לו ג´ויינט.. צ´ארלי.. זהו שי גלעד "אחיו" של יונתן שגיא.. שהכרנו בגדנע.. ואני חולה עליו.. והכינוי שלו זה צ´ארלי ויום בהיר אחד שדיברתי איתו בטלפון החלטנו שהשם השני של ג´ויינט יהיה צ´ארלי.. ברנע זה השם משפחה שלי.. והדסון.. חחח נו באמת.. סלאש צריך להיות מוכס איפה שלא בתמונה לא? אז הדסון זה השם משפחה של סלאש {saul hudson} פלופי זה מן שם חיבה שכזה.. הוא מאוד אוהב את השם חיבה הזה.. יש לו עוד שם חיבה זה מי חמוווווווווווווד וגם אותו הוא אוהב.. כשגיל אצלי.. וגם רון.. הם בדרך כלל מתעללים בו... אסתר.. נופר... תרביצו להם עד כאן הפינה של טל והאוגר הסיבירי שלה

למעלה