אחרי כל כך הרבה שנים אתם עדיין רבים על שטויות מה קורה ענתיקות?
G GindisTeam New member 25/7/11 #4 פשששש מי בא לפה.... אני מקווה שאתה זוכר אותי (רוני מנשה, מTLA) כמה כסף שאני שלמתי לך רק אלוהים ואתה יודעים מה קורה? עדיין משחק?
פשששש מי בא לפה.... אני מקווה שאתה זוכר אותי (רוני מנשה, מTLA) כמה כסף שאני שלמתי לך רק אלוהים ואתה יודעים מה קורה? עדיין משחק?
G GindisTeam New member 25/7/11 #6 חח יותר נכון, בועז הוא אח של רוני ולא, אני לא מתכנת, ואי אפשר להחליף את ערן (לטוב ולרע ) הייתי מציע לך לחזור אבל אני יודע שאתה תעשה בעיות...
חח יותר נכון, בועז הוא אח של רוני ולא, אני לא מתכנת, ואי אפשר להחליף את ערן (לטוב ולרע ) הייתי מציע לך לחזור אבל אני יודע שאתה תעשה בעיות...
G GangLandx New member 25/7/11 #7 אתה לא חושב שהמצב עגום אם הגעת למצב שאתה מבקש מאנשים לבוא לשחק? חחחחח אוי עליבות הנפש בהתהוות
ר רונס New member 26/7/11 #10 רובי. עם כמה שאני אוהב אותך אתה טיפה מגזים, תרגיע מעט. אם יש לך איזושהי בעיה עם המשחק, ההנהלה או עם החיים באופן כללי יש לך את הנייד שלי ואתה מוזמן לשפוך את הלב... אחלה ערב!
רובי. עם כמה שאני אוהב אותך אתה טיפה מגזים, תרגיע מעט. אם יש לך איזושהי בעיה עם המשחק, ההנהלה או עם החיים באופן כללי יש לך את הנייד שלי ואתה מוזמן לשפוך את הלב... אחלה ערב!
N nitzan456 New member 26/7/11 #11 ימכוער תענה לי למטה ../images/Emo46.gif או בסקייפ ינוטש . לפני שאני יתחיל להטריד אותך בטלפונים - שאל את לידור זה לא כיף
ימכוער תענה לי למטה ../images/Emo46.gif או בסקייפ ינוטש . לפני שאני יתחיל להטריד אותך בטלפונים - שאל את לידור זה לא כיף
G GangLandx New member 26/7/11 #12 אני חושב שאני עובד על 10% ככה שאני רגוע ולא מוצא שום סיבה לשנות את ההתנהלות שלי המילה חובבני מאוד קטנה עליו ואם הייתי מוצא מילה יותר חזקה הייתי רושם אותה כידוע לך וגם לאחרים , אין לי מעצור מלומר דברים שאותם אני חושב בצורה בוטה מעט ..
אני חושב שאני עובד על 10% ככה שאני רגוע ולא מוצא שום סיבה לשנות את ההתנהלות שלי המילה חובבני מאוד קטנה עליו ואם הייתי מוצא מילה יותר חזקה הייתי רושם אותה כידוע לך וגם לאחרים , אין לי מעצור מלומר דברים שאותם אני חושב בצורה בוטה מעט ..