אחרי כמה זמן החזירו לכן עוברים?

love joy

New member
אחרי כמה זמן החזירו לכן עוברים?

יש לנו 11 עוברים ואנחנו מתלבטים האם להחזיר אותם אחרי 48 שעות או 72 שעות. אנחנו מפחדים שהם לא ישרדו אחרי 72 שעות (מנסיון קודם) אבל לדעת הרופא כשיש 11 עוברים בבטוח שחלק ישרדו והם יהיו היותר חזקים. הרופא טוען שבמצא המעבדה הם גדלים יותר טוב מאשר בבטן (אולי נמליץ להם לגדל אותם במשך 9 חודשים?
) ישנה גם אפשרות של החזרה כפולה, רגילה ואם יהיה בלוציסט אז יחזירו גם אותו. ההחלטה בידינו לכן הייתי רוצה לשמוע מה עשו לאחרות. אנא כיתבו לי מה עשו לכם. אנחנו מטופלים באסותא, ומכיוון שפרופ´ משיח נמצא בחול מטפל בנו כעת ד"ר כהנא, שאני חייבת לציין שהוא מ-ק-ס-י-ם. תודה רבה LOVE JOY

TWEETY =^.^= 4

New member
אבאלהההה קר בצלוחית ולא נעים ../images/Emo12.gif

המממממ,,,,הלוואי ולא יקבלו את המלצת הגידול בצלוחית לתשעה חודשים
הכי כייף זה להתעגל ולקבל כל מה שרוצים במשך תשעה חודשים לא? אבל ברגע הלידה אני בטוח אקבל את ההמלצה להחזיר לצלוחית
סתאםםםםם אהבתי את הקטע. לא יכולה להמליץ כי ממש אין לי נסיון ב-IVF ,,,למרות שלפי קצב העניינים אני מתקדמת בצעדי ענק לשלב זה
יכולה רק לשלוח לך
ענקיייי ולהחזיק אצבעות שמה שלא תחליטו ישתרש לו היטב וימצא מקום נעים ,חם ואוהב יותר מהצלוחית.

אני אישית ממליצה על החזרה כפולה

אם זה אפשרי ונתון לשיקולכם. כי זה הכי טוב. לירות לכל הכיוונים. ואם לא אפשרי, הייתי הולכת על להחזיר כמה שיותר מוקדם. הם בטוח ירצו להיות קרובים לאמא שלהם.
נכון? שיהיה בהצלחה. סאני.

עמית@

New member
11 עוברים, איזה יופי!

אנחנו החזרנו אחרי 72 שעות (8 תאים) באיכילוב מעדיפים להקפיא אותם קטנים (כי ככל שהם מוקפאים קטנים כך סיכוייהם להפשיר ולשרוד טובים) לא ניסינו לגדל בלסטוציטים, אני חושבת שכדאי להחזיר אחרי 72 שעות, ואם ישאר אז להקפיא. עדיף שיהיו לך קפואים לעוד סיבוב (שהלוואי ולא תצטרכי) מאשר שהם יתמוססו להם בצלחות. זו דעתי (ובדרך כלל השיקולים שלי, בטח לא מחייב אותך)) העיקר שיצליח

עמית@

New member
כי הוא אצל האיש המלמד בי"ם הנצורה

לא לכעוס! קיבלתי את ה
שלך

וואו - שאלה קשה... ../images/Emo5.gif

לי החזירו אחרי 48 שעות, אבל אולי בגלל שהשאיבה היתה ביום רביעי ומכיוון שבתה"ש לא עובדים ביום שבת, החזירו ביום שישי. לא יודעת מה לומר לך... החזירו לי 2, אחרי 48 שע´, כאמור, ונקלטתי להריון. אני דווקא שמעתי מרופא אחר, שהמקום הכי טוב זה ברחם... במקרה כזה, אני הייתי הולכת עם המלצת הרופא. בכל מקרה, תאמרי לו, שאחרי 48/72 שעות, את רוצה את הביצית המופרית לעוד 40 שבועות, אבל אצלך ברחם ולא בצינורית (ולמרות הכאב, גם בלידה תאמרי זאת). יווו, שיהיה בהצלחה!!!!! סיגל

אולה *

New member
בפעם הקודמת - אחרי 48 שעות

הפעם - אחרי 72 שעות. אבל לא היתה לי הרבה בחירה - כך קבעו בבית החולים, כך נוח להם. לא יודעת למה, אבל לי נראה ש-72 שעות זה עדיף. כך רואים שהם ממשיכים להתחלק. בכל מקרה -
רבה. אולה.

לי החזירו פעם אחת אחרי 72 שעות

ובפעם השניה אחרי 48 שעות. בפעם השניה נקלטתי. אבל אני לא משוכנעת שזה קשור דווקא בזה. יש כ"כ הרבה גורמים שמשפיעים, שאם אפשר היה להוכיח אותם הרופאים היו "מכניסים אותנו להריון" בנסיון הראשון תמיד. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה! גם לנו היו 11 עוברים ועכשיו יש לנו 8 שמחכים לנו בפריזר. זה נורא כיף לחשוב שסבב הטיפולים לילד הבא יתחיל בהחזרות של מוקפאים (אגב, באסותא מקפיאים אותם ברביעיות, למורת רוחי, כי אני לא רוצה להחזיר יותר משלושה כל פעם). הלוואי שגם אצלך יהיה ככה! רחל

יפעתי&

New member
איזה יופי של כמות... ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif|כן

לי החזירו אחרי 48 שעות וכיוון שכולם נקלטו... אז אני מניחה שזה היה בסדר אני בעד החזרה כפולה, כמו שאמרה סאני לתקוף בכל הזוויות ולירות בכל התותחים ומשהו בטוח יפגע
שיהיה

love joy

New member
סאני/יפעת,מה זאת אומרת החזרה כפולה?

האם הכוונה אחרי 48 שעות ואחרי 96 שעות? או אחרי 48 שעות ואז אחרי מספר ימים להחזיר בלוציסט? תודה LOVE JOY

יפעתי&

New member
אחרי 48 שעות ואז

אחרי מס´ ימים אפשר להחזיר בלסטוציסט. נראה לי שזה נותן יותר סיכויים שיהיה

למעלה