אחרי כמה זמן פגישה???

oren 2020

New member
אחרי כמה זמן פגישה???

הכרתי איזו מישהי חמודה באינטרנט. כמה זמן נראה לכם צריך לעבור לפני שמציעים פגישה face to face מבלי להבהיל אותה, וכך לגרום לה לסרב??? לאיזה שלב של היכירות צריך להגיע לפני הצעת הפגישה? תודה. אורן.

jessy19

New member
אין זמן קבוע...

צריך למצוא את הזמן המתאים של "לא מוקדם מדי" ולא "מאוחר מדי". ובקיצור, פשוט מתי שממש תרצה כבר לראות אותה, פשוט תשאל אותה בעדינות, בלי לחץ.

לאורן ../images/Emo13.gif

בעולם העסקים, אליו נכנסתי בחודש האחרון למדתי, שאם הצלחתי ליצור קשר אישי עם לקוח, ה"לא" פירושו בד"כ "לא עכשיו". תעשה השלכות על הדברים בעצמך. בהצלחה

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

אחרי שמרגישים שמכירים, ובטוחים במי שמולינו. לדעתי, עדיף לך לתת לה ליזום את המפגש.

oren 2020

New member
לתת לה? את בטוחה?

דווקא הבנתי שנשים בדרך כלל מעדיפות שהגברים יעשו את העבודה השחורה הזו... הרי זה חלק ממה שנשים מחפשות בקשר לא? אז מדוע את חושבת שצריך לתת לאשה ליזום את הפגישה?? ודרך אגב, כבר אמרת לי ברוך הבא...

רק בלי אלימות!

עוד לא אומר שלום, כבר צועק... הגברים של היום. תראה, כל נושא האינטרנט הוא נושא דיי רגיש. מעבר לזה שאת בלחץ מאיך הוא נראה והאם התמונה משקפת אותו את החלומות הפרועים והבלתי מוגשמים לעולם שלו, את תוהה בינך לבין עצמך גם אם הוא במקרה פסיכופט והאם תמצאי את עצמך זרוקה ללא רוח בתעלה לצד כביש 6 עוד כמה שעות.. בכל אופן, לנשים יש יותר לחץ מהעניין הפסיכוטי מאשר לגברים לכן אני מאמינה שעדיף שהיא תיזום. הרי, זה לא שהם בפאב ויש בחורות שחושבות שהן זולות אם הן מתחילות עם גברים, זה עולם המדיה, בו הכל הרבה יותר פתוח..

סקאאאאארלט !?!? ../images/Emo5.gif

שיאוווווו. איזה קלבת פנים (דמט, איפה שמתי את השכפ"ץ????) טוב בעצם אני די כן נמצא פה, אבל פסיבי בדרך כלל. מה לעשות, לא תמיד יש לי מה להגיד. לעניינינו. נכון שהיום יש לבחורות לגיטימציה להתחיל. אבל ניראה לי שעדיין זה יותר ה"תפקיד של הגברים". זה שגבר מתחיל עם בחורות זה לא מעיד באיזה אופן על נטייתו להשליך גופות של נשים בתעלות לאורך כביש שש. אני למשל מתחיל לפעמים עם בחורות (פחות מדי) ואפילו לא נוסע על כביש שש!!! כדי להימנע מהמצב שתיתקלי בפסיכופת שיבצע בך את זממו (או גרוע מכך - ייקח אותה לנסיעה כפויה על כביש 6) המציאו את בתי הקפה, לא? עכשיו נחזור לרגע לבחור שמתלבט פה איתנו. אולי עלמת החמד מהצד השני של האינטרנט היא מאילו שמחכות ליוזמה של הגבר. אם שניהם ימשיכו לחכות עד אינסוף, עלולה להתפספס פה הזדמנות לסיפור אהבה. לדעתי התשובה בשבילו היא ברורה ופשוטה - תן גז! * כביש שש = הכי גרוע שיש *

../images/Emo6.gif

לאלאלא, לא אמרתי שאם גבר מתחיל עם בחורות זה מעיד על נטיות מסויימות [בעצם, לעיתים זה אף שולל נטיות אחרות
], אבל באינטרנט זה שונה מאשר ביום יום. בכל אופן, לא משנה מי מתחיל, אני חושבת שצריך לחכות שהשיחות יזרמו על תקן ה'סבבה' ולא להכיר מישהי בצ'אט ולהציע לה כוס קפה. זו דעתי [ואני המנהלת אז את הלא יכול לערער עליי
].

תנסה

כמה זמן צריך? בערך 30 דקות באינטרנט, ועוד 30 דקות בטלפון.
ובקיצור: תבקש את הטלפון שלה. אם היא תרצה לתת לך - דבר איתה בטלפון. אם השיחה תזרום ותהיה נעימה - תציע פגישה. האם חשבת על זה שאולי גם היא שואלת את עצמה: נו, מתי הוא כבר יציע לי פגישה?

וזה יכול לקרות....../images/Emo41.gif

גם מהר וגם לאט תלויי בקצב שלכם יחד. ואם היא מראה נכונות אז למה לא?! בסבבה! בהצלחה

oren 2020

New member
!!!!that's the problem

איך בדיוק מזהים נכונות כזו??? בכלל, מה הסימנים לכך שבחורה מחבבת אותך\רוצה משהו אתך. איך אפשר לדעת?? נשייייים! אתן עם קשה ביותר...

אורן...../images/Emo41.gif

מה היא חושבת עליך? איך היא מתייחסת אליך? לאן היא מכוונת אותך? לאן הקשר זורם??... לפי זה אפשר לזהות...

oren 2020

New member
את אומרת בדיוק את מה שאי אפשר לדעת.

מנין לי לדעת מה היא חושבת עלי?! כל הבנות שאני מכיר מתייחסות אלי יפה. זה לא אומר לי כלום. מכוונת אותי? לא'מבין. לאן הקשר זורם..... לא יודע. בינתיים פשוט ממש כיף לנו לדבר. לשנינו. אם הייתי יודע את התשובות לכל הפרטים שהצגת, לא הייתי שואל את השאלה.

LCA

New member
אם אתם

זורמים בשיחה, צוחקים, מדברים בכיף כזה אתה יודע... תציע "בצחוק": "מתי נראה אותך..." תראה איך היא מגיבה ומשם תמשיך. אם היא נהיית פתאום רצינית ומנסה להתחמק תבין שהיא לא מעוניינת ואם היא תזרום איתך בנושא דבר איתה ברצינות.

למעלה