אחרי כמה טיפולי הסרת שיער בסנטר

אחרי כמה טיפולי הסרת שיער בסנטר

אפשר לזהות בשורשי שיער "עקשניים" שכל הכסף שייתבזבז על טיפולים נוספים יהיה לריק ?

עשיתי כבר 6 טיפולים באיזור הפנים (כמשיר פאלומר, במכשיר פורמקס, ושני טיפולים במכשיר לייזר אלכסנדריט שגרם לכוויות), ויש לי באיזור הסנטר ומתחת לשפה התחתונה שכבה ענקית של שיערות שקשה מאוד לספור אותם מרוב שהם "בוכתה של שעירות", ורציתי לשאול כאשר יודעים שאחרי כמות מסויימת של טיפולי הסרת שיער אפשר להכריז על כמה מהשורשים שהם "עקשניים", ואז רוצים לעבור למכשיר שיילחם בעקשנותם של אותם שורשים עקשניים, אז מהם המכשירים הלוחמניים שיודעים להילחם בהצלחה בהם ?

Ellianne

New member
זה לא קשור למכשיר

אין מכשיר ספציפי שעושה עבודה טובה יותר ממכשירים אחרים (אלא אם כן יש לך שיער בלונדיני/חום בהיר או שאת כהת עור). הסוד הוא להיות עקשנית יותר. הסרת שיער בפנים צריך לעשות כל שבוע (ולא כל חודש וחצי כמו בגוף) ואז כל שבועיים ואחר כך כל חודש וכו׳... השיטה השניה היא לעבור על המקום פעמיים, אבל זה כבר תלוי בעצמת המכשיר. במקרה ממש אבוד וקיצוני יש תכשיר שנקרא וניקה (Vaniqa) שאמנם מיועד לנשים אבל אם את לוקחת הורמונים אז אני מניחה שאין הבדל משמעותי. התכשיר מיועד לאיזור הפנים ובמיוחד לשיערות בחלק התחתון של הפנים (סנטר, קוו לסת...). החסרונות: - יקר - נגמר מהר - צריך מרשם רופא - אין 100% הצלחה

איליין כמה שאני יודעת

המכונים גם הסרת שיער בפנים , קובעים תורים לפעמים בכמה שבועות (ולא כל שבוע).

לידעתי ומניסיוני (והביעו פה דעות חלוקות בפורום) , אבל זה לידיעתי - הסרת שיער יעילה בפנים -היא במחט חשמלית.

נכון שלייזר זה יותר מהיר, מכסה הרבה שטח, ומלא יתרונות.. אבל בשורה תחתונה.. אפשר להגיע לעשרות טיפולים לדעתי - עד ש(אולי) תהיה תוצאה מיוחלת.

טיפול אפילציה הוא לא פיקניק ואורך חודשים- אבל לפחות אפקטיבי (ונכון , יש להיזהר מכוויות וכו'..כמו בכל טיפול)

Ellianne

New member
לפי קצב הצמיחה

שיער פנים צומח ממש מהר. אי-אפשר להתעלם מהעובדה הזאת...

עשיתי הסרת שיער אצל שתי קוסמטיקאיות שונות. הראשונה עברה על אזור הפנים פעמיים. עשיתי אצלה שני טיפולים בהפרש של חודש. אצל הקוסמטיקאית השנייה עשיתי 6 טיפולים בהפרש של שבוע בין טיפול. בתקופה הזאת לא נגעתי בסכין. השיער עוד לא הספיק לשקם את עצמו והנה בא עוד טיפול לייזר. בסופו של דבר השיער וויתר :)
שאלתי גם את הקוסמטיקאית שאני עושה אצלה גבות וגם היא ממליצה על כל שבוע.

כותבת השירשור תארה "בוכתה של שיערות" - אם יש לה זמן וכסף לעשות אפילציה ל"בוכתה" הזאת שיבושם לה :)

יו1211

New member
עשית עם IPL? ו

ועוד שאלה: הרי אחרי שבוע עוד לא צומח שום שיער אז איך זה יכול לשרוף אותו?

אגב,

מניחה שזה גם תלוי אם לוקחים הורמונים או לא.

יש לציין כי אני לא לוקחת הורמונים, אבל עשיתי הסרת שיער לפני כעשור בגיל 20. .. במחט חשמלית. .ובאמת זה מתסכל. מאוד ולקח לפחות שנתיים . לפחות .
אבל זה עבד.. בסוף בסוף , אחרי כמה שנים עברתי בלייזר פעמים ספורות להשלים הפעולה.

ב. נראה לי טעיתי, את אליאן ,ולא איילין של סיינפלד אז סליחה.

ג. הקוסמטיקאיות - יש להן מכשירים פרטיים בבעלותן והן יכולות "להרשות לעצמן" לעשות כל שבוע...
לדעתי הנהלים במכונים הם אחרים... וכך גם מה שבדקתי לאחרונה בשתי מקומות כי רציתי להשלים אזור בפנים בלייזר שלא עשיתי,
אמרו לי בכמה מכונים אגב שהם לא עושים בלייזר פנים כי זה לא אפקטיבי בשיער "גברי"...והמכון שהסכים לא הבטיח ממש תוצאות. שוב. זה מניסיוני.

למעלה