אחרי כמה שבועות

Boglob

New member
אחרי כמה שבועות

חלום צלול פעם נוספת!
אני לא יספר את הכל כי נראה לי יש גבול לכמה אפשר לספר אבל אני יספר את העיקרון.
הייתי בשוק וספרתי סתם את האצבעות, היו לי יותר מ5 אז סיפרתי לאמא שלי, היא ישר ספרה ולא השתכנעה (בלי לשים לב היא דילגה על כמה אצבעות ויצא לה 5). אחר כך הייתי בבית שלי, בחלומות צלולים אני אוהב לחקור את הסביבה ולראות מה השתנה, החדרים נראו ממש רגילים אז התבאסתי. יצאתי מהבית לשער והיו שם אבא ובן, האבא רצה שאני אשמור על הבן שלו והסכמתי, תפסתי את הילד (שלא שקל בכלל) קפצתי וניסיתי לעוף, ניסיתי וניסיתי אבל הצלחתי רק לעוף כמה מטרים באוויר לכמה זמן, היה יותר דהייה אבל האבא של הילד עדיין התלהב, אני באמת זוכר כמה התאמצתי, פשוט צרחתי כדי לעוף וזה לא הלך לי אז המשכתי בקפיצות מבניינים כמו שאני תמיד עושה.
אחרי החלום העצוב של לפני כמה ימים זה באמת היה תגמול מספק.

וולפהרט

New member
מגניב:)

גם אני אוהבת להסתובב בבית שלי בחלום. מעבר ללחקור אותו, זה בסיס טוב לתכניות בחצלול.

Boglob

New member
לא רק לחקור את הבית

זה מעבר לכך, להסתכל בדברים שאתה זוכר כמו כף היד שלך ולראות איך הם השתנו.
ואני אשמח עם תעזרו לי לגבי התעופה כי כבר דיי מיציתי לעשות פרקור (אני גם עושה את זה במציאות)...

אל על2

New member
מגניב!

באמת מגיע לך איזשהו חלום צלול טוב :)
ובקשר לטיסה..
יש כמה דרכים אבל תזכור אם אתה רוצה חצלול באיכות טובה כדאי לך להגביר את הצלילות
הנה כמה שיטות למעופף המתחיל (;
1.תדמיין לעצמך סילוני מטוס במקום רגליים
2.אם אתה לא מצליח לעופף כי אתה לא מאמין מספיק אז תעשה משהו שיפעל גם במציאות כמו..שימוש בדאון רחיפה או עפיפון..
3.אולי.. לרוץ ואז לנתר הכי גבוה שאתה יכול..אולי זה יעבוד? (;
4. שימוש בפקודות קוליות: תצעק בחלום - "אני עף!" או.. "אני מאמין שאני יכול לעוף כי הכל זה חלום!"
בהצלחה :)

Boglob

New member
לא הגברתי אבל עדיין

זה היה מהחלומות שהיו על צלילות גבוהה גם בלי שצריך לעשות כלום ואפילו בסוף זה היה ככה.

למעלה