אחרי לבטים רבים...

sigaliot

New member
אחרי לבטים רבים...../images/Emo4.gif

החלטתי לשתף אתכן... בשבועיים שלושה האחרונים הייתי מאוד עייפה וזה אומר להרדם ולא משנה באיזה מצב בסביבות תשע בערב... התיאבון שלי הרקיע שחקים וגם התחילו קצת בחילות. אתמול , כבמטה קסם הכל נעלם (להזכירכן אני רק בשבוע שמיני). ישבתי מול הטלויזיה עד 23:00 ולא הרגשתי שום עייפות , בסוף נכנסתי למיטה בכוח ועוד המשכתי לזפזפ עד שהתייאשתי ונרדמתי. אפילו לא קמתי עשרים פעם לשירותים בלילה , רק פעם אחת... היום , אין לי בכלל בחילות וגם התיאבון המוגבר כאילו ירד... את האמת? אני בחרדות מזה....כן כן , בטח תגידו שאני היסטרית וצריכה להגיד תודה שזה קרה לי אבל ישר חשבתי לעצמי , מה זה אומר? אולי ההריון נפסק ואני לא יודעת...מה קורה פה? אני מתה מפחד וכבר שיתפתי את בעלי שאמר כמובן שאני היסטרית... לרופא לא נעים לי ללכת כי רק לפני שבוע הייתי אצלו וראינו את העובר... אני פשוט בחרדות ועולות לי לראש מחשבות מפחידות שמשהו נורא קרה או הולך לקרות... אני לא יודעת אם לשתף את הרופא בחרדות האלה , לא נעים לי להיות קרציה והיסטרית אבל אין לי שליטה על מה שאני מרגישה... אפילו הציצי כבר לא כ"כ כואב....מה זה?

sigaliot

New member
ועוד דבר...

קמתי בבוקר עם שני חצ´קונים ענקיים וכואבים....ממש כמו שיצאו לי לפני ההריון , בהריון הכל נעלם ופתאום היום הזדעדעזתי מזה...

limi m

New member
תגידי תודה שנפטרת מהבחילות...../images/Emo5.gif

אני בשבוע ה-14 ועדיין סובלת מזה. אני לא חושבת שיש מקום לדאגה. גם לי היו כמה ימים, לפני כמה שבועות, שהרגשתי בהם מצוין (אח, למה זו היתה תקופה כזו קצרה?
) ודאגתי בגלל זה ואז ההרגשה הנאחסית חזרה. זה לא אומר שזה מה שיקרה גם אצלך, אבל הרופא שלי אמר לי שעד שבמפורש לא רואים דימום חזק, שמרמז על סיכוי להפלה (וגם לא תמיד), לא צריך לדאוג. תשמרי את הדאגות לאח"כ, כשהבובון יוולד! הריון קל ורגוע...

חמודה שלי - ../images/Emo150.gif

מה שאופייני כ"כ לתקופת ההריון הוא שיש הרבה חרדות שלא כולן מסתמכות על נתונים שבאמת צריכים להדאיג , דהיינו: חרדות לא רציונליות. מצד שני: כל חרדה או דאגה כזו דינה הוא שיתייחסו אליה בכובד ראש ושהיא לא תגרום אצלך לשום רגשי אשם. מה שחשוב יותר מה-כ-ל הוא הרוגע הנפשי שלך , וגם אם את מודאגת כי השתין עלייך חתול סיאמי כשאת בהריון - אין שום סיבה ש"תדפקי" חשבון למישהו ושתהססי לפנות לרופא. ההריון הוא שלך , העובר הוא שלך ורק את תחליטי ממה בא לך להיות מודאגת וממה לא! אשר על כן - מדאיג אותך שנעלמו תסמיני ההריון? בבקשה - ללכת לעשות us ולא לומר :"אבל עשיתי לפני שבוע". זה לא מעניין אף אחד ולא צריך לעניין. את מודאגת עכשיו? צריך לבדוק עכשיו. הבנת , אחות?- בלי רגשי אשמה , בלי פנקסנות עצמית - לכי לרופא ותבקשי לבדוק. נקודה.אל תנסי אפילו לשחק אותה "שריף" כמו האייקון ששמתי לך בכותרת , הא? מאחלת המשך הריון עם אפס תופעות לוואי. ענת.

sigaliot

New member
תודה על התמיכה...

ככל הנראה אני ארגע רק כאשר אעשה אולטרסאונד ואראה שהכל תקין שם בפנים....זה יקרה ברגע שאאזור אומץ להתקשר לרופא ולקבוע תור נוסף.....כ"כ לא נעים לי...בייחוד שהוא אמר לי לחזור אליו רק אחרי הסקירה המאוחרת....

1ענבל

New member
ככה זה בהריון...התסמינים כל הזמן

מתחלפים, באים והולכים. אבל...כמו שענת כתבה לך...מותר להיות לחוצים, את לא חייבת לאף אחד חשבון, תקבעי תור ותבדקי...חשוב להיות כמה שיותר רגועים.

לא נעים הלך עם רגע ודודלי אני בלי ע

עין הרע כל שבוע אצל פרופ´ עמית לאולטרסאונד רק שעכשיו הוא נסע לי לחו."ל ו"נתקעתי" בלי שבועיים עד לשקיפות עורפית ואני מקווה שהכל ממשיך להיות תקין אז עיזבי את הלוא נעים ורוצי לרופא. נורה

ligo

New member
מצטרפת להמלצתה של ענת-

לא להתבייש יותר מדי. אני קיבלתי היום נזיפה מהרופא שלי כשאמרתי לו שלא רציתי להיות נודניקית. אבל מצד שני, יכול להיות שסתם הרגשת טוב היום- לא כיף?

גם אני עם כולם

אני חושבת שבטח הכל בסדר ולא חייבים להרגיש רע בהריון אבל אם זה מדאיג אותך - לכי לבלבל לרופא את המוח. בשביל מה הוא שם אם לא בשביל זה? הרופא שלי כעס מאוד כשסיפרתי לו שיום שלם לא הרגשתי את שיר אבל לא התקשרתי אליו לבקש אולטראסאונד. אני מקווה שהרופא שלך מספיק נחמד ויקבל בהבנה את הפחדים שלך (ואם לא - זה הזמן למצוא רופא נחמד שכן מבין את זה!) עדכני אותנו, בבקשה! חנה

למעלה