"אחרי לידה"...

OneBliss

New member
"אחרי לידה"...

כמה זמן נחשב אחרי לידה בעצם? פעם חשבתי שאחרי לידה משמעו חודשיים שלושה. בשבוע שאחרי הלידה לא היה אכפת לי איך אני נראית כי אני "אחרי לידה". אבל עכשיו חצי שנה אחרי אני מרגישה שזה כבר לא תירוץ. לא יכולה להרשות לעצמי חדר כושר, מניקה עדיין אז אין דיאטה. החמישה קילו המיותרים האלה יושבים כל כך טוב ואף מכנס לא מתקרב לעלות עליי. היום מגיעה אליי חברה טובה מאד שלא התראינו מתחילת ההריון שלי. אני מתביישת שהיא תראה אותי ככה ואחר כך תגיד שהתרחבתי. אני יודעת שזה בראש שלי ואני יודעת שייקח לי עוד זמן ואחרי שאסיים להניק ואעשה את ההפרדה הזו בין הגוף שלי והגוף שלו באופן סופי אני אוכל לעשות משהו בנידון. אבל קשה... קשה כל פעם לחפש מראש מה ללבוש. ולא בגלל 20 קילו, אלא סתם חמישה מעצבנים מאד...

מעיןבר

New member
מרגע שילדת - כל החיים.

עובדתית זה פשוט לא יכול להיות אחרת
מבחינת הלך הרוח זה אינדיבידואלי, כל אחת מרגישה אחרת, החיים של כל אחת זורמים בקצב אחר, התינוקות מתפתחים אחרת ויש את עניין החזרה לעבוד -כן/לא/מתי וכו'... לעניין המשקל - אני בפירוש מרגישה "אחרי לידה" למרות שעברו כמעט שנה וחמישה חודשים... הק"ג העודפים הללו עלו בפירוש בהריון וחוסר היכולת להוריד אותם קורה בפירוש אחרי הלידה. אני הכי שמנה שהייתי בחיי למשך זמן ארוך כ"כ ומתקשה מאוד מאוד מאוד לשלוט בעצמי עם המזון אחרי תקופה ארוכה של הקפדה. 5 ק"ג זה אמנם לא 20, אבל בהחלט מספיק כדי לגרום לנו להרגיש נאחס...

OneBliss

New member
תודה../images/Emo24.gif

אמנם לפחות מעודד אותי שבצבא הייתי שני קילו יותר (באמצע הצבא אחרי עליה של 10 קילו ולפני הירידה שלהם). השיער נושר לי, אני מותשת ושמנה... אני מרגישה מצד שני כל כך זוהרת מהאוצר הקטן שלי ונדהמת איך שני הצדדים האלה יכולים להיות ביחד באותו האדם, גם אושר עילאי וגם תחושה שאני במצב גופני איחסי. כשאני רואה מישהו ברחוב אני מתלבטת לכמה שניות אם להגיד שלום, לא יודעת מה אני רוצה יותר, שיראו את האוצר שילדתי או שלא יראו אותי עכשיו... כולם בעבודה הקודמת שלי הכינו אותי לקנות מכנסיים במידה יותר גדולה לאחרי ההריון ואני תמיד חשבתי שאצלי זה יהיה אחרת... בכל אופן תודה על העידוד, תאמיני או לא זה קצת עזר

ליצה

New member
מזדהה...

אני עדיין מרגישה אחרי לידה, וכאילו ילדתי אתמול חלפה לה חצי שנה. השבוע התחלתי חדר כושר ובאתי למדריכה ואמרתי לה שאני אחרי לידה ושתגיד לי אם אסור לי לעשות משהו, אז היא שאלה, כמה זמן אחרי לידה? עניתי חצי שנה, והיא אמרה, מה??? אין הנחות, חשבתי 6 שבועות. התייבשתי והתביישתי. אכן זה כבר לא תרוץ. אבל אני עדיין מרגישה אחרי לידה, בדיוק עם אותם 5 קילו מיותרים.

OneBliss

New member
כיף לך../images/Emo3.gif

אני ממש לא יכולה לשלם כרגע לחדר כושר ויותר מזה רוצה לדעת איך בדיוק יש לך זמן לחדר כושר?? (מעריצה!!!!) אני נופלת שדודה כל ערב אחרי שהזאטוט הולך לישון ואני מנקה/מסדרת/מבשלת וכו'. לא רואה איפה הייתי מכניסה חדר כושר, הפעילות היחידה שאני עושה זה טיול יומי עם העגלה. מה שכן אחרי שלושה חודשים לערך עשיתי כפיפות בטן בבית ואחר כך שבוע כאב לי כל חגורת הבטן-גב-צדדים. את בטוחה שאין שום הגבלות?

ליצה

New member
צריך להתחיל לאט לאט

קודם כל לחזק את הבטן, רצפת האגן והגב. ורק אח"כ ארובי קפיצות וכדומה. אני הולכת בעיקר בבקרים עם אדם (יש שמרטפיה) ובשבת. אז אולי באמת תעשי בבית? בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואל תדאגי בסוף הכל ירד?

למעלה