אחרי לילה לבן מאד....

yellowt

New member
אחרי לילה לבן מאד....

שלא הצלחתי לעצום עין וכל הזמן חשבתי לקום, להכנס לכאן ולכתוב את כל מה שרץ לי בראש..(דברים איומים אגב...)אך לא קמתי המשכתי לשקוע במועקת המחשבות ...נכנסתי לכאן עכשיו וקראתי את כל ההתכתבות הלילית שלכן שדיברה בעיקר על מה שעבר הלילה עלי..זה לא מדהים?? אז ככה ,אתמול בלילב משה היה לי בראש כל הזמן...תמונות רצו לי מהחיים ממש מגיל אפס הוא נולד כשהיתי בת 4 ואני זוכרת ממש תמונות אמיתיות שלנו מילדות משתובבים יחדיו על מיטת הורינו הוא עם התלתלים המתוקים ואני עם השובבות בעיניים..אחר כך איך הלך לכיתה א´ והצטלמנו מתחת לבית כול כך מרוגשים בשבילו...אחר כך כמה היינו רבים בתור מתבגרים המון המון תמונות רצו לי מול העיניים ולא מצליחה לישון...ואז כמו בבום הגעתי לבית בקברות ה"יפה"והמגונן פה ליד הבית שבו אני כל יום שישי יושבת ומדברת איתו כאילו הוא יושב מולי ומספרת לו הכול...ופתאום הבנתי ככה בבום כזה, שהוא שם למטה..והוא עכשיו לבד ובחושך ובטח רע לו ואף אחד לא איתו... ותבינו- זה דקה מהבית שלי ...כל כך קרוב ...וכל כך לא הגיוני לי...וזה בא לי בבום ההבנה הזו שהוא שם למטה פשוט הכתה בי...5 חודשים אחרי ...פעם בשבוע אני שם איתו ואף פעם לא הרגשתי את זה כמו שהרגשתי אתמול בלילה...וזה כול כך כאב לי והכרית כול כך נרטבה .... לילה כול כך קשה לא היה לי מאז שהוא הלך, וזה קצת מוזר איך עובר זמן ופתאום התחושות מתערבבות לך והכול כזה מוזר לי.... בכלל כל השבוע הוא היה איתי בראש...אולי בגלל שביום שישי שעבר חגגנו לבן שלו יומולדת שנתיים...וזה היה קשה כול כך להתאפק לא לבכות...(אמא לא התאפקה כמובן...)לחשוב על הילד המקסים הזה שחוגג יומולדת שנתיים וכבר בלי אבא ...ואיזה אבא אך איזה אבא -מדהים...אבא שרצה בשבילו רק את הכי טוב אבא ששר לו באמבטיה אבל אף פעם לא ידע לשיר אבא שרקד איתו את ריקודי הגן -ואף פעם לא היה טוב בריקוד...בקיצור אבא שהייתי מאחלת לכל אחד...וכבר לא יהיה לו אותו יותר...אמנם יש לו אמא מקסימה שגורמת לו היום להרגיש הכי טוב שאפשר בסיטואציה שקרתה אבל אין לו א ב א ..... והאבא הזה היה האח היחיד והאהוב שלי... ואין לי יותר.. אין לי אח יותר, וגם לא אותה אמא שהיתה ,והכול כל כך השתנה לי בחיים הכול יותר עצוב ... ואת כל זה רציתי לכתוב אתמול בלילה אבל זה יצא לי עכשיו ...ןמדהים אותי עד כמה אתן עברתם בלילה התכתבות שכזו דומה וחבל שלא באתי לפה אתמול אולי הייתן עוזרות לי יותר טוב מה"קלמנרבין".... שלכם תותי

תותי יקרה......

המשפט הזה שלך: "ואין לי יותר..ואין לי אח יותר, וגם לא אותה אמא שהיתה...." עשה דקירה כואבת בלב. ורוצה להגיד לך, שכבר פעמיים ראיתי אתכם בבית הקברות "היפה" שלנו, ורציתי לגשת כדי לתת חיבוק אמיתי ומטעמי כיבוד הפרטיות (וביישנות אישית שלי), נמנעתי. אז שולחת חיבוק חם מכאן.

yellowt

New member
עדנה חמודה ....בפעם הבאה אני דורשת

חיבוק....באמת אני מאד אשמח לקבל ממך חיבוק...ולא ידעתי שגם את משלנו שם...איפה בדיוק אייל...שאני ישים מחר פרח גם אצלו.... נשיקות תותי

היי תותי. בפעם הבאה בטוח יהיה חיבוק

וכן, גם אני משלנו באותה חלקה בשורה הראשונה....... וימי שישי כבר לא באה כי לפעמים יש המון מידי אנשים. אז עוברת בימי חול לפי איך שמרגיש בפתאומיות. תודה על הפרח וחיבוק חזק בשבילך ועוד אחד מיוחד לאמא שלך.

מיכל@בר

New member
תותי יקרה כל כך...

לדברים האלה שאת כתבת אני קוראת "מסע". להתחיל את המסע של הזכרונות, של הגעגועים הבלתי פוסקים האלה וההתמודדות על כל הקשים האלה. גם את וגם sad מדברות על התחושה הזאת שגם אמא כבר לא אותה אמא, וזה מעצים את הכאב.. ובוודאי שלא יכולה להיות אותה אמא שעברה בום כזה גדול, אבל הדברים לא קשורים אולי להגיון, לעובדות, אלא לרצון שלפחות השאר ישאר כמו שהיה, עם טעמים מוכרים, ולא שהכל יתהפך והחסר יהיה כל כך רוחבי. גם הקירבה לבית הקברות מעלה תחושות קשות, והמחשבות עליו שם למטה... אוי, תותי יקרה, הלוואי והיה אחרת... שולחת לך המון חיבוקים.

yellowt

New member
תודה לך מיכל יקרה שלי...

אמא לקחה ממני אתמול את מס´ הטלפון שלך כנראה היא איבדה את שלה ואני יודעת שהיא רוצה לדבר איתך, ואני כול כך שמחה בשבילה שיש לה קצת ממך כי בעיני את מלאך....ואת יודעת כמה אני מעריכה את מה שאת עושה כאן ושם למען כולנו... אז שוב המון ת ו ד ה. תותי

galiber

New member
עצוב ../images/Emo5.gif

פשוט התרגשתי. לא יכולה לעצור את שטף הדמעות שזורם מעיני. הכאב שלכם כל כך חד.... כל כך צורב ומתפשט בכל חלק בגוף. אתכם בצערכם ובכאבכם הרב. תמיד.

sad

New member
אליך ממני

נכנסתי עכשיו לאתר וכאב לב גדול הרגשתי לאחר שקראתי את מה שכתבת. כעסתי על עצמי נורא שהסתפקתי במייל קצר שמבטיח שנחזור ונדבר ולא ידעתי דווקא אני, שמכירה את לילות הנדודים, לילות בלי שינה, עם כריות רטובות הצורך להיות עם מישהו -עכשיו!!!!! דווקא אני שלמדתי על בשרי שלפעמים אם לא עושים ומדברים עכשיו- אח"כ זה לא תמיד אפשרי אבל איך אפשר לדעת חבל שלא נפגשנו אתמול בערב איתך בכאב SAD

yellowt

New member
תודה לך עצובה ....

עדיין יש לי כל כך הרבה שאלות אליך ועליך...רוצה לדעת עלייך קצת יותר... משום מה יש לי תחושה שמשהו מאד דומה עובר על שתינו ואני לא יודעת עליך כלום...ניסיתי לעשות חיפוש אבל לא עלה בידי למצוא דבר. אז אני כאן ומחכה לשמוע ממך באיזו דרך שתבחרי. שלך תותי

sad

New member
לתותי

כתובל האי מייל שלי שוב שונתה (במעט) אם את שולחת לי מייל - תעשי זאת לפי החדש בכרטיס האישי שלי SAD

sad

New member
ועוד לתותי

קיבלת את המייל? אני עוד לא מתורגלת בו.. כך שאני חסרת ביטחון, הגיע? לא הגיע?

yellowt

New member
קיבלתי אתמול שניים ממך...ושלחתי גם

השלחת היום גם??אלך לבדוק.....

למעלה