אחרי ניתוח שרוול

ליגל23

New member
אחרי ניתוח שרוול

היי לכולם, יום חמישי עברתי ב״ה את הניתוח...רציתי להתייעץ בקשר לתופעות לכאבים אחרי.. אממ בקושי מצליחה לשתות נורא כואב לי ששותה והבנתי שצריך לשתות כמה שיותר,כואב לי נורא הבטן והגב בעיקר התחתון,קשה לישון בלילות בגלל זה ניסיתי לקחת את האופטלגין גם בנוזל וגם בכדור והקאתי כמה וכמה פעמים ככה שזה לא עובר עדיין סובלת..אשמח לדעת אם מה שאני חווה זה נורמלי ואם יש פתרון לכאבים הללו?! (אני בחורה נורא רגישה-חשוב לי להדגיש) אודה לתגובתכם..המשך יום טוב שיהיה לכם :)

קוביd1

New member
ליגל 23 שמח שאת אחרי הניתוח

הכאבים חלק מהניתוח ,חלק מכאבים זה בגלל הגזים שהוכנסו לחלל הבטן בזמן הניתוח להפרדת האיברים הפנימיים .
הגזים האלה משתחררים וגורמים לכאבים גם באזור השכמות
אולי את מקיאה את האופטלגין הנוזלי ויש לך בחילה בגלל חומרי ההרדמה ,תנסי שוב לקחת את האופטלגין כי זה מאוד יקל עליך
אני מבטיח לך שמיום ליום תרגישי פחות כאבים ,ושתראי תוצאות תשכחי בכלל מהימים המבאסים הראשונים.
הרבה בריאות

קובי

ליגל23

New member
קובי

תודה רבה על התמיכה הרגעת אותי, למרות שאני מפחדת שוב לקחת שלא הקיא יש תחליף אחר לאופטלגין אולי ? ואני מקווה שהכאבים יעברו שאוכל לשתות ולאכול נוזלים כמו שצריך..אני פשוט נורא רגישה..תודה רבה על התגובה :)

קוביd1

New member
ליגל 23

חבל לסבול מכאבים תנסי שוב את האופטלגין מקסימות תקיאי את זה ,אני מתאר לעצמי שיש בבתי המרקחת והסופרפארמים הרב סוגים של משכחי כאבים ,מבטיח לך שכל הכאבים והאי נוחות יעברו תוך מספר ימים .

הרבה בריאות

בהצלחה

קובי

אופירA

New member
מנהל
עזרה בנוגע לכאבים בשתייה 5 ימים אחרי שרוול

אני לא בטוחה שהכאבים שקובי מדבר עליהם צריכים להיות כשאת שותה, וכל כך חזקים.
אני חוששת שתצטרכי להתייעץ עם המנתח לגבי הכאבים הללו.
וכן לחכות לתשובת מומחי השרוול של הפורום הזה.
אפשר גם בפורום המשורוולים לקבל תשובה אם הכאבים ברמה הזו נורמליים בזמן שתייה 5 ימים אחרי הניתוח.

נועה442

New member
מוכר העניין

תאמת שאני די חדשה בכל עניין השרוול , אבל אני מבינה את הכאבים שלך
היו לי את הכאבים האלה אלה כאבים לא נעימים אני מסכימה איתך זה כאילו משו לא נוח משו מציק מושך..
אז אני ירגיע אותך שזה טבעי לחלוטין! אצלי הכאבים באו בתוספת צרבות לא הקאתי את משככי הכאבים
אבל בשלב זה אני ממליצה לך לא ליטול כדורים אלא רק סירופים לשיכוך כאבים הם מגעילים אני יודעת אין מה לעשות הם מקלים בטירוף
בנוסף אל תלחמי עם המים הכאבים יעברו לאט לאט הכי חשוב זה לא לדחוף בכוח כי ברגע שתדחפי בכוח לא רק שתקיאי את גם עלולה לעשות נזק
בכל מקרה בימים הראשונים שותים עם כפיות בלי קשיות ובמרווחים די גדולים ...
אל תשכחי שהכל טרי שם .. :)
מלאמלאמלא בהצלחה ♥

ליגל23

New member
נועה

תודה רבה גם לך על העצות והטיפים באמת אם תוכלי להמשיך לתת טיפים וייעוץ אשמח למה אני מפחדת שלא יקרה לי משהו בגלל הכאבים וזה שבקושי יכולה לשתות.. (תיראי תתגובה שרשמתי למרים גם בנושא זה) מחכה כבר שהכאבים האלה יגמרו בע״ה... שוב תודה לילה טוב :)

מרים 882

New member
גם אני סבלתי מכאביי גב בשבוע הראשון.

ככל שתלכי ותסתובבי יותר ,הם יעברו מהר יותר.

ליגל23

New member
מרים

תודה רבה על העצה קשה קצת אבל משתדלת כמה שיותר...בחורה רגישה שכמותי בקושי אני מצליחה עדיין לשתות ולאכול את מה שצריך בימים הללו (כגון: גיל, יוגורט, מעדן ), נקווה שהכאבים יעברו מהר בע״ה , אשמח אם תמשיכי לתת לי טיפים ועצות לשבוע שבועיים הראשונים וכמובן לילה טוב שיהיה :)

למעלה