אחרי סגירה ראשונה אבינוח סגר לי 5

שרון512

New member
חודש אחרי הניתוח ומחר סגירה ראשונה אצל אבינוח

סגירה ראשונה אשמח למידע המלצות וטיפים!

אופירA

New member
מנהל
מידע והמלצות חשובות

חשוב מאוד שתבררי לעצמך אם יש לך הגבלה מסוימת, הגבלה רבה או אין הגבלה בכלל.
רק אם אין הגבלה בכלל, תניחי לד"ר אבינוח לסגור 5CC.
אם יש הגבלה מורגשת אך מעטה מאוד - תגידי לו לסגור 4 או 4.5 (ואל תשמעי לשידולים אחרים. בד"כ לא מתווכחים עם מנותח שרוצה לסגור פחות).
אם יש הגבלה משמעותית תסגרי רק 3! אף אחד לא רודף אחרינו, ולא כדאי להעביר את הקיבה בבת אחת תהליך קיצוני. מאוד בריא לה להתרגל לטבעת בהדרגה.

דבר נוסף - בדקי כמה ירדת במשקל במהלך חודש שלם (לא רק בימים הראשונים). אם ירדת הרבה מאוד (מעל 7 קילו), לא כדאי לסגור כרגע. או שתגידי להם לסגור רק 3CC.
אם הגוף יורד במשקל מעצמו, לא כדאי "לעזור" לו כל עוד הוא לא צריך עזרה. רק כשיזדקק לעזרה כדאי להפעיל את הטבעת.

חשוב מאוד מאוד מניסיון - לא לפחות מ-4 שבועות בין סגירה לסגירה. אני יודעת שד"ר אבינוח מרשה 2-3 שבועות, אבל זה לא כדאי. זה לקחת סיכון של תהליך לא חלק. גם כאשר אין ירידה בכלל לא כדאי לקצר את הזמן בין סגירה לסגירה.
אגב, כדאי לקבוע 2 תורים מראש, כדי שלא יהיה עיכוב של יותר מ-4 שבועות בין סגירה לסגירה.

יש לצום 3 שעות לפני הסגירה. מותר לשתות.
לאחר הסגירה לשבת ולשתות בנחת 4 כוסות מים ח"פ. לא פחות. אני יודעת שהד"ר מדבר על 2, וזה בהחלט מספיק למי שרוצה לקחת סיכונים... מי שרוצה למנוע כמה שיותר סיכון של תהליך לא תקין - שישתה בסבלנות 4 כוסות מים. יש להיות בטוחים שהמים עוברים חלק, ולא נתקעים קצת. אם יש ספק קטן, ללכת ולפתוח מיד 1CC או 1/2CC בהתאם לגודל הספק.
אי אפשר להפסיד שום דבר מהצעה זו!

כל המידע וההמלצות רלוונטיים גם לסגירות הבאות. כדאי להתייעץ לגבי רמת ההגבלה בפורום או בטלפון לפני כל סגירה, עד שמגיעים להגבלה מספקת.
הגבלה מספקת חשוב מאוד שתאפשר אכילת ירקות, שתייה נינוחה בבוקר ואכילת כלכלה רכה לפחות עד 12. רצוי מאוד לא לוותר על אכילת בוקר (אפילו מעדן או קרקר אחד), כדי להמריץ את חילוף החומרים.
מי שמתקשה לשתות מים שישתה שתייה חמה או שתייה ממותקת בתרכיז דיאט, כי מצוי שזה עובר יותר טוב ממים. חשוב לשתות כ-2 ליטר מים ביום (מלבד נס קפה).

שרון512

New member
אחרי סגירה ראשונה אבינוח סגר לי 5

אבל אמר יום נוזלים בסדר עבר...
והיום כלכלה רכה... ליל שישי ארוחת ערב.... דג עוף זה רך???
מה יכול להיות אם אני יאכל היום דג???

קוביd1

New member
שבת שלום שרון

ד"ר אבינוח סוגר בסגירה הראשונה 5
לא יקרה כלום אם תאכלי דג .אבל בזהירות תראי עם זה יורד בלי בעיה .
תהני מארוחת השבת

קובי

אופירA

New member
מנהל
סגרת ביום רביעי? יום נוזלים, יום כלכלה רכה

ביום שישי בערב זה כבר התחלה של היום השלישי. אפשר לאכול הכל, בזהירות, כל מאכל בפעם הראשונה בנפרד, כדי לראות איך הוא מתנהג. אפשר גם לחם - הכל.

אופירA

New member
מנהל

למעלה