אחרי סופשבוע של חג...

shlomie

New member
אחרי סופשבוע של חג...

חיבוק ענק ומלא שמחה לכל החברים הסקסיים בפורום השמח שלנו... תמיד אפשר לסמוך על הפורום שימא את ליבך תשוקה ואהבה לכל הבריות... חלף עבר לו יום העצמאות ה-53 למדינתנו, ועם כל התחושה הקשה שעוברת על העם בזמן האחרון הצלחנו, כיאה לעמנו, לשמוח ולצהול בחגינו... לצאת אל הרחובות... לשמוח ולרקוד... לשתות ולהנות.... עלי אישית עבר חג מלא פעילות וכיפיי במיוחד... ומקרה שקרה כך היה... היה זה ערב החג, ישבנו קבוצת חברים בביתם של זוג חברים, אכלנו ושתינו לשוכרה... שיחות זימה אל תוך הלילה פילחו את האווירה, וזו התחממה... במשך כל הערב אני מצאתי לי שיחה עם אחת האורחות, השיחה נמשכה לצחוקים ונגיעות מזדמנות ככל שהלילה ירד ורמת האלכוהול עלתה... לקראת השעה 3 לפנות בוקר, כשכולם היו עסוקים בשתיה נוספת ובשיחות זימה שונות ומשונות, הרגשתי יד עדינה לופתת את זרועי מאחור ומושכת אותי... הסתובבתי וראיתי את אורית (נקרא לך כך לעכשיו) מחייכת אליי חיוך מפתה וערמומי ובתנועה קלה עם ראשה מסמנת לי לבוא איתה... הלכנו מסביב לבית, אוחזים ידיים ונכנסנו שוב לבית דרך הדלת הראשית ומשם מיד לחדר המחסן... החדר היה חשוך לחלוטין ואורית סגרה את הדלת אחריה מבלי להדליק את האור ומבלי לעזוב לי את היד אפילו לרגע... הרגשתי את גופה נצמד לשלי ואת ידה השניה עוטפת את ראשי... שפתיי נצמדו לשפתיה ולשונותינו החלו להתעלס בעדינות... ידיה החלו עוברות על גופי, מחפשות את הדרך המהירה ביותר למכנסיי... ידי החלו מלטפות את חזה וירדתי אט לירכיה... נישקתי את צווארה כשאני יורד עוד את מתחת לשימלתה, ועולה חזרה כשידי על רגליה המוצקות... הכנסתי את ידי אל מתחת לתחתוניה... מרגיש את ההתרגשות מהמעשה ומהסיכון בגופה... ומשכתי את תחתוניה למטה והורדתי אותם לגמרי... ידיה ליטפו אותי כל הזמן הזה וכשעליתי חזרה החלה היא לרדת... כשהיא מלטפת אותי בחושך, מוצאת את הבליטה במכנסי ומורידה לי אותם עד הבירכיים... מיד הרגשתי את פיה עוטף אותי בחוזקה כשהיא המשיכה לשאוב אותי לתוכה עמוק יותר ויותר... הריגוש כבר היה עצום כשהרמתי אותה אליי, והצמדתי אותה את הקיר, עם שתי ידיי הרמתי אותה בישבנה וחדרתי אליה בקלות, היא החזיקה בצווארי כשאני נכנס ויוצא באינטנסיביות אל תוכה... קולות חרישים של הנאה הציפו את שנינו... וגמרנו יחד... רועדים... מקרה שהיה כך היה... ממני לשנה נפלאה וסקסית שלומי

shoteret

New member
8-( גם לך שלומי משימה קטנה

היי סקסי, גם לך שמרתי משימה בהיותך רב סיפורים ומשגלים עליך לבחור כאן את אחת הבנות ולומר לנו 10 דברים שהיית עושה למענה אם הייתה מוכנה להיפגש איתך באחד מערבי הקיץ החמים אז קדימה לעבודה נוני

למעלה