אחרי סקירה מאוחרת...

orli12341

New member
אחרי סקירה מאוחרת...

עשיתי היום סקירה מאוחרת. בסוף הבדיקה הרופא אמר שהכל נראה תקין, אבל יש משהו קטן שצריך לבדוק....
מסתבר שיש לי וריד טבורי ימני, שזה לא לגמרי חריג אך לא לגמרי תקני.
הנורמאלי אמור ליד ורחד טבורח שמאלי.
מישהי שמעה על זה?
אקיצר שלח אותי לאקו לב וליעוץ גנטי.
יש לציין שהחלטתילא לעשות מי שפיר, אלא את בדיקת הדם החלופית. הבדיקה יצאה בסדר וגמר הייתי אופטימים אבל עכשיו, יש מצב שבכל זאת ימליצו על מי שפיר...(אני אוטוטו בת 38)
מ ב א ס
ציפיתי לבדיקה תקינה לחלוטין בלי עניינים אבל כנראה לא הכל הולך חלק...
העובר גם גדול בשבוע ממה שאמור להיות , מה שישר מחשיד סקרת הריונית...
שבוע הבא יש לי העמסת סוכר אז נקווה לבשורות טובות...
אין רגע דל....

מקווה שיהיו מעכשיו בשורות טובות יותר...

רונית 294

New member
סקירה שניה לרוב

עושים סביב שבוע 23... מה שאומר שכבר עברת את האופציה למי שפיר מוקדם כמדומני עושים עד שבוע 22+5 כדי שאם תהיה הפלה לא יהיה מדובר בלידה מוקדמת. ממה שזכור לי האובדן שלך היה כל רקע דומה לשלי ולכן אני חושבת שלא יעשו לך מי שפיר עכשיו אלא רק בחודש שמיני. תחשבי טוב אם זה מה שאת רוצה לעשות. כי בשלב הזה יהיה בעייתי לקבל החלטות קשות וגם יכול להוביל ללידה מוקדמת בשבוע 32. (בכל מקרה נותנים זריקה להבשלת ריאות העובר לפניי)... בכלל לא נשמע שמדובר במשהו קריטי אך כמובן תעשי כל מה שהרופא אמר לך. ובייעוץ הגנטי ידעו להגיד. בכל מקרה ממליצה לך לרוץ מהר לייעוץ גנטי כי אולי תוכלי עוד להספיק לעשות עכשיו אם זה הרצון שלך.

לא נראה לי בכלל שיש לך מה לדאוג

תעברי את האקו לב ואז נראה. אבל נשמע לי כמו ממצא רך שמופיע המון פעמים.
אין שום סיבה לדבר על הפלה חס וחלילה או מום.
גם אני עשיתי אקו לב עוברי בהריון האחרון והכל היה תקין.
אבל זה שהוא גדול בשבוע ממש ממש לא צריך להלחיץ אותך! זה בסדר גמור שתהיה סטייה של כמה ימים לכאן או לכאן.
בהצלחה בהמשך ותעדכני!

orli12341

New member
תודה בנות על תגובתכן...

אני אקבע אקו לב, ואלך לייעוץ גנטי ונקווה לטוב....

אעדכן בהמשך...

מבינה את הלחץ

אם כי לא זכור לי על תסמונת גנטית שיש לבדוק במי שפיר והיא גם הופכת וריד טבורי. נראה שאין צורך במי שפיר למרות הממצא הזה.
בעיקר מאחלת לך המון המון סבלנות בהמתנה לבדיקות
ומחזיקה אצבעות לתשובות תקינות

לא נשמע מלחיץ במיוחד, מקווה שזה כלום

ברור שרופא שמוצא משהו חריג ישלח אותך לעוד בירור ולא ייקח אחריות, גם אם הסיכוי שזה אכן משהו מדאיג הוא נמוך מאוד.
תתחילי בייעוץ הגנטי ואני מקווה שיאמרו לך שם דברים מרגיעים יותר.

למעלה