אחרי פגישה תמוהה עם כירורג

sant8

New member
אחרי פגישה תמוהה עם כירורג

לפני כשבוע נפגשתי עם הכירורג, אחרי כל הבדיקות באתי עם התוצאות וגם אחרי דיאטנית והכל. הכירורג היה לא מי שעושה בריאטריה אלה כירורג ממחלקה אחרת, יצאתי משם בלי שיתנו לי תאריך או יגידו לי כמה לחכות. אמרו שיתקשרו אלי מתישהו כחודש וחצי לפני הניתוח. ושזה יכול לקחת שנה. זה נורמלי? האם לפנות לבית חולים אחר? זה היה בכרמל

מעיין א3

New member
בבתי חולים ציבוריים זה נורמאלי....

אי אפשר לדעת את התאריך- לפעמים זה לוקח שנה, לפעמים מתפנה תור בעוד חודש.
צריך פשוט לשבת ולחכות....

BeautifulScar

New member
ממליצה לך ללכת לבית חולים שיש לו מחלקה מיוחדת לבריאטריה

אני עשיתי באיכילוב אמרו לי עד 3 חודשים נפגשתי עם כירורג בריאטרי
ותוך חודש וחצי כבר עברתי את הניתוח.
&nbsp
אז יאללה אין סיבה להלחץ רק עדיף ללכת לבדוק במקום אחר עם כירורג שכן מתמחה בבריאטריה ובניתוחים מסוג זה.
(גם אני עשיתי בבית חולים ציבורי ללא כל אפשרות בחירת המנתח)

sant8

New member
אם איצור קשר עם אחרים ואתחיל פרוצדורה שם יקבעו לי שני תאריכי

בשני מקומות שונים? מה אם גם יגידו לי לחכות גם שנה עד שאני סופסוף נפגשת איתם?
כמה זמן אתם חיכתם והאם עשיתם ציבורי או פרטי<? זה מוגזם שנה!!

מעיין א3

New member
אני לא כל כך יודעת את הפרוצדורה בבתי חולים ציבוריים

ככה שאני לא יודעת לומר לך האם ניתן להירשם בשני בתי חולים שונים-
מקווה שיענו לך על שאלה זו.
&nbsp
הניתוח שלי התבצע באסותא- ככה שהתור היה יחסית מהיר (אבל כמובן גם משלמים בהתאם... השתתפות עצמית, ובמקרה שלי גם שכר מנתח (כי בחרתי מנתח שלא בקופת שלי (מכבי)).
אחרי הוועדה, קיבלתי תור של שלושה שבועות אחרי... אבל שוב- זה בית חולים פרטי, ויש השתתפות עצמית....
&nbsp
זה תלוי מאוד באיזה קופת חולים את, ומי המנתח שאת בוחרת שינתח אותך......

a m a t i s

New member
ממליצה בחום על בית החולים כרמל

נותחתי לפני 9 חודשים ע"י ד"ר ח'טיב כמאל דרך קופ"ח כללית. הניתוח מתבצע ע"י שני מנתחים בלבד, ד"ר חזן דוד וד"ר כמאל, לגבי ד"ר חזן דובר רבות בפורום זה והוא מנתח גם דרך אסותא.
הפרוצדורה בבתי חולים ציבוריים היא קצת יותר ארוכה אבל את בידיים טובות ותחת בית חולים גדול שערוך גם לבעיות והיה ויצוצו במהלך הניתוח.
התחלתי את התהליך באסותא חיפה בכוונה לזרז תהליכים אולם לצערי בשל בעיית דום נשימה חמורה סירבו לנתח אותי והפנו אותי לבית חולים ציבורי ונאלצתי להתחיל את כל התהליך מחדש, אבל היה שווה.
הטיפול היה מקצועי לאורך כל הדרך, הניתוח עבר בקלות וגם ההחלמה, על מנת למקסם את אחוז ההצלחה יש ליישם את המלצות הרופאים לפני הניתוח ולאחריו.
התחלתי את הניתוח במשקל 150 ק"ג (פחות מנת פלאפל
) וכיום אני עדיין בתהליך ירידה והורדתי כבר 65 ק"ג.
&nbsp
מס' המלצות לאחר הניתוח:
א. הצטרפי כמה שיותר מהר לקבוצת תמיכה.
ב. פעילות גופנית הכרחית להצלחת התהליך וגורמת לאנרגיות טובות.
ג. מס' פגישות עם פסיכולוג/ית לאחר הניתוח, אנחנו מנתחים את הקיבה אבל לא את המוח וצריך לטפל גם בגורם לעלייה במשקל כדי שלא נחזור על אותן טעויות.
&nbsp
בהצלחה

למעלה