אחרי צבא-איך מתחילים?

GossipGirl2

New member
אחרי צבא-איך מתחילים?

עוד 3 חודשים אני משתחררת. זה מתקרב! וכמובן שיש כבר חששות.. אני מתחילה לחשוב מה הלאה, מה עושים? איך מתחילים? מה קודם? כשאני חושבת על עבודה אחרי צבא, בא לי משהו כייפי וחוויתי. לא מלצרות, או טלמרקטינג. משהו שיכלול חבר'ה,הווי, צחוקים. כי יהיה לי מספיק זמן לעבודה קצת יותר רצינית. אני אומנם מפונקת,אבל מוכנה לקחת את האתגר!
אז מה קודם למה? מאיפה מתחילים?! עזרה? תודה רבה

Gilad200

New member
תשובה ממתחיל אזרחות

אני משוחרר כבר חודשיים וחצי. בתור אחד שבקושי היה לו זמן פנוי בצבא זה היה די שוק לקבל פתאום כל כך הרבה זמן פנוי בבת אחת. אני חושב שדבר ראשון אחרי השחרור זה קודם כל להשלים חסכים מתקופת הצבא, בשבילי זה היה כמו שלוק מים קרים אחרי ריצת מרתון :) אחרי זה כמובן צריך לשאול את עצמך כמה שאלות מכריעות: איזה תחום מושך אותי? מה היכולות שלי? מה אני צריך לעשות כדי להגיע לאן שאני רוצה? אחרי זה צריך לאסוף כמה שיותר מידע שיעזור בקבלת החלטות. ואז לסדר רשימת מטלות בראש ולנסות לבצע אותם. זה לא תמיד פשוט, מלווה לפעמים בהרבה תסכולים, אבל בסוף כולם עולים על איזשהו מסלול. בהצלחה :)

לגבי עבודות אחרי צבא

לא משנה כמה שלא תרצי, אם את צריכה באמת עבודה- את תמצאי את עצמך בכל זאת בעבודת שירות לקוחות כלשהי. זאת המציאות, אם אין לך תעודת מקצוע או תואר או איזה אבא שהוא מנכ"ל של איזו חברה שיכול לסדר לך ג'וב נוח כל מה שנותר זה עבודות כאלה. לדעתי תעברי בתחנות דלק או מפעלים הקרובות לאזור מגוריך ופשוט תחפשי עבודה מועדפת. בזמן המועדפת יהיה לך זמן לחשוב מה הלאה- טיול ? לימודים? תרוויחי קצת כסף, תחסכי, תבזבזי. מה שבא לך בהצלחה

עבודה בקלות ובחינם!

אתר עבודה מועדפת מוצא לך עבודה ללא כל מאמץ מצידך! כל מה שעליך לעשות הוא להכניס את מספר הטלפון שלך לאתר שלנו (רק טלפון לא צריך יותר מזה) ואנחנו כבר נתקשר אליך ונמצא לך עבודה, ואם תהית אז כן, זה בחינם!! בשביל מה שתתחילי לעשות טלפונים ותחפשי ותתבאסי. תרשמי אלינו ואנחנו כבר נמצא בשבילך את העבודה המועדפת עליך! http://www.muadefet.co.il

drormorg

New member
התחל בלדעת את האפשרויות העומדות בפניך

אני אכן מבין את הבעיה שלך - או את האתגר יותר נכון! ואשמח להמליץ על אתר חדש לחיילים משוחררים קישור מצורף, בהצלחה במה שלא תבחר.

למעלה