אחרי ציוני הבגרות

male al

New member
אחרי ציוני הבגרות

יש פה עתודאים שקיבלו זימון למו"ר? כי זה ממש עוד מעט ועוד צריל לשלם והכל

אוני' תל אביב סגורה

ככה שלא נקבל משם, לפחות עד יום ראשון. דיברתי היום עם עתידים ועתודה, הם אמרו לי שציוני הבגרות(של מי שמילא את התנאים לבגרות מלאה) יגיעו אליהם ממש בקרוב, ובתחילת שבוע הבא הם ישלחו אותם לאוניברסיטאות. לא יודע איך זה יסתדר עם זה שמו"ר יערך ב11/9, כנראה שהזימונים יצאו באמצע שבוע הבא ונצטרך לשלם ולשלוח הכל ממש מהר. אגב, בטכניון אמרו שראיונות אישיים לא יתקיימו ובמקומם הם ישלחו זימונים למו"ר(אותו מו"ר של ה11). עם ירושלים עדיין לא דיברתי, אני מניח שמרק"ם יערך באותו השבוע של מו"ר.

זימונים למו"ר לא קשורים לאוניברסיטה

הם נשלחים מהמרכז הארצי. עד כמה שידוע לי, מרק"מ ייערך ב10.9, יום לפני מו"ר. נ.ב. היי נסי
long time no see. אפילו בקורס פיזיקה לא הצלחתי לתפוס אותך...

כן ולקחתי את המספר שלך ממורן!

פשוט אני בקושי הולך לקורס, מעדיף ללמוד לבד, המרצה משעמם. רגע, אז את אומרת שציוני הבגרות שלנו ישלחו על ידי עתידים למרכז הארצי?, ככה שגם אם את"א סגורה, ישלחו אלינו זימונים? כי רק אתמול פורסמו הציונים, ועדיין הצבא לא שלח את תעודות הבגרות לאת"א..

אז למה אתה לא מתקשר?

המרצה באמת משעמם, התגנבתי לחלקי שיעורים שלכם. אני לא יודעת בדיוק איך זה הולך אצל עתודאים, אבל פנינה אמרה לי ביום חמישי שכל הזימונים נשלחים ע"י המרכז הארצי ולכן החופשה של האוניברסיטה לא אמורה להשפיע על זה.

epsilon1

New member
רגע..

האונ' לא יודעת על הבגרות שלך? הרי סיימת שנה שעברה

למעלה