אחרי ציפיה ממושכת

• פותח הנושא gl
  • פורסם בתאריך

gl

New member
אחרי ציפיה ממושכת

הRING SIDE השני בסידרהוהשבוע Wally West או לצורך העניין WW: פרק א או הדוד האחיין ורוח הקודש: WW היה ילד חמוד ותמים עד שמסיבה לא ברורה (מכת ברק במעבדה) נהייה הKID FLASH אחיינו של THE FLASH שהיה בזמנו BARRY ALLEN שהיה מורו הרוחני של WW. לאחר הרבה הרבה שנים WW נהיה אדם מבוגר והתחתן עם אישה חביבה שמסתובבת כל פעם שאומרים לינדה , אבל את כוח מהירות העל המיוחד לFLASH עדיין יש לו, WW נלחם בפשע בעיר CETRAL CT, עיר הולדתו ועובד בתחנת המשטרה של KEYSTONE (אם אינני טועה). WW הופיעה לראשונה בסביבות שנות ה80 או ה90. נכון לעכשיו לWW ולינדה יש תינוק מאומץ בספק שהוא הוא ילדו של הסופר נבל WEATHER WIZERD כוחותיו: כוח מהירות העל המאפיין את הFLASHים, מגיעה למהירות הקול, יכול להרעיד את גופו במהירות גבוהה כל כך עד שהוא כמעט ולא קיים כך הוא יכול לגרום לכדורים לעבור דרכו , לעבור דרך קירות ולא להישאב לחורים שחורים, יכול לרוץ על מים, יכול להרעיד ולשפשף דברים עד שהם מתפוצצים או נשרפים. חסרונותיו: בן תמותה, כל עוד אינו זז הוא יכול למות. הISSU החביב עליי בהשתתפותו: הספר המשותף של הJLA והWildC.A.T.S בו הוא משתתף כאחד מקבוצת הJLA שמורכבת מכל הגיבורים של חברת DC שנלחמת בEPOCH מדען מטורף שיכול לשלוט בזמן, באותו ספר גם מתגלה הסופרמן החדש, בעודם נלחמים בEPOCH (תקופה גיאולוגית) הם עוברים ליקום מקביל בו חיים הWildC.A.T.S שהם תוצר של WILD STORM ומפורסמים ע"י IMGE. WW מתאהב שם בVOID שהיא כבר לסיפור אחר. ישנו גם הגיליון 6\2 של הB&B שבו מופיעה WW בתור KID FLASH ונשאבים ממנו כוחותיו והוא הופך בעזרתו הנדיבה של האל ג´ורדן לKID LANTERN . ציון הגיבור: 5 מתוך 5 למה אני אוהב\ לא אוהב את הגיבור: בגלל כוחותיו שאולי במחשבה שניה הייתי רוצה שיהיו לי (הלא כולנו רוצים כוחות על) . הגיליונות שברשותי בהשתתפותו: The flash – 175# bright right part a The flash – 176# bright right part b The flash – 177# black hole The brave & the bold 2\6 –אספנים THE KID LANTERN עבדכם הנאמן בירוק בפעם הבאה ג´ייד...

למעלה