אחרי קריאה ארוכה בפורום הגעתי למסכנ

cottoneyejoe

New member
אחרי קריאה ארוכה בפורום הגעתי למסכנ

ה שאם אין שיתוף פעולה ושני המינים לא עובדים ביחד שני המינים לא שווים הרבה, ובת'אכלס, מה אנחנו שווים בלי אחד עם השני? החיים הרבה יותר מתוקים אחד עם השני גם אם לחבר יש קצת כרס והחברה לא מפסיקה לבלבל במוח לחבר שלה..., ובאמת שנינו נוכל לסבול את זה במשך הזמן גם אם עכשיו אנחנו טיפה מתלוננים, החיים יפים תמצאו לכן\לכם משהיא\משהו ואהבו אותו עד כלות נשמתכם, ואז באמת כל החיים שלכם יהיו נטולי איגו וילדותיות מינית, החיים שלכם פצאום יתמלאו בעוד חיים של בנאדם אחר שתרצו לתת לו, ובעצם זו המשמעות של כל הקיום הזה, שיתוף פעולה.

twigy

New member
אז מה אתם אומרים..

בזה נגמרה המלחמה ? זהו אפשר לסגור את הפורום וללכת איש איש לדרכו ?

כמעט25

New member
חלילה!

המלחמה הזו לעולם לא תגמר.. תמיד יגיע עוד דור, צעיר מאיתנו, פחות מבין מאיתנו שיפתח במלחמה החסרת תכלית וטעם הזו. וחוצמזה: אם לא נוציא תיסכולים אחד על השני אז על מי!!!?? כיף להפיל האשמות על המין השני! כמו העובדה שאתם כאלה!! מטומטמים! פועלים על סמך החרמנות נטו!!! אני מציעה לבחור חברות אמיתית שמאוד קשה למצוא והוא מעדיף סקס!! אני לעולם לא יבין..

twigy

New member
אני דווקא לא פועל על סמך החרמנות

אני בנאדם תרבותי

כמעט25

New member
אתה בן 20!!!

אתה אמור לפעול עפ"י החרמנות..זה נורמלי.. ולמה אתה מתכוון תרבותי?

twigy

New member
אני בנאדם תרבותי כלומר

אני אוכל עם סכין ומזלג בידיים הנכונות, אני אומר "בבקשה", "סליחה", "תודה", "תתפשטי"

Piren

New member
חחח

ואני חשבתי שהיא מתכוונת להזכיר את זה שכבר דובר בפורום על זה שיותר נכון לאמר "מתורבת"

כמעט25

New member
נכון קובי

תצאו מהתנהגות "אנשי המערות" תלמדו קרוא, כתוב, רגשות, הבנה, אמון ושיתוף ואז נדבר? טוב חמוד?... אל תדאג אני לוקחת בחשבון שלכם הגברים זה ייקח זמן (פחחחחחחחחח)

Cobe Anan

New member
יא אללה, נקבה קוראת לי "איש מערות"!

חחחח... לא כזה קשה להתלהם פה במלחמה על רקע סקסיסטי... רק לפני שאנחנו ממשיכים, הייתי רוצה להרגיע את כל מי שקורא- כל הנאמר ו/או נרמז בענף זה של השירשור, הינו בגדר התבטאות הומוריסטית בלבד, ואין להתייחס אליו כאל דעה אישית או עמדה שהכותב מתייחס אליה ברצינות. לפיכך אין להתייחס אל כל האמור כאן בכלל. במהלך כתיבת שורות אלה לא נפגעו חיות בר. כל הכתוב כתוב בלשון זכר, כי הנקבות אינן נחשבות. זהו.

אביב2000

New member
כפים!!!

למרות שהמסקנה הזאת תמונה בכל אחד, זה לא גלוי לכל, זה ממש נכון!!

למעלה