אחרי ריצות מטורפות בשבוע האחרון,

אחרי ריצות מטורפות בשבוע האחרון,

סוף סוף לקחנו משכנתא והעברנו חלק מהסכום למוכר... עכשיו ממתינים שינקה את נסך הטאבו מהבנק שלו (כלומר, ימחוק את הערת האזהרה שקיימת לטובת הבנק של המוכר) ואז הוא יקבל את שארית כספי המשכנתא... חוץ מזה, הוא מפנה את הדירה בעוד חודשיים! ובחודש הקרוב ניצטרך להזמין את כל הפרטים הגדולים - ריצוף, מיטבח, ג´קוזי וכו´. נראה לי מגניב שהכל כבר מתקרב...

שירי71

New member
יעל וצביקה מזל טוב!!!

שיהיה לכם רק כייף שם נראה לי שזו תקופה שמתחיל ככה "לגרד בידיים" כי כבר נורא רוצים לשים שם הכל לראות איך הכל נראה יחד וצריך לחכות.. אבל זה או-טו-טו!!! שיהיה בשעה טובה

utopia1

New member
א. מזל טוב!

ב. שאלה לגבי המשכנתא - רשמת שהוא צריך להסיר את הערת האזהרה שקיימת לטובת הבנק של המוכר. אתם לא רשמתם הערת אזהרה בטאבו כשחתמתם על חוזה? אני חושבת שזה מבטיח לך שהוא לא ימכור את הדירה למישהו אחר. מלבד זאת, זה שיש לו הערת אזהרה לטובת הבנק, סימן שיש לו משכנתא על הדירה? אם כן, איך יכולתם לקחת גם אתם משכנתא על אותה דירה? תודה מראש (גם אנחנו עכשיו מתעסקים עם ענייני משכנתאות...)

בקשר למשכנתא

קודם כל - עם החתימה על החוזה נירשמה הערת אזהרה לטובתינו על הדירה. לאחר מכן, עם זה שאנחנו לקחנו משכנתא, אז נרשמה הערת אזהרה על סכום המשכנתא שלנו על הדירה שקנינו. אכן זה יוצא כאילו שתי משכנתאות על אותה דירה, אבל זה רק למספר ימים, כי הבנק שנותן לי משכנתא לא מעביר את הכסף אלי או אל המוכר, אלא רק לבנק שנתן למוכר את המשכנתא, אז הבנקים מכוסים... ברגע שהבנק שמקבל את הכסף שלו מוציא מיכתב שלפיו המשכנתא שהיו חייבים לו שולמה, אז ניתן להסיר את הבנק מהרישום בטאבו. כך נישארים רק אנחנו, המוכר והבנק שלנו על הערת האזהרה. לאחר תשלום שאר הכסף יורד גם המוכר ונשארים רק אנחנו והבנק. מקווה שעזרתי.

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo57.gif אני מקוה שאתם לא

משלמים את כל הסכום לפני שאתם מקבלים את המפתחות... אה, וגם לא לפני שהמשכנתה הקיימת על הדירה משולמת במלואה...

למעלה