אחרי שאלמוג הבריז מהחזרה שלנו אתמול

Funky Giraffe

New member
אחרי שאלמוג הבריז מהחזרה שלנו אתמול

החלטנו לקחת את אחד האינסטרומנטלים שלנו ולפתח אותם קצת ולעבוד תוך כדי ג'אם. אז הנה התוצאה הכמעט סופית של האינסטרומנטל הזה לכל מי שלא מכיר אגב, אנחנו פ'אנק יו, הרכב פאנקי היפ הופ - בין 8 ל10 נגנים (תלוי מי מבריז) עם אחד הראפרים הכי חזקים שיש פה, אלמוג. בקרוב איזי יצטרף אלינו ויש דיבור על עבודה עם DJ שכולכם פה מאוד אוהבים שאמנע מלומר את שמו :) יש המון דיבורים על הופעות אבל הכל כרגע בערבון מוגבל וטרם נסגר וודאית. אז הנה הקלטה מחזרה שעשינו ביום שישי, הוקלט בלייב, וואן טייק. כמו שכבר אמרתי בדרך כלל יש שתי וורסים של ראפ על השיר הזה אבל זו גירסה אינסטרומנטלית כלשהי שעשינו... מקווים שתהנו עידו ואלמוג http://download.yousendit.com/6CA892DB141C5183

Funky Giraffe

New member
תגובה\דעה מישהו?

קפץ למעלה

bitcho

New member
ואוווווווווו

בנאדם אמרתי לך פעם שאתה ענק? fאנקי לגמרייייייייייי אתם טובים לאללה חבל שבאזור אצלנו כולם הומואים רוקרים\פאנקים\אימואים וכ'ו.. ואין אנשים שמנגנים Fאנק : | .

Funky Giraffe

New member
תודה נשמה.

אני עיבדתי את הכל עד 1:11, ואת ההמשך משם הבסיסט והמתופף בעיקר יצרו... ואיפה אתה גר גבר? אין דבר כזה לא מנגנים Fאנק, צריך לדעת לחפש טוב אחי. את האיש הראשון בלהקה הזאת הכרתי בכתה א', ואת האנשים הכי 'חדשים' שאני מכיר שם אני מכיר פחות משנה.

hot chilly

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!!!

יש לכם את זה! (תזמין להופעות אני אפרגן!
)

bitcho

New member
מודיעין

חחחח תאמין לי לא מנגנים . יש לי חבר שמנגן טיפה Fאנק והמורה בס שלי לשעבר מנגן טיפה Fאנק אבל רציני אין אפחד חוץ מהם וישלנו בעיר איזה 3000 להקות חחח וכולם מנגנים רוק\פאנק\שטיותכאלה : (

Funky Giraffe

New member
תתלה מודעות בחדרי חזרות

ומודעות גדולות ומעוצבות שימשכו תשומת לב. רק ככה זה עובד...

Psycho BuZZ

New member
מעולה!

תמשיכו כך! מתי נשמע משהו מוכן כמו שיר או אפילו אלבום?

Funky Giraffe

New member
שירים מוכנים יהיו בקרוב - אלבום, יש זמן

השאלה היא עד כמה נכנס לתוך הדרייב של החזרות בתקופה הקרובה, אני רוצה לקוות לטוב. בנתיים יש המון דיבורים על הופעות, אני חושב שבעוד שבוע שבועיים, ואולי אפילו תוך כמה ימים, נחכים וכבר נחזיק תאריכים ומקומות ביד. ולגבי האלבום: לדעתי להתחיל לעבוד על אלבום בשלב כזה זאת קפיצה גבוהה מדי, קודם נשתפשף ואז נתחיל לדבר על זה... ושוב, ת ו ד ה ! ! !

RESTO

New member
אז ככה...

ממש נהנתי מהקטע הזה! כמו שאמרתי לך כבר בפרטי נכנסתי לקטע הזה בפנאן ואז בשלב הסולואים השתעממתי,האוזן שלי פשוט הפסיקה להקשיב לזה... סה"כ ריספקטע! ואני מעדיף לשמוע קטעים עם מילים, אז יאללה להקליט!!!! ויאללה הופעות בירושלים!!!

kombinaizer

New member
דווקא אני לא אהבתי.

משהו שם מציק לי, לאדע מה בכל מקרה הרבה פרגון והצלחה

DJ$upreme

New member
מה קשור היהפופ ? ולמה ראפרים?

אין כל קשר בין מה שהעלית כאן להיפהופ.זה פשוט פ'אנק ואם מתעקשים קצת רוק. לשים על זה ראפר? למה זה טוב? לא למדת מהטעויות של הדגנחש? קחו זמר או זמרת ותעשו שירים. אחר כך אויל תשתמשו בראפרים, כתוספת. רק במגרש של שירים אמיתים תוכלו להמדד כמוזיקאים.

Funky Giraffe

New member
בקרוב, אולי עוד הלילה, אעלה את גירסת הMC

עם הביט בוקס והעניינים ואולי אז תשנה דעתך.

Funky Giraffe

New member
ובגלל שעדיין לא נרגעתי מהתגובה שלך

אז הנה אני אשמיע לך למה זה טוב. הנה דגימה שחתכתי מקטע אחר שהקלטנו בחזרה שערכנו ממש היום, שמראה למה רק ראפר יכול להחזיק כזה גרוב לדעת כל הנגנים בלהקה ולא זמר\זמרת. יש לנו זמר וזמרת בארסנל שאנחנו שולפים *כשצריך* (מלך סול ומלכת סול, אנונימיים לחלוטין, אבל אני מבטיח שתוך כמה שנים כולכם תדעו מי הם) ומעבר לזה אנחנו מעדיפים ובוחרים לתת קרדיט מלא לMC'S שאנחנו מביאים איתנו. ומהן הטעויות של הדג נחש - אם תדגים ותסביר ותפרט ותראה לי איפה בדיוק אני אגיד לך אם אתה צודק או אתה טועה לדעתי, כי טעויות הם בהחלט עשו, אבל לפעמים לעומת זאת ולהבדיל אלף אלפי הבדלות הם "צדקו" יותר מכל אחד אחר כאן בעיניי.

למעלה