אחרי שאלתה של אניהיא..משהו שכתבתי..

אחרי שאלתה של אניהיא..משהו שכתבתי..

איש תחת גפנו איש ליד זוגתו עם עלה התאנה לגופו בו נדבר על אהבה אהבה מיוחדת במינה שחווינו אני ואתה שהיתה רצופה לי ולך בעליות תלולות ובמורדות לא קלות זכרונות..של אותה ההתחלה שהציתה בליבנו את אותה תשוקה תשוקה מיוחדת במינה שלא הרבה בעולם חוו אותה אתמול שנכנסת נשברה הבהלה שלי לקראת אותו מפגש שחיכנו לו ללא הפסקה... כל השירים כל הסיפורים כל הצבעים שרקמתי וצבעתי בשבילך הכל התאים לחזותך שאותי הממה..כן תָאָמתה לפנטזיה שלי בהתחלה הייתה מבוכה קלה אך איך שזרמה השיחה בין כולנו מבטים הוחלפו ביננו הרגשתי את אותו מתח באוויר ואת מבטיך שסרקו אותי ללא הפסקה כן אני מודה הייתי בהתחלה די שקטה כאילו לא הסרתי את הקרום מסביבי הייתי עירנית לסביבה אך הייתי מאוד מתוחה וגם זוכרת את אותה דקה שמבטיינו התמזגו וזו היתה הנקודה שרגשתי בדמיוני כאילו אתה נוגע בי..כל כך רציתי אותך לעצמי מבט עינייך החודרות הרצינות שלך הקול הסקסי שלך פשוט בשקט ישבתי ונמסתי היה רגע ששאלת למה את שקטה שקטה הייתי כי פשוט הייתי המומה פעם ראשונה בחיי שהופתעתי לטובה מצפיות גבוהות לפגישה שהוגשמו בטוחה שאף אחד לא הרגיש הפנמתי את כל מה שהרגשתי אבל אתה..לא יודעת איך הרגשת? רציתי כל כך לנשק אותך רציתי כל כך לעטוף אותך בחיבוק חם רציתי כל כך שתאחוז בי מקווה שההפתעה בשבילך היתה כמו בשבילי עכשיו אני יודעת וירטואליות זה לא תמיד סתם כל נהרותי זרמו באותו רגע שראיתיך ונמסו שמבטך נח עלי היתגלתה אלי אהובי בכל מה שספרתי הפכת בחיי להתממשות בשר ודם וזה לא היה חלום הפעם זה היה אמיתי חזרנו הביתה בסוף המפגש המיוחד אני והאיש שלי הלכתי לישון...חשבתי עליך המון נרדמתי...התעוררתי היום... ובערב נפגש שוב בעולם הורטואלי ומקווה למצוא את התשובות לשאלות איך הרגשת?... (את זה כתבתי לפני שנה וחצי ממש לפני אותו מפגש עם הבחור ההוא שספרתי לכם עליו שם בשירשור..)

mr_lonely

New member
נו ...ועם כשרון כזה את מתעסקת...

בשטויות של חתולים ? מאוד יפה !

שם בשיר...שור

כתבת לי מה בתוכך, מהו עולמך ... וכאן במכתב מספרת, על אהבה, מיוחדת כזאת, אהבה שהופיעה לה ככה בחלון, ביום אחד, וגדלה עם הזמן כזאת האהבה, במילים מתארת את אותה ואני קורא, ורואה לך בעינים כי... נטולה את מ "נגע הקנאה" ... מה טוב חלקך ... מה האושר בקרבך ... אושר אמיתי כזה, נולד כאשר הקנאה כבר לא קיימת! יכולה את, לאהוב, ולחוות את האדם בלב שלם ולהעניק לאישך את אשר נולד בליבך ... בכל יום בלילה על משכבך...אישה

למעלה