אחרי שאני מסיימת לטגן במחבת,

אחרי שאני מסיימת לטגן במחבת,

אני שופכת פנימה לתוך השמן, סבון כלים, (ללא מים) על כל הדפנות, וגם על התחתית. יוצא ריח מאוד לא נעים, אבל אחר כך.........פיס אוף קייק (קלי קלות) לנקות את המחבת. סבון מפרק שומן, לכן זה עובד......... לפתוח חלונות, ולא לנשום את זה. נסו, ותהנו ממחבת נקי.

akapulko2020

New member
וכדי

שיהיה אפשר לשים פחות סבון-אז לשים קצת סבון כלים והרבה מים שיכסה את כל המחבת עובד מעולה גם. במיוחד עם סבון כלים "פיירי "(ולא לצערי אין לי מניות אצלם,זאת סתם המלצה מנסיון.הוא גם מספיק להמון זמן,הסבון הזה.)

love88

New member
ורצוי מים רותחים על הסבון. בנוסף

לקנות מברשת פשוטה עם ידית ולפני שמנקים עם הספוגית או הסקוטשברייט את המחבת מנקים עם המברשת לא מלכלכים ידיים וספוגית בנוסף, אם המברשת התלכלעה מנקים לבסוף את הכיור עם המברשת עם סנו X קרם מכיל גם כלור הכיור יהיה נקי וגם המברשת תודות לזה אצלי נקי, והידיים גם

psa

New member
תודה לכם על הטיפים. ובנוסף...

כדי לא לסתום את צנרת הכיור ... לאחר ששפכנו את המים+הסבון לתוך המחבת,לוקחת בזהירות את המחבת ושופכת את כל הנוזלים לאסלה. מומלץ. זהירות לא לשפוך בדרך.

חל איסור חמור ביותר לשפוך מים על

שמן רותח!!!, זה קופץ, משפריץ ומסוכן!!! אני שמה סבון כלים נוזלי על השמן הרותח, הכל הופך להיות מוקצף, ורק אחרי שזה מתקרר אני שותפת רגיל. ראו הוזהרתן!

akapulko2020

New member
ולכן

רצוי לחכות מספר דקות לפני ששופכים מים/סבון ,וזה קצת מתקרר.ועדיין מתנקה בקלות

psa

New member
רגע רגע רגע ,הבהרה חשובה ביותר

לאחר שסיימנו לטגן. נותנים למחבת להתקרר היטב על הכיריים (אני עושה כך) רק לאחר מכן שופכת על זה מים וסבון. שופכת את כל הנוזלים לאסלה . מכבסת ותולה

akapulko2020

New member
בבית

אמא שלי דווקא זורקת את השמן אחרי שהתקרר -במיוחד אם יש הרבה שמן -בתוך שקית קשורה היטב לפח-אבל זה כי יש לנו צנרת בעייתית.

סינאן

New member
הארה

היי לא טוב על מחבת חם במיוחד טפלון לשפוך מים הטפלון נסדק (לא רואים אבל כן הוא נסדק)ובסוף אין טפלון בקשר לטפלון מי שיש לו תוכי שלא יחמם לידו עם טפלון זה רעיל ועל אותו רעיון כל מסירי השומנים עם מחממים אותם זה עובד יותר טוב

למעלה