אחרי שאתה סלב, אתה מבקר מוזיקה!

שלי פאר

New member
אחרי שאתה סלב, אתה מבקר מוזיקה!

פינה חדשה. אני כותבת לכם שיר של דודו ואתם מבקרים אותו. כמו שאני נותנת לכם לחוש סלב, כאן תחושו מבקרי מוזיקה. השיר הפעם: 2006 השנה 2006 בקרוב אהיה בן שלושים רק אנשים שפוחדים סופרים את השנים מתחיל להיות דומה לאבא מתעכב על הצדדים החלשים גם בעצמי בעיקר באחרים אני חי על אוטומט מתפשט, מתלבש, נרדם מחכה לאיזה נס מתחמק מאיזה סבל עוד בנאדם אני שומר על קור רוח משתדל להיות פתוח מקבל את מה שיש מקלף שכבה של קיר משתדל להיות זהיר כדי להגיע לצד השני השנה 2006 בקרוב אהיה בן שלושים רק אנשים שפוחדים שמים לב לפרטים אני זוכר אותך יפה עומדת מחכה רק לי אני זוכר אותך בוכה יושבת מחכה רק לי ואת ראית אותי זורח ראית אותי צונח אסור היה לעצום עיניים ומי עכשיו יפה ומי עכשיו בוכה וזה לבד בינתיים אני שומר על קור רוח...

nuna19

New member
אין! מדובר במלכה!!!!

איזה רעיון מאגניב! טוב אז אני ממש אוהבת את השיר הזה (מאז המתנה המוטרפת שלנו אפילו יותר....
) אבל יש לי בעיה עם כמה שורות. (לקחת בהומור.) 1.מתחיל להיות דומה לאבא...-דודו זאת מחמאה או מינוס?! כי לאור איך שאתה נראה אבא שלך נראה נהדר! 2.למה רק אנשים שפוחדים שמים לב לפרטים?! גם כל מיני יועצות יופי בסופר פארם שמות לב לפרטים (הם שמות יותר מדי לב לפרטים כשחושבים על זה...) מילא סופרים את השנים. זה נכון. אבל פרטים? 3.(הוא קצת מעפן. דודו וכולם מוזמנים לא להתייחס.) כשמישהי יפה היא עומדת לקבל את הגבר שלה וכשהיא בוכה היא יושבת. למה? אי אפשר לחכות לגבר בעמידה ותוך כדי גם לבכות?(את הבכי צריך לראות לפני היופי.כי אז מישהי ממש צריכה את הגבר שלה.) אבל אם נהיה רציניים שניה זה שיר חזק ויפה. ודודו,אם אתה נכנס וקורא אולי תוכל לתרגם לנו את מה שסבא שלך שר בסוף. זה יהיה ממש נחמד. תודה.

שלי פאר

New member
חחח נועה הרגת אותי מצחוק כפרע עליך

את עוד תהי מבקרת (אבל רק בתנאי שרשמי עליי דברים טובים) חח ותרשמי לי את המסנג'ר שלך במסר!

שלי פאר

New member
שלי שלום, מדבר הסיוט הכי גדול שלך !

האמת שהביקורת שלי על השיר הזה היא דיי קצרה. השיר הזה כל כך מאפיין אותי (רק שעכשיו השנה 2007 ומחר אני בת 20) אבל כל מה שכתוב בשיר הזה, נכון לרגעים אלה, הוא אני! (שזה האמת קצת קורה לדודו עם רוב השירים שהוא כותב). מה אהבתי!? -את העבודה שסוף סוף דודו לא מוציא קליפ שיש בחורה איתו -את העובדה שהשיר הזה, הוא כולו! אבל ממש ממש כולו! דודו טסה. -את העובדה שהשיר הזה מראה צדדים שהם דודו, כמו העובדה שהוא מפחד ודומה לאבא. לא תמיד אנשים מראים כל מיני דברים בהם. (כמו שאני למשל לא תמיד מראה מי אני באמת) מה לא אהבתי!? -שאנשים, שהם לא דודו, לא משמיעים הרבה את השיר הזה ברדיו או את הקליפ שלו בערוץ המוזיקה. נראה לי שזהו. אם יהיה לי עוד משהו להוסיף תהיו בטוחים שזה יקרה. לילה טוב (ומחר אני בת 20 אוי ואבוי) שלי

למעלה